| נשלח ב-15/7/2013 15:45 |
|
| |
תגובה על^אנושית למה שקורה בפורום.
איפה אתם אנשים?!
דיר-בעלקום אם גם מחר אתם עוזבים ת'פורום כמו היום !
עוד יבוא היום, מילה שלי, ותביעת *מזונות תונח על מפתן דלתכם עם שליח בית דין של מטקה.
* יש פה שמאי המתעסק במקרקעין של מעלה שיודע כמה עולה מן מהדרין ושליו גלאט כויישר?
צום מועיל לכולם ! תופאי.
|
| נשלח ב-15/7/2013 16:03 |
|
| |
"תגובה למה שקורה בפורום" נו באמת.. אפשר לחשוב מה כבר קורה בפורום שלא קורה בחוץ. הרי הפורום מהווה שיקוף של המתרחש בחוץ וכאשר שם יבש מה אתה מצפה שפה יהיה רטוב?? אם משעמם אז משעמם בכל הגיזרה, אין מה לעשות חביבי עוד לא מצאתי פירצה בחומה הזאת.
צום מועיל כמובן אך העיקר אוי העיקר.. שנזכה להבין ולהפנים מה אנחנו אמורים לעשות ביום הזה ועל מה קא בכינן. אם יורשה לי במשפט אחד.. אנחנו אמורים לבכות על שלא זכינו לתקן את מידותינו הרעות, לתקן את ליבנו. "יש מנתח לב בקהל?!" כי אם כן היינו זוכים לא היינו צריכים לשבת על הארץ ולהתבונן בנמלים ובחורי הגרביים של שכננו מקרוב כי כבר היינו נגאלים מזמן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/07/2013 16:05:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 17:13 |
|
| |
צריך לזכור ולהזכיר על מה חרב בית שני "שנאת חינם" נו ומה קןרה איתנו היום. שנאת החינם, ואני מתכוונת במיוחד בתוך המחנה הדתי על כל מגזריו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 17:22 |
|
| |
ודאי שנאת חינם, זה בדיוק מה שאמרתי, תיקון הלב תיקון המידות. שנאת חינם זה הסימפטום של אי תיקון המידות והשארת ערלת הלב. ישר כח חזקי ואמצי. 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2013 00:47 |
|
| |
חידון לבעלי נפש / חולי נפש.
שאלה מספר 1: האם אתה שומע קולות מהפורום שמדברים איתך ואומרים לך מה לעשות? 1. רות, עבור. 2. לא שומע קולות, למה אני כמוך? 3. לא שומע קולות אבל רואה קולות. 3. לדבר ב'פרטי' עם המייחל נחשב לשומע קולות?
שאלה מספר 2: לו היית מהנדס הפורום איזו אפליקציה היית משדרג? 1. שבתור מנהל אפשר יהיה לצוטט בשושו למיילים בפרטי כשמדברים עליי. 2. אופציה לפרמוט הפורום. 3. אופציה להודעת מערכת: "סגור עד להודעה חדשה". 4. אופציה ללינק להרצת מניות במסווה של פורום אחרית הימים.
שאלה מספר 3: לו היית מקבל תקציב מוגבל בחמש ספרות לקידום האינטרסים של הפורום מה היה סדר העדיפויות? 1. לתרום מעשר. 2. לקיים סוף סוף את השיעור. 3. לתת לתופאי את כל הכסף - הוא כבר ידע מה לעשות איתו. 4. שונא מתנות יחיה (לא רוצה כלום, טוב לי ככה).
שאלה מספר 4: מהיכן יבוא האירוע המשמעותי הקרוב? 1. צפון קוריאה. 2. אירן. 3. סוריה. 4. מצרים. 5. הפורום.
שאלה מספר 5: מתי בפעם האחרונה היית באשדוד? 1. גר שם. 2. לפני שנה. 3. לפני שלוש שנים או יותר. 4. מעולם לא הייתי באשדוד, מה יש לי לחפש שם?
שאלה מספר 6: כמה משיחים אמיתיים יהיו לדעתך? 1. אחד - משיח בן דוד. 2. שניים - מב"ד ומב"י 3. שלושה - מב"ד, מב"י ומשיח בן-דנמיש. 4. אפס.
שאלה מספר 7: האם אתה סבור שתפילת הרב בן ארצי תתקבל ומשיח יתגלה עוד לפני סוף השנה? 1. בטוח במיליון אחוז. 2. בטוח באלף אחוז. 3. בטוח במאה אחוז. 4. בטוח.
נא לשלוח תשובות לפרטי. אני עונה לכוווווווווווווולם. זה כדאי!
 |
|
|
|
|
|