אשכול זה יהא ברוחו האותנטית של אשכול המיואשים מהגאולה המקורי, אשר הוסב למורת רוחי לאשכול קולאז'ים ל-"שומר מסך" ו-"טאפטים" לשולחן העבודה.
באשכול זה אתם מוזמנים לשתף את החברי הפורום בחוויותכם, במחשבותיכם וברגשותיכם בזמן הזה וכן עקב העיכוב בהמלכת המלך המשיח.
נשלח ב-16/9/2015 22:52
נכנס כל חצי שעה לאתר תאיר נרי ומצפה בכיליון עיניים למסר השבועי, ורק עכשיו כמעט ב-23 בלילה נזכר שהיום לא יום ראשון, ושלא יהיה מסר (ככה זה "החגים מעל לזמן" וכל היום חושב שהיום ראשון. מזל שבשיר של יום אמרתי את של רביעי)
נשלח ב-19/9/2015 20:04
כולנו זוכרים את דיבוריו של הרב על כוונתם של הערבים להבעיר את השטח בחגים ובפרט להפתיע את ישראל לקראת כיפור, הרב הבטיח שזה לא יקרה והקב"ה לא יתן להם.
בכל זאת רואים כיצד חלק מן הגזירה כן מתגשם עם כל הפיגועים הרבים והשבת נוסף גם ירי הטילים לעבר הדרום..
כך שבניגוד לכותרת האשכול עסקים ממש לא כרגיל
נשלח ב-21/9/2015 08:28
נו תופון.. הלזה תקרא עסקים כרגיל?
ההתבססות הרוסית על גבולות ישראל לא הולכת לעשות לנו טוב שמי כמוך יודע שאף צד לא מעוניין בהתנגשות צבאית בין כוחות צה"ל לכוחות רוסיים בגלל אי הבנה טעות או סתם קושי צהל"י להבליג על מהלכים ערבים עויינים בחסות המטריה הרוסית מצד שני קשה באמת לראות את פוטין מוותר לביבי הסחיט והמשקשק.. כך שטוב לא הולך לצאת מפה
בקיצור ישראל חייבת דחוף להציב סוללות טילי S-358 (גימטריא משיח) כדי שברוח פיו והבל מחשבתו יירט כל צל של איום מסביב לגבולות ישראל כך שאולי קיבלנו כאן עוד סימן להמלכה הקרובה
נשלח ב-6/10/2015 11:35
מחכים לנפילה הכלכלית הגדולה של אחרי החגים
כפי שהבטיח כבוד הרב
נשלח ב-6/10/2015 17:48
בינתיים כולם אופטימיים, בארץ ומעבר לים.
אולי זה הזמן לרכוש שורטים????
הפוך על הפוך
נשלח ב-8/10/2015 16:22
מי שמע מהרב בן ארצי על כל הפיגועים האחרונים?
נשלח ב-8/10/2015 21:54
מחר בבוקר שיעור נשמע מה בפיו אבל עצם העובדה שאפילו במסר השבועי הוא בקושי התייחס תבין מכאן שמדבור במהלך אלקי מכוון והכל בהשגחה פרטית או בקיצור זה כורח המציאות כדי לעזור בהמלכת המשיח בקרוב
נשלח ב-11/10/2015 08:34
עודפים של 30 מיליארד בתקציב המדינה? נשמע הזוי לא? אז זהו שלא, שוב זה מביא אותנו לשלוף דיבורים קודמים של כבוד הרב שאמר לא פעם שהכל טוב במדינת ישראל והכלכלה מצויינת ולא חסר כסף במדינה רק צריכים ניהול כלכלי נכון לדעת איפה להשקיע את הכספים, הגדיל לעשות כשאמר "אפילו פקידי האוצר לא יודעים כמה כסף יש בקופה כי בורא עולם בכבודו ובעצמו מחזיק בקופת המדינה והוא קובע כמה יהיה ואין לו שום בעיה לשחק עם המספרים ובין רגע להוסיף מיליארדים בחשבון ואיש לא יידע מזה מאומה"
אז הנה, כך נראות כותרות החדשות או יותר נכון - כותרות הישנות מול דברי הרב שהקדים אותם בהרבה.
נשלח ב-18/10/2015 17:10
אתם רואים את השקט והשיעמום שלא קורה שום דבר זה פשר השתיקה כשאין מה להגיד עדיף לא לעשות זאת בדיבורים
נשלח ב-22/10/2015 22:12
שמתם לב איזה שקט בעולם מאז נפל עלינו גל הטרור הזה? בעוד אנחנו כאן בארץ עוברים את התקופה הקשה הזאת בעולם כמעט ולא קורה שום דבר חריג, לא אסונות טבע לא פיגועים לא קריסה כלכלית ולא כלום מה זה מזכיר לנו? אווירה כזאת אני זוכר בדיוק שנה שעברה בצוק איתן ואף 'התלוננתי' על כך באותו אשכול שמדוע הקב"ה לא נותן גם לגויים משהו שיתעסקו איתו ויעזבו אותנו בשקט..
אלא כמו שם גם פה ההסבר הוא אותו הסבר, חלק מהייסורים שאנו עוברים הוא גם ההשלכות של מה שקורה כאן על יחס העמים אלינו והנגזר מכך כגון עלייה באנטישמיות שתוביל לעוד עלייה ארצה ופקיחת עיני העוורים אצלנו לראות את שנאת העמים אלינו וכו' תוצאות אלה ודומיהן יכולות להתקבל רק אם אין לגויים במה להתעסק כ"כ ואז הם מתפנים לעסוק בנו ולכן בורא עולם מביא עלינו את הבלאגן ועליהם את השקט (היחסי כמובן) זה הכל עסקה אחת נמתין ונראה האם תהיה חפיפה גם בין סיום גל הטרור הזה לסיום השקט בעולם
נשלח ב-22/10/2015 22:22
ההסבר שלך מסביר אולי מדוע התחלף השלטון בקנדה (כדי שהיהודים שבה יעלו לארץ)
נשלח ב-22/10/2015 22:27
בהחלט כן, ק"ו כאשר לא היתה שום סיבה להחליף את ממשלתו של ידיד ישראל הארפר אלא ודאי כדי להעלות שלון שמאלני אוהב ערבים שיגרום ליהודים שם להרגיש כמו בבריטניה ולהתחיל לחשוב ברצינות על עזיבת סיר הבשר הקנדי השקט
כך גם אמר ידידנו ר' דב בשיחה שלי איתו שעכשיו הוא מבין מדוע קרה המהפך השלטוני הזה בקנדה כדי לזרז את עזיבת היהודים שם והוא מאמין שזה יקרה מהר מאוד
נשלח ב-23/10/2015 14:56
אמנם בבריטניה השלטון עוד לא התחלף אבל לאופוזציה נבחר מנהיג אנטישמי ופרו פלסטיני מובהק. בהחלטה יכול להיות שבבחירות הבאות הוא יהיה ראש הממשלה
נשלח ב-23/10/2015 15:13
לצערי מה שהמייחל כתב, מה שר' דב אמר, ומה שמרתיקה כתב- גורמים לי לבאסה כי אני מבין מזה שייקח זמן עד שהמשיח יומלך
נשלח ב-23/10/2015 15:41
אני יודע גם אני כל הזמן הייתי עושה את החשבונות האלה אבל ר' דב היה כל הזמן מוכיח אותי ומתקן אותי שאין קשר אדרבה אפילו היום לאחר שיצא מהפגישה אצל הרב הוא הסביר לי מדוע הוא משוכנע שההמלכה קרובה מתמיד וזה ממש קרוב. כך כשם שנכנסת לבעסה אתה מוזמן לצאת ממנה בחיוך :))