בית פורומים הנה ימים באים

ש"ס כן או לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2008 00:08 לינק ישיר 
ש"ס כן או לא?

האדמו"ר רבי ברוך אבוחצירה שליט"א שהגיע הערב (רביעי) להשתתף בכנס יריית הפתיחה למערכת הבחירות של ש"ס, דיבר לאחר דברים שאמר השר ישי בנוגע לירושלים. בנושא זה פנה רבי ברוך לפעילי ש"ס ואמר: "אנו נלחם את מלחמת הקודש למען ירושלים". "הסיסמא שלנו צריכה שתיהיה, ירושלים הקדושה של עם ישראל ושלא יהיה לנו בה שום שותף

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2008 17:17 לינק ישיר 

זעקתו של מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א נא לצפות בסרטון

תוקן על ידי המשקיף ב- 11/12/2008 0:06:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2008 14:56 לינק ישיר 

האם אריה דרעי חוזר לפוליטיקה סופית? ועוד בש"ס?

היום ראיתי בעיתון ישראל היום, שאריה דרעי חוזר לפוליטיקה, ביוזמה של כמה מרבני ועסקני ש"ס להחזיר אותו לקראת הבחירות הקרובות, בתפקיד נשיא המפלגה ייצוגי בלבד כדי שיעזור בבחירות, ובעוד 8 חודשים שיירד הקלון ישמש כשר בממשלה,

אם זה נכון זה רעידת אדמה.

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2008 14:59 לינק ישיר 

יו"ר ש"ס השר אלי ישי פנה הבוקר (ראשון) באגרת לתושבי יו"ש, בה מבקש מהם להצביע בבחירות הקרובות עבור ש"ס. "לכם עוד בימים הקשים של ההתנתקות מחלקים מארצנו בגוש קטיף, התחברתי אליכם וראיתי וחוויתי על בשרי את השבר הגדול" כותב ישי שמוסיף: כולי תקווה להמשף שת"פ.
ירוחם שמואלביץ י"ז בכסלו התשס"ט 19:33

הקמתה של תנועת "הבית היהודי", הביאה לחלקים במגזר הדתי לאומי להחליט שלא להצביע למפלגה שזהותה המדינית טרם הובררה. אולי בשל כך, החליט הבוקר (ראשון) יו"ר ש"ס השר אלי ישי לפנות למתיישבים ולבקש את תמיכתם בש"ס.

במכתבו המתפרסם כאן לראשונה כותב ישי: כזכור לכם עוד בימים הקשים של ההתנתקות מחלקים מארצנו בגוש קטיף, התחברתי אליכם וראיתי וחוויתי על בשרי את השבר הגדול אשר עבר עליכם כציבור, לאחר ההרס והחורבן הזה קיבלתי החלטה לעזור בכול מאודי לאחיי תושבי הגוש היקרים ולכן לא אנוח ולא אשקוט עד אשר יימצא פיתרון הולם לכל מתיישב באשר הוא.

לאחר שלוש שנות עשייה למען המפונים אני משוכנע יותר מתמיד בהחלטתי לקחת על עצמי לעזור ככול יכולתי לכלל צרכי הציבור הדתי והלאומי שהופקר לנפשו ע"י מי שהתיימר להיות פטרונו בחינוך, תעסוקה, דיור מוזל לזוגות צעירים ועוד.

בכדי להצליח ולתת תנופה בעשייה למען החינוך הציוני תורני, קיימתי לאחרונה פגישה עם מנהלים בת"ת של אותו ציבור "חרדי דתי לאומי" ושמחתי לשמוע על ההתפתחות העצומה בשדה החינוך התורני, המרבה כבוד שמיים ומחזיר עטרה ליושנה, עשרות אחוזים בשנה מצטרפים לתלמודי התורה הציונים ב"ה, אך בכאב שמעתי על הקשיים הכספיים והצרכים הרבים אשר ציבור ההורים נאלץ להשלים מכיסו הפרטי העומד על מאות שקלים בחודש דבר שאינו נדרש משום ציבור במדינת ישראל.

בכדי להקל על ציבור יקר זה החלטנו להקים רשת חינוך עצמאית למען תלמודי התורה התורניים ציוניים, ולדרוש זאת במסגרת ההסכמים הקואליציוניים הקרבים, ולהעביר זאת בחוק, (כדוגמת רשת מעיין החינוך התורני) וזאת ללא שום התניה!!!

את מכתבו מסיים ישי בשורה הבאה: כולי תקווה להמשך שיתוף פעולה בין תנועת ש"ס לציבור החרדי דתי לאומי ע"מ להרבות כבוד שמים.

תוקן על ידי המשקיף ב- 15/12/2008 14:59:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2008 00:25 לינק ישיר 

מעניין שפתאום כולם קופצים על המגורשים.
כאילו הזיכרון שלנו כזה קצר.

בכל מקרה, לא צריך לשאול "ש"ס כן או לא?",
אלא צריך לשאול: ש"ס, זה משנה בכלל או לא?

נראה שלא משנה מי בממשלה, כל המהלכים
יהיו דומים, ונוטים לשמאל ולחילוניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 23:35 לינק ישיר 

עד כמה שהדברים יהיו נראים לכם תמוהים אבל....
ש"ס מכפילה בבחירות הקרובות את מספר המנדטים שלה
מאיפה אני שואב את הידע שלי?
1 מהציבור החילוני והחרדי
2 ממה שקרה בבחירות המוניציפליות הם הכפילו בהרבה מקומות את מספר המנדטים
3 ממה שקורה בדגל התורה תראו כתבה פה בחדרי ותראו שהם בלחץ שאנשים יצביעו ש"ס
בקיצר.....נחיה ונראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 08:12 לינק ישיר 

בס"ד

ראיתי את הסרטון עכשיו הוא פשוט מרתק

אני מייחל ומתפלל ששס תכפיל את כוחה למען היא עושה למען עם ישראל

הרבה חילונים מצביעים לשס בנושא החברתי ואני נתקלתי לאחרונה בדעות שתומכות בשס

מהציבור החילוני בזכות אריאל אטיאס שר התקשורת שעשה מהפכה רוב החילונים טוענים

שהוא השר הכי טוב ומשפיע בממשלה הנוכחית

והשר אלי ישי בעקבות דעותיו לאחרונה בושא עזה שצריך למחוק אותם מישהו אמר לי

כל הכבוד על אמרותיו שצריך להוציא את האמת החוצה

במצב של היום שאין חינוך ואין כלכלה ולא מאמינים לפיליטיקאים זה השעה של שס

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/1/2009 21:02 לינק ישיר 

ש"ס תציג את יעדיה במסיבת עיתונאים חרדית
לאחר סיום המלחמה בדרום, בש"ס יציגו מחר (שלישי) את יעדי המפלגה לארבע השנים הקרובות. הפעם מערכת הבחירות של המפלגה תיהיה מכוונת גם למגזר החרדי, כשאחת הנקודות המרכזיות בקמפין החרדי: תיק השיכון לטובת בניית אלפי יחידות דיור לציבור החרדי.
לוי אשכנזי כ"ג בטבת התשס"ט 15:37

לאחר שהמלחמה בדרום הסתיימה, פותחים המפלגות את מערכת הבחירות באופן רישמי, וכך גם במפלגות הפונות למגזר החרדי. בניגוד למערכות הבחירות הקודמות, הפעם את הקול החרדי מבקשים שלוש מפלגות, ש"ס, יהדות התורה, וגם האיחוד הלאומי שצפוייה לפנות לחלקים במגזר החרדי, בעיקר לחסידי חב"ד אך גם למה שמגדירים כנפגעי "יהדות התורה", שלא יצביעו ש"ס.

בש"ס שבמהלך השבועות האחרונים העלו קמפיינים שונים בעיתוני סופ"ש, צפויים מחר (שלישי) לערוך מסיבת עיתונאים מיוחדת לעיתונות החרדית, בה יתנו סיכום של פעילות המפלגה במהלך השנים האחרונות בהם ש"ס בממשלה.

כך למשל יציגו בש"ס את ההישגים לעולם הישיבות, את תקציבי המדינה שעברו בשנים האחרונות כשהציבור החרדי מקבל ייצוג בזכותם, וכמובן את הפשרת הבנייה בביתר עילית. כמו כן יציגו את המטרות של התנועה לארבע שנים הקרובות, כשבראש ובראשונה ידברו על הצורך בהחזקת תיק השיכון, וזאת על מנת להגיע ליעד של בניית אלפי דיור בשנים הקרובות, עבור המגזר החרדי.

במסיבת העיתונאים שתתקיים מחר, צפויים לקחת חלק בכירי ש"ס ובראשם: יו"ר ש"ס השר ישי, וכן השרים: אטיאס, כהן ונהרי, לצידם של מנכ"ל התנועה ח"כ יעקב מרגי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 21:25 לינק ישיר 

שס לא התנגדו להתנתקות!
אני מודה שיש לי בעיה עם זה כבר הרבה זמן.
הייתי מצפה מהם לוותר על הכל לטובת מסירת שטחים.
קשה לתפוס מצב שבו הרב לא הביא לעצירה של דבר כזה - הרי הוא חכם מכולנו - הרבה מעלינו!!!. איך הוא לא ראה את מה שקורה?
זה נורא מתסכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 21:49 לינק ישיר 

סליחה אחי עם כל הכבוד אבל יש לך טעות שטועים בה הרבה אנשים
מרן הגר"ע יוסף זעק נגד ההתנתקות!
ש"ס הצביעה נגד, ואף לא ישבה בממשלה באותו זמן..
תבדוק
(ותחזור אלינו עם התנצלות סתם........)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 21:58 לינק ישיר 

הלוואי ואני טועה!
יש לי כבוד אדיר לידע ופועליו של הגר"ע ולכן כאב לי מאד הנושא.
ראיתי שיש מפלגה ימנית שמתכוונת לנצל את זה כחלק מתעמולת הבחירות.
נראה לי שאני לא אוסיף יותר שלא יצא מזה אפילו כאילו אמרתי משהו לא טוב על הרב. הוא עשה לטובת העם ביום, מה שאני לא עשיתי כל החיים. מי אני שאדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 22:26 לינק ישיר 

המשקיף, למה שלא תביא פה את כל הקמפיין של ש"ס לבחירות הקרובות?
- את התמונות, הסרטונים ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/1/2009 22:33 לינק ישיר 

בלי נדר למה לא למרות שש"ס לא צריכה את הקמפיין הזה היא מכפילה בבחירות הקרובות את מספר המנדטים שלה מי יודע אולי היא תעבור את מפלגת העבודה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 16:17 לינק ישיר 

בס"ד

''אשכנזים יצביעו ש''ס, אנחנו לא מעודדים''  

אריאל דרעי המופקד מטעם ש"ס על ההסברה בציבור החרדי, בראיון ראשון: "ש"ס היא היחידה שהצילה את עולם התורה" • "שרי ש"ס נמצאים בקשר רציף עם גדולי תורה אשכנזים" • ראיון מיוחד

שי איזנברג, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 20/01/2009 0:54:00

הבוקר (ג) התקיימה מסיבת עיתונאים של תנועת ש"ס בשכונת הר נוף בירושלים. ההזמנות המתוקתקות, הסדר המופתי בו אורגנה מסיבת עיתונאים - ראויים למחמאות. מעולם לא עשו במגזר החרדי מסיבות עיתונאים, אבל בש"ס החליטו ללכת הפעם על קמפיין מושקע. את התוצאות ראו הבוקר העיתונאים החרדים שהגיעו אל אולם השמחות בבית הכנסת 'יחווה דעת'.

מי שעומד מאחורי הקמפיין המושקע הוא צוות אסטרטגי היושב עם שרי ש"ס, יחד עם משרד הפרסום 'אפיקים', המנהל את קמפיין הבחירות של סיעת ש"ס. מי שאחראי על הקמפיין במגזר החרדי, הוא עוזרו של השר משולם נהרי, המקורב גם לשר אלי ישי - אריאל דרעי. דרעי, מטאור עולה בסיעת ש"ס, הינו עורך-דין בהכשרתו. בראיון ראשון לאתר 'בחדרי חרדים' הוא אומר: "באתי לנהל את הקמפיין במגזר החרדי, מתוך הכרות מעמיקה עם הצרכים של הציבור ומתוך הבנה שלש"ס יש מה למכור לציבור הזה. בשנים האחרונות הייתה ש"ס היחידה שסיפקה את הסחורה, ואת זה באתי להראות".

• למי אתם פונים במגזר החרדי, גם לאשכנזים?

"אנחנו פונים לכל המגזר. כולל כולם! ש"ס בשנים האחרונות נתנה מענה לצרכים של הציבור גם בתקציבים לישיבות, גם בחוק הישיבות קטנות, המילגה של האברכים נשארה קבועה רק בזכות מאמציה של ש"ס. גם בפן האישי, השרים וחברי הכנסת של ש"ס, קיבלו אלפי פניות מכל המגזרים בציבור החרדי, ועזרו לכולם באופן שוויוני. אני מאמין שהציבור יודע להעריך את העבודה שעושים בשבילו".

• אתם פונים במכוון לבוחרים אשכנזים על מנת לנגוס בבוחרי 'יהדות התורה'?

"אין לש"ס שום מטרה להתערב ולקחת בוחרים ממפלגת 'יהדות התורה'. יתירה מכך, ש"ס לא תגיב לנסיונות להיגרר להשמצות פוליטיות. מה שאנחנו נגיד לציבור בצורה הברורה ביותר: סיעת ש"ס היא היחידה שהצילה את עולם התורה. שר האוצר אמר השבוע לאלי ישי, שעלות המלחמה והמשבר הכלכלי לא יותירו ברירה אלא לקצץ 20 מליארד שקלים מתקציב המדינה. ברור לכולם, שחלק ניכר מהתקציב יילקח מהישיבות. ש"ס היא היחידה שיכולה לעצור את זה".

• לראשונה אתם עוסקים בנושא עולם התורה, ש"שייך" באופן מסורתי ל'יהדות התורה'. אתם מצפים לבוחרים אשכנזיים?

"לא ירינו חיצים ואז הצבנו את המטרה. סיעת ש"ס עסקה בקדנציה האחרונה בהצלת עולם התורה וזה מה שאנחנו מציגים לבוחרים. הקמפיין מנוהל על בסיס הפעילות של ש"ס בקדנציה האחרונה. אנחנו לא עוסקים בכמה אשכנזים יצביעו לנו. אנחנו שומעים על מספר קבוצות של אשכנזים שרוצים להצביע ש"ס, אבל זה לא היה בעידודנו. אני מקווה ש'יהדות התורה' תלמד מסיעת ש"ס, מהי אחדות. למרות שבתחילת הקדנציה היו שדיברו על מתחים פנימיים בתוך סיעת ש"ס, ואחרי קדנציה שלימה אנחנו יכולים לראות אחדות מלאה בתוך המפלגה. אני מקווה שב'יהדות התורה' ילמדו מאיתנו".

• שרי ש"ס ייפגשו בשבועות הקרובים עם רבנים ואדמו"רים אשכנזים?

"שרי ש"ס נפגשים באופן שוטף עם רבנים אשכנזיים. בשבועות האחרונים נפגש השר אלי ישי עם הגראי"ל שטיינמן ועם האדמו"ר מבעלזא. כל שרי ש"ס נמצאים בקשר רציף עם כל גדולי הדור, שמבקשים מהם לעזור בנושאים מסוימים. ואני מאמין שזה יימשך גם בשבועות הקרובים".

• תכוונו קמפיין גם לחסידות חב"ד ולציבור הדתי-לאומי? איך תסבירו את הישיבה בממשלת אולמרט, למרות המשא ומתן על ירושלים?

"המציאות הוכיחה שש"ס לא נכנסה לממשלת לבני אך ורק בגלל שלא הייתה התחייבות שלא לנהל משא ומתן על ירושלים. ש"ס היחידה שהצביעה נגד שחרור אסירים פלשתינים, בלי לקבל תמורה ממשית. וש"ס ידועה כמי שהתנגדה להתנתקות. כל הישיבה בממשלת אולמרט בזמן משא ומתן על ירושלים, זה היה כשמדובר בספקולציות ובדיבורים. ברגע שחס ושלום יהיה משא ומתן על ירושלים, ש"ס לא תהיה בממשלה. גם בציבור הדתי-לאומי יש שבר גדול, ואין למי להצביע. ש"ס מספקת אלטרנטיבה ראויה למצביעים אלו, כשהם יודעים שש"ס תשמור על האינטרסים החשובים להם".

• איך מתמודדת סיעת ש"ס כסיעה חברתית, מהפיכת נושא הבחירות מחברתי לביטחוני?

"ראשית, לש"ס יש הרבה מה להגיד בנושא הביטחוני והמדיני. ואפשר היה לראות זאת בהתנהלות ש"ס במלחמה האחרונה. שנית, עם סיום הלחימה חוזרים לכותרות: העוני, המצוקה, הקצבאות וכל הנושאים שש"ס מטפלת בהם. אני בטוח שאנשים הנאנקים תחת המצב הכלכלי הקשה, ייזכרו במי שעוזר להם תמיד. הראיה הטובה ביותר לכך, היא שמירת כוחה של ש"ס בכל הסקרים. אם אנשים היו חושבים שאין לש"ס מה להציע בנושא הביטחוני היינו אמורים להתרסק בסקרים. זה לא קורה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2009 21:37 לינק ישיר 

משלחת ש"ס בביקור רישמי בכפר-חב"ד ● גלריה, וידאו
"אנחנו המפלגה היחידה שסייעה הכי הרבה לתנועת חב"ד" - כך אמר אמש (שלישי) שר התמ"ת ויו"ר ש"ס אלי ישי במהלך ביקור בכפר-חב"ד. לשר ישי התלוו שרי ש"ס: משולם נהרי ויצחק כהן, ושניים מחברי-הכנסת של התנועה: אמנון כהן ואברהם מיכאלי, לצד עסקני כפר-חב"ד ויו"ר כפר-חב"ד ר' בנימין ליפשיץ. הם ביקרו ב-770, בכריכיית הספרים רובר ובפרדס האתרוגים. הביקור נחתם בארוחת ערב מכובדת במתנ"ס המקומי בכפר, שם הפליאו שרי ש"ס בשבחה של תנועת חב"ד, סיפרו על עזרתם לחב"ד ופרסו את השיגיהם עבור כלל ישראל   

לצפייה בוידאו ובתמונותhttp://www.col.org.il/show_news.rtx?artID=44609 

תוקן על ידי המשקיף ב- 31/01/2009 21:37:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2009 22:56 לינק ישיר 

גם ספרדים, גם אשכנזים, גם חילונים, ["אין דתיים, אין חילונים, כולנו יהודים." זוכרים?] וגם חב"דניקים?
- אי אפשר לרקוד על שתי חתונות. וק"ו שלא על שלוש וארבע!
>>> נקודה למחשבה לאלי ישי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ש"ס כן או לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext