בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

סליחה, יש למישהו אש? / אשכול חדש לקראת ל"ג בעומר / שמישהו ירגיע אותי לפני שאני מדליק את האיזור!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2013 15:16 לינק ישיר 
סליחה, יש למישהו אש? / אשכול חדש לקראת ל"ג בעומר / שמישהו ירגיע אותי לפני שאני מדליק את האיזור!

אני קורא בקול לכל חברי הפורום להתעורר!!!!!!
-
זה שאין אירועים זה רק כי אתם נומנומים!!!! 

המיועד - סור ללשכתי (בפרטי) ואסביר לך מה לעשות כדי לעורר את העם; דנמ"ש - אתה יודע בג'ננה הטבעית לעורר - אז קדימה עורו עורו !!!; המייחל - אתה פטור מהמבצע כי אתה בלאו הכי בכוננות 24h.

המבצע מתחיל בלי נדר היום ה-22 לחודש הרביעי (למניינם) החל מהלילה שעה 22:22:22. יהיה מניין.

שלכם, תופאי_ותיק[דבקה]!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2013 15:50 לינק ישיר 
אנחנו לשרותך המפקד!

קדימה תן לנו בראשששששששששששש!!!

SmileyCentral.com     

אע"פ שפטרתני מלהתייצב בכל זאת מחכה אני למוצא פיך     

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2013 16:31 לינק ישיר 

LOL Emoticons                                        

פשוט אין מילים ! אין מילים  . .. 

בכל פעם שאני בטוח ש:"הנה ! הגענו לשיא הטירוף  ואי אפשר אפילו להתקרב לנקודת כאוס כזה"!! פתאום  בבווםםם ! מישהו עוקף אותי מימין ומוכיח אותי בשפה קשה ותקיפה על  קטנות האמונה, ומראה שעוד יד הנפץ נטויה והשיגעון ועזות השמחה עוד לא לגמו את כוס העראק הראשונה שלהם . . .Messenger - Emoticons - 1503451יא חביבי יא חלאוולאוו !!

נ.ב.

אין ! אין עוד פורום כזה בעולם !

נ.ב.ב.

אשרי שזכיתי להיות מנוי על פורום הדארבוקה והמאוואל 

ולסיום . . . . . אם יש דבר כזה בפורום הזה. ..- לרגע הזה אני מחכה גם כשאני ישן !!

וְהָיָה בֵית-יַעֲקֹב אֵשׁ וּבֵית יוֹסֵף לֶהָבָה, וּבֵית עֵשָׂו לְקַשׁ, וְדָלְקוּ בָהֶם, וַאֲכָלוּם; וְלֹא-יִהְיֶה שָׂרִיד לְבֵית עֵשָׂו, כִּי ה' דִּבֵּר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2013 21:56 לינק ישיר 
מי פה - שיתגלה ! / ב22:15 עושים ספירה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2013 22:07 לינק ישיר 
היום 5 ניקים לעומר

כן המפקד! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2013 22:21 לינק ישיר 

עזבתי את הגמרא בבחינת ביטולה זה הוא קיומה כדי לראות מי יש ומצאתי צדיק אחד!! אשריך המייחל!!!

לאור התוצאה אני מגיע לכלל מסקנה שכנראה והמספר 22 הוא אינו מספיק חזק וצריך לחכות עוד 11 יום כדי שנגיע ליום ה-33. למישהו יש מושג מה השעה כשהשעון הוירטואלי שלי מורה על 33:33:33? עבדכם הנאמן יעקוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2013 22:45 לינק ישיר 

עכשיו אולי תבין איזו מסירות נדרשה מצידי להישאר פה כל השנים הללו
עם שומרי זכות השתיקה האלה המאכלסים את המקום המוזר הזה.

שמח על ניסיונך להרים איזה יוזמה.. סוף סוף אולי מישהו יבין מה עברתי עד היום

תוקן על ידי המיייחל ב- 22/04/2013 22:46:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 00:05 לינק ישיר 

סליחה על האיחור. אני אולי מסית את הדיון מהמדורה שידידנו מנסה לארגן פה אבל בכל זאת אנסה להסביר בעיני את התופעה.

העניין פשוט וידוע יש כלל 90-9-1 באינטרנט 1% מהמשתמשים יוצרים 9% מגיבים 90% 'רק' קוראים פאסיבים (

http://en.wikipedia.org/wiki/1%25_rule_(Internet_culture) )

זה קטע התנהגותי כזה שחוזר על עצמו באינטרנט.

פיסבוק טיפה שינה את זה כי יש אפשרות להגיב עם לייק. שזה הרבה יותר גאוני ממה שנדמה שכן קל לאנשים לעשות לייק ואנשים שמקבלים אותו מרגישים מרוצים מספיק. זה דחף הרבה מה90% לכיוון ה9%. את ה1% אין לדעתי איך להזיז. יצרן תוכן לא כל אחד יכול להיות.

הפורום פה הוא, מה לעשות, הרבה יותר בלוג עם הערות מאשר פורום וזה בעיני בגלל הפער המשמעותי בידע, הבנה ומוכנות להשקיע, בין רוב המשתתפים למייחל. יכול להיות שאם היה אפשרות להראות הערכה (לייק) על השקעה הרבה יותר היו עושים זאת.

מה שכן יכול לעודד (בעיקר את המייחל) שאם בכלל הזה נכון, אז אפשר לעשות אקסטרפולציה מכך שיש פה בממומצע 1.5 יוצרי תוכן וכעשרה מגיבים - כנראה שיש כ100 אנשים שקוראים ונהנים.

מקווה שזה מסבר את האוזן ומעודד משהו.

תוקן על ידי גור_לביא ב- 23/04/2013 00:18:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 00:10 לינק ישיר 

מה הכוונה כאן?!
הפעם הצלחתם לעורר חיוך ואפילו בת שחוק בפניי...
אף על פי שבעת זו הנני מנסה להתעמק בחקר התופעה המכונה "איסלם" (ויש קשר לאש): יש לי מס' תובנות בעניין - זו איננה 'דת' ככל הדתות, זו אידאולוגיה! פשיסטית, שוביניסטית, בעלת סממנים נאציים(!) של ממש (הנאציזם העתיק). הם מאמינים בש.ט.ן וקוראים לו 'אללה'... זהו וירוס אידאולוגי מדבק - המתפשט כסרטן או כמחלה ויראלית כאש בשדה קוצים - בין כל האנשים הרעים והסדיסטיים בעולם, שמחפשים צידוק אידאלוגי לפורקן יצרייהם האלימים... מוחמד היה כנראה גאון - שהצליח "לשכפל" את עצמו במיליונים - מאות שנים קדימה... צריך למצוא לזה נוגדן חיסון ונסיוב נגד - כדי למגר תופעה זו מן העולם, או לפחות להקטין ולהחליש אותה ולרתק אותה למקומות ספורים ונשלטים... וזה רק על קצה המזלג... יודע אני שבגאולה - שהיא קרובה, לא ישאר מהם כמעט זכר, אך צפויה לנו עד אז מלחמה לא פשוטה עימם. הוירוס פעיל ותוסס ומדבק ומתפשט כאש בעת הזאת (המזל שגם מתפצל לתת-מינים שעויינים ומכלים זה את זה...). מי ידביר זאת? וכיצד?
ל"ג בעומר שמח, הרשב"י עמנו, קראו בזוהר! נזכה לראות גאולה ברחמים בקרוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 09:24 לינק ישיר 

גור לביא
ניחמתנו רבנו ניחמתנו

סופסוף הודעה חכמה ומחכימה מלאת תוכן פלוס הרבה יותר מקורטוב של נחמה בצידה.
אז יאללה מגיע לך ביג לייק ובגדול. תודה אחינו.  

ולך מיועד
לא הבינותי איך נדחף לפה האיסלאם. 
חבל לערב מין בשאינו מינו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 09:33 לינק ישיר 

רגע ! יש פה שיעור בעניין "מין בשאינו מינו " ? או כל העניין הוא מינות  לישמה! רחמנא לישזבן !! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 10:09 לינק ישיר 
בוקר טוב!!!!

בוקר טוב לכל הג'נטלמים בחליפות !!!

המייחל, הגיע העת לפרוע כמה צ'קים דחויים:

1. אנו מתקדמים במהירות רבה (*28/49) אל עבר המצוק הסינופטי בעניין תחזיותך על מלחמת ערב שבועות.

אנא, חווה דעתך, כהבנתך את הפסוקים והשלכתם על המציאות, על האפשרות שנזכה סוף סוף לחזות בדרבי הקוריאני  (north vs. south) במשחק 'רדיוס ללא קהל'...

2. דיברת בזמנו, כאילו שואל אותנו, על איזה אירוע גלובלי שילווה לדעתנו את התגלות המשיח. תימא אני האם ניסוי גרעיני גלוי ו/או ח"ו/בע"ה מלחמה גרעינית, 'ידגדג' לאומות העולם ובא לציון גואל?

3. למי פונים כדי לסגור את הפורום? / תתעוררו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 10:24 לינק ישיר 

חן חן לך ידידינו הנכבד והצוהל, אני רואה שחזרת עם עגלת קניות מלאה מטמבור..יפה מאוד אגב,
אני רואה שיש לך טעם טוב בצבעים. אהבתי. 

גופא
1. הצוק הפיסקלי עדיין לא מול האף כי יש עוד קצת זמן עד תקיפה באיראן ועד
שהשמנצ'יק מפיונגיאנג יארגן את הניסוי שלנו. בא ניתן לעסק עוד חודש-חודשיים.

2. כשדיברתי בזמנו לא עשיתי עצמי "כאילו" אני שואל לדעתכם אלא באמת שאלתי.
וב"ה מיד לאחר מכן הבריק במוחי הפיתרון שהצגתי. אני מאמין בזכותכם.

3. לא, אין מלחמה גרעינית באופק ולא צפויה להיות. בדיוק כמו שהרב ב"א אומר 
מה שאני טוען מזה שנים רבות לאורך כל הדרך.

4. מלחמת ערב שבועות שלי תתאים יותר בשנה הבאה מאשר עכשיו, על ציר הזמן
והאירועים היא נמצאת בתקופת שילטונו של הנשיא שאחרי אובמה, ארמילוס יענו.
ועוד פרטים וחלקים של התמונה הגדולה שעדיין לא התקיימו. נכון שזה לא מסתדר
עם תקיפה קרובה באיראן אני מודע לבעיה אבל מה שכתוב כתוב ברור ואני לא יכול
לעשות כלום בקשר לזה.

למי פונים לסגור ת'פורום? הזוהר שואל ת'שאלה הזאת! אשריך שכיוונת! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 14:10 לינק ישיר 
גיוס מילואים

צו 8 בשעה 15:10

בשעה  כל חברי הפורום "אחרית הימים כאן ועכשיו" מתגייסים לתפילה המונית על הגאולה, הפקודה תימסרנה בשעה הנקובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 15:04 לינק ישיר 

מה תצעק אלי דבר אל בני ישראל ויסעו !!??

זה לא הזמן לתפילות !  העיקר זה המעיייישה !

יש להביא הגאולה לאלתר  או לחלופין באופן המידי 

ואני מהמחמירים בעניין הזה -  משיח עכשיו !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 15:18 לינק ישיר 

בשל הצפה של עשרות איומי [נק]ניקים בפרטי על הטיימינג של הצו, הריני להודיע כי הצו נדחה עד להודעה חדשה.

הודעה על צו חדש תימסר במועד מאוחר יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > סליחה, יש למישהו אש? / אשכול חדש לקראת ל"ג בעומר / שמישהו ירגיע אותי לפני שאני מדליק את האיזור!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext