בית פורומים הנה ימים באים

אובמה מכין את מלחמת גוג ומגוג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/12/2008 19:54 לינק ישיר 
אובמה מכין את מלחמת גוג ומגוג

זה מדהים ולא תאמינו מה מצאתי, מי שמוכיח בכתובים כי אובמה הוא זה שינהל את מלחמת גוג ומגוג
רבנים ליטאים: אובמה מכין את מלחמת גוג ומגוג

לאחרונה שלח מישהו אימיילים לאלפי אנשים ובו הוא מוכיח על פי דברי רבני הליטאים בדורות האחרונים כי השנה יבא המשיח, וכי אובמה הוא הנשיא אשר יכהן רק 9 חדשים וכי הוא ייצא למלחמה שתהיה מלחמת גוג ומגוג, הם מוכיחים זאת בפסוקים היכן ששמו של אובמה מצויין לאחר כל 7 אותיות.

על פי חשבונם, מלחמת גוג ומגוג יהיה בסביבות ראש השנה של שנת תש"ע

אֶ וְב אֲ מַה

"וְאַתָּה אַל תִּירָא עַבְדִּי יַעֲקֹב נְאֻם יְקֹוָק וְאַל תֵּחַת יִשְׂרָאֵל כִּי הִנְנִי מוֹשִׁיעֲךָ מֵרָחוֹק וְאֶת זַרְעֲךָ מֵאֶרֶץ שִׁבְיָם וְשָׁב יַעֲקֹב וְשָׁקַט וְשַׁאֲנַן וְאֵין מַחֲרִיד: אַתָּה אַל תִּירָא עַבְדִּי יַעֲקֹב נְאֻם יְקֹוָק כִּי אִתְּךָ אָנִי כִּי אֶעֱשֶׂה כָלָה בְּכָל הַגּוֹיִם אֲשֶׁר הִדַּחְתִּיךָ שָׁמָּה וְאֹתְךָ לֹא אֶעֱשֶׂה כָלָה וְיִסַּרְתִּיךָ לַמִּשְׁפָּט וְנַקֵּה לֹא אֲנַקֶּךָּ"

"בֶּן אָדָם שִׂים פָּנֶיךָ אֶל גּוֹג אֶרֶץ הַמָּגוֹג נְשִׂיא רֹאשׁ מֶשֶׁךְ וְתֻבָל וְהִנָּבֵא עָלָיו: וְאָמַרְתָּ כֹּה אָמַר אֲדֹנָי י-ה-וִה הִנְנִי אֵלֶיךָ גּוֹג נְשִׂיא רֹאשׁ מֶשֶׁךְ וְתֻבָל

אותו שולח האימיילים מצטט את החפץ חיים זצ"ל ואת רבי אלחנן ווסרמן זצ"ל ורבנים ליטאים אחרים אשר לפיהם מוכח כי המשיח מגיע השנה בשנת תשס"ט: 

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2533738&forum_id=20422

תוקן על ידי המשקיף ב- 11/12/2008 20:03:57

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2008 18:43 לינק ישיר 

א.אני שמח להצטרף לפורום הזה כשרק עכשיו גיליתי אותו

ב.מי שמכיר את הפורום של המייחל,גם הוא טוען שם שאובמה יכהן זמן קצוב ביותר ואז הוא יפול מאיזושהיא סיבה ענקית והמלחמה תחל או תסתיים.רק שהוא טוען שהמלחמה תחל בניסן ותיגמר מהר אבל בעקבות פיגוע או התקפה ענקית אובמה יפול.

מה דעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2008 21:10 לינק ישיר 

אהרון,

א. כאן נמצאים  פליטי  הבלוג  של המייחל,  שהצליחו לזחול בשארית כוחותיהם

לפורום שהקים המשקיף.

אל תצער  אותנו   בסברות  המגוחכות  של  המייחל,  אגב  מה קורה עם  שרון כמשיח
בן יוסף ?    והאם  פגליין  אשת/פסל  הבטון  התעוררה לחיים ?  יחד עם הקר רוח  ההוא
מה שמו מהקומנדו של ויאטנם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2008 21:11 לינק ישיר 

ברוך בואך ארון
גם אנחנו שמחים שגילית את הפורום
לגבי מה שהבאת בדבריך מהמייחל
כבודו במקומו מונח וזו היא דעתו וסברתו ונימוקיו עמו
בכל אופן
גם אני סובר שמלכות אובאמה תהיה קצרה
והסיבה שאני מאמין שיתנקשו בחייו וכבר היו נסיונות להתנקש בחייו
לגבי מי שיחליף אותו זה בטוח לא מקיין
ולגבי מלחמה אני צופה שהיא תהיה הרבה יותר קרובה אפילו הייתי אומר אחרי חנוכה או בתוך חנוכה
אבל בהחלט בחודשיים הקרובים ולא עד ניסן
זו בכל אופן דעתי

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2008 00:32 לינק ישיר 

בלי להסתמך על מקורות זה גם עוד ניחוש/דעה שלא יותר נכונה מכל דעה אחרת..( כי אי אפשר לסתור אותה עד שתקרה..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2008 00:48 לינק ישיר 

יוסי היקר!!!
דעתי מתבססת בעיקר על ראייתי את המצב כפי שהוא לאשורו
וגם מבוססת על מקורות יודעי דבר שאין באפשרותי להרחיב עליהן את הדיבור מטעמים הכמוסים עמדי!
מקורות תורניים אם יש כאלה הם יכולים להתאים גם לתקופות אחרות ולאו דוקא לתקופתנו
לכן כל אלה שאומרים את דעתם ומביאים את הזוהר הקדוש כסיוע לדבריהם אין בו ממש כי מי יאמר שלזה התכוון הזוהר או המדרש
לכן אנחנו כעיוורים ההולכים בדרך ומנסים למצוא את דרכנו!
כל השקט הזה שקיים עכשיו זהו שקט שלפני הסערה והיא תפרוץ תזכור את דבריי ותחזור לכאן כשיקרו ותאמר שצדקתי
לפי איך שאני רואה את מהלך העניינים תפרוץ מלחמה באזורנו לא יאוחר מחודשיים מהיום!
ואני לא נביא זו סברא מהיסתכלות ראויה ממהלך הדברים שקוראים כאן בארץ ובעולם
אבל נחיה ונראה והלוואי שאני טועה .
אני מאוד ישמח על כך!!! 

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2008 14:57 לינק ישיר 

אל תצער  אותנו   בסברות  המגוחכות  של  המייחל,  אגב  מה קורה עם  שרון כמשיח
בן יוסף ?    והאם  פגליין  אשת/פסל  הבטון  התעוררה לחיים ?  יחד עם הקר רוח  ההוא
מה שמו מהקומנדו של ויאטנם ?

הרגת אותי מצחוק!!!

נמאס לי מהשטויות של המייחל,מבלי לפגוע בכבודו וזה ממש לא קשור לדברים שהוא כותב אלא לדרך התנהגותו.

הפורום הזה מדהים.בעז"ה היופם בערב אתחיל להגיב באריכות לכל הפילפולים המעניינים שיש פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2008 21:08 לינק ישיר 

ברוך הבא לביתנו החם והצנוע אני כמובן מודיע לך שברגע שכתבת את ההודעה הזאת נחסמת אצל המייחל וברוך השם מצאת מקום הרבה יותר טוב אז אין על מה לבכות שיישאר שם עם קבוצת הבובות שיאמר כן אדוננו כן אדוננו על כל מה שהוא אומר אבל אנשים חושבים הוא לא מחפש שם ועם כל הבובות שיש לו שם הוא מתלונן השכם והערב שלא מגיבים להודעות שלו
מה שהוא לא מבין זה מה כבר יש להגיב לומר כן וואה תמשיך הרי כל דעה אחרת שמשמיעים הוא ישר תוקף לאנשים כבר נמאס !!!
חסל סדר המייחל בואו נתרכז במה שאנחנו עושים פה אצלנו לכולם יש רשות דיבור ולא מוחקים הודעות של אף אחד וכל אחד יכול להשמיע פה את דעתו הרי בשביל זה יש פורום וזה לא בלוג.
אז תנו גז ובואו נמשיך............ 

תוקן על ידי המשקיף ב- 14/12/2008 21:35:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2008 16:06 לינק ישיר 

ממש מזיז לי שהוא חסם אותי,זה היה ברור.

הוא בנאדם מסכן שצריך לרחם עליו.

אני אחד מאלה שמכירים אותו כבר כמה שנים טובים והוא התחיל לאבד את דעתו כבר מזמן,שיכרון הכח היכה בו והוא חושב שהוא המשיח ורק הוא יודע הכל ומבין הכל.

שימשיך לכתוב לעצמו,לא נותרו לו הרבה קוראים לפורום זה בסדר.

הבה נמשיכה בדברינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2008 16:10 לינק ישיר 

לענייננו.

המשקיף ידידי,מה גורם לך לחשוב שהמלחמה תחל בחודשיים הקרובים?  על סמך אילו מקורות/סברות אתה מנחש זאת?

האם מדובר על מלחמת חמאס בישראל או מלחמת העולם הגדולה שתתחיל עם אירן?

ומתי לפי דעתך יהיה גילוי המשיח?

כמובן ששאלות אלו מכוונות לכלל חברי הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2008 21:20 לינק ישיר 

לכבוד ידידי אהרון
כמובן שכל שאלה שנשאלת כאן היא לא מיועדת רק אליי אלא לכל חברי הפורום זה ברור וצריך שיהיה ברור אנחנו לא מתכוונים לייחל את הפורום הזה.

יש לי תחושות בטן חזקות מאוד לגבי מלחמה אני חושב שכולם מרגישים את זה באוויר וזה לא רק אצלי.

גם השקט שישנו פתאום הוא מאוד מדאיג זהו שקט שלפני הסערה,

זה כבר לא סוד שחיל האוויר מתכנן תקיפה באיראן כבר תיק דבקה הביא את זה לפני זמן קצר

שמת לב שתקפנו בלב סוריה והם שתקו ולא הגיבו בכלל זה לא מתמיה אותך?, מה הם מתכננים שהם כאלה שקטים.

וגם תגובתו של רבי דוד אביחצירא שליט"א איך שהוא הגיב משמע שדרכתי לו על איזה יבלת "לא לא נכון" מה קרה שאלה פשוטה יש שמועה שנהיה במקלטים בחנוכה לא כך ציפיתי לתגובה משמע שהרב יודע משהו שאנחנו לא יודעים שכנראה אנחנו צפויים למלחמה אולי לא בחנוכה אבל בהחלט באיזור חנוכה.

אבל בסך הכול אוליי זה רק ההרגשיים שלי ואני טועה מי יתן ואני טועה.

האם זה יבוא מצפון או מדרום או מחוץ למדינה דהיינו איראן מי יודע?

לגבי גילוי משיח אנחנו כל יום מקוים שהוא יתגלה וזה לא רחוק
להעריך זמן וכי נביא אני או מייחל....
קטונתי!

תוקן על ידי המשקיף ב- 15/12/2008 21:17:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2008 23:53 לינק ישיר 

מטוסי קרב-הפצצה איראנים עומדים לתרגל התקפה אווירית על ישראל.

התרגיל האווירי האיראני יתרגל התקפה אווירית איראנית גדולה על ישראל.

יום שלישי, כב תשרי תשס"ט, 12:34, 21 באוקטובר 2008

המקורות הצבאיים של תיקדבקה: התרגיל האווירי האיראני הגדול שנפתח ביום ה' (16.10), יתרגל התקפה אווירית איראנית גדולה על ישראל.

התרגיל צריך להוות את התשובה האיראנית לתרגיל האווירי הגדול שערכה ישראל, בשבוע הראשון של יוני מעל הים התיכון והים האגאי, בו הפגינה ישראל כולת להטיס 100 מטוסי קרב-הפצצה למרחק השווה למרחק הטיסה בין ישראל לאיראן.

המקורות הצבאיים של תיקדבקה מוסרים עוד, כי התרגיל נועד גם לבחון כיצד פועלת מערכת המכ''ם האמריקנית ה-FBX-T אשר הגיעה לישראל בשבוע האחרון של חודש ספטמבר, ושאר הוצבה בבסיס חיל האוויר נבטים בנגב. האיראנים ציידו את המטוסים שלהם ואת מערכות הלוחמה האלקטרונית שלהם במה שהם מגדירים 'ציוד אלקטרוני חדש', אשר נועד לשבש את מערכות הלוחמה האלקטרונית והמכ''ם, האמריקניות והישראליות.

__

שיירות יוניפי''ל ליד מחנה הפליטים הפלסטיני עין חילוואה מלוות על ידי טנקים צרפתים.

שיירות יוניפי''ל ליד מחנה הפליטים הפלסטיני עין חילוואה מלוות על ידי טנקים צרפתים.

אל קעידה העביר חלק מאנשיו ופעולותיו מעיראק ללבנון. יוניפי''ל הורה על כוננות פיגועים. אל קעידה מתכננים פיגועים בעומק שטח ישראל מלבנון.

יום שישי, טו כסלו תשס"ט, 15:40, 12 בדצמבר 2008

כמה שעות לאחר פרסום הדברים בתיקדבקה הוציאה מפקדת יוניפי''ל, ביום ה' 11.12, הוראה חשאית לכל הכוחות האוסרת עליהם לנוע לא בשיירות, לא בסיורי ביטחון, לא בעת חופשה וגם לא בלבוש אזרחי, ליד מחנה הפליטים הפלסטיני עין חילוואה, בדרום לבנון ליד צידון, מחשש להתקפות אל קעידה.

תוקן על ידי המשקיף ב- 15/12/2008 23:54:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2008 00:10 לינק ישיר 

צריך גם לזכור שבכך שישראל הפציצה בסוריה היא לא רק
פגעה בסורים, אלא יותר מכך, היא השפילה את הרוסים.
שהרי המכ"ם שלהם הוא זה שישראל הצליחה לשטות בו.
לכן לא מן הנמנע (לדעתי) שהם ינסו בכל כוחם לצייד את
איראן וסוריה בטכנולוגיה שתסתור את הטכנולוגיה שלנו.
והם די נחושים להחזיר לנו, אז בכל מקרה הם עלולים לבחוש
בקלחת ולחמם את האיזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 00:07 לינק ישיר 

פגישה נדירה: 5 נשיאים בבית הלבן
*--
*
מאת: משה ריינפלד   |  
פגישה היסטורית [צילום: AP]

רק חסר שם את ארמילוס
בוש, אובמה ושלושת הנשיאים לשעבר של ארה"ב שנותרו בחיים ייפגשו לסעודת צהריים בבית הלבן, אירוע שכמוהו לא היה 28 שנה

▪  ▪  ▪
דור שלם חלף מאז ראתה ארה"ב בפעם האחרונה מחזה דומה של היסטוריה אמריקנית: כל הנשיאים החיים של ארה"ב - יחד בבית הלבן. הנשיא ג'ורג' בוש שאב את הרעיון מהנשיא הנבחר ברק אובמה, והזמין (יום ד', 7.1.09) לסעודת צהריים את הנשיא הנכנס ואת שלושת הנשיאים שנותרו בחיים לפניו: אביו, ג'ורג' בוש, ביל קלינטון וג'ימי קרטר. זו תהיה הפגישה הראשונה מסוג זה מאז 1981.

בוש ואובמה ייוועדו גם לשיחה פרטית של כחצי שעה בחדר הסגלגל. פגישה זו, 13 יום בלבד לפני השבעת אובמה, תתמקד מן הסתם באירועים הקודרים הנוכחיים: המלחמה ברצועת עזה והמיתון הכלכלי.

למרות הקשר ההיסטורי שלהם, אין נשיאי ארה"ב נוהגים להיפגש לעתים מזומנות, במיוחד לא בבית הלבן, וכאשר הם נמצאים באותו חדר זהו בדרך כלל אירוע מן הסוג של הלוויית מנהיג עולמי, או פתיחה של ספרייה נשיאותית.

בראיון שהתקיים באחרונה אמר בוש כי זה יהיה ניסיון מעניין. כאשר נשאל על מה ישוחחו חמשת האישים, אמר: "אינני יודע. אני בטוח שאובמה ישאל אותנו את כל השאלות. אם לא, פשוט נעלה זכרונות מלחמה".

יש להם הרבה סיפורים מן הסוג הזה, פוליטיים ואחרים. דרכיהם לשלטון הצטלבו לא אחת. קרטר הפסיד את הנשיאות לרונלד רייגן, שהמועמד לסגנו היה ג'ורג' בוש האב. בוש האב ניצח בבחירות, אך הפסיד לאחר מכן לקלינטון. בנו, ג'ורג' בוש הבן, הביס את סגנו של קלינטון, אל גור. והשנה ניצח אובמה, לאחר שדאג להזכיר את הקשר בין יריבו ג'ון מקיין לבין בוש.

היריבויות במאבקי הבחירות מתרככות בדרך כלל עם השנים, לאחר שהנשיאים עוזבים את הבית הלבן ומנסים לאמץ תפקיד של מדינאים, אף שקרטר, למרות היותו נשיא לשעבר, מתח ביקורת נוקבת על מדיניות החוץ של הנשיא הנוכחי.

אולי ידברו על המזרח התיכון

חמשת האישים היו אמורים להצטלם לתמונה משותפת בגן הוורדים, אך תוכנית זו בוטלה בגלל סופת הגשמים של ינואר, וזירת הצילומים הועברו לפגישה המתוכננת בחדר הסגלגל. שום אדם אחר לא יהיה נוכח.

"כולנו היינו רוצים להיות זבובים על הקיר ולשמוע את השיחה הזאת", אמרה דנה פרינו, דוברת הבית הלבן. "אני בטוחה ששיחתם תשתרע על כל דבר, החל מניסיון אישי כאן - אני בטוחה שהם ישוחחו מעט על גידול ילדים בבית הלבן, גידול ילדים כאשר אתה דמות ציבורית, ואיך להגן עליהם".

אפשרי לא מעט, כאשר מדובר בריכוז כזה של "שחקנים במשקל כבד" בחדר, שהנושאים יהיו כבדים יותר. בוש האב והבן, קלינטון וקרטר, כולם בעלי ניסיון נרחב בבעיות המזרח התיכון. אובמה עומד לרשת סכסוך דמים בין ישראל לחמאס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 10:26 לינק ישיר 

לא אתפלא אם בשיחתם הזכירו את ישראל וצחקו עליה.
בוש הבן: ומה אתם אומרים על ישראל, הא? ראיתם פעם מדינה כזו?
בוש האב (בצחוק רועם): ישראל? הפילגש של המזרח התיכון!
קרטר (צוחק): עוד מתקופתי, ישראל הפראיירית מסכימה לוותר על חבל ארץ שלם ועתיר במחצבים - חבל סיני- במקום שלום תמורת שלום! תאר לעצמך שהיינו מוותרים על לוס אנג'לס בשביל שלום עם אל קעידה!
קלינטון (מחייך): זה באמת מגוחך ופתטי! למה אתם חושבים חייכתי בתמונות עם ערפאת ורבין? פשוט לא האמנתי שיש מדינה כזו פראיירית שמוכנה לוותר על הבטחון והשטחים שלה בעסקה עם איזה רוצח שהביאו מתוניס...
בוש האב: ישראל תמיד היתה פראיירית. עוד בתקופתי, ירו עליה 39 טילים, והיא פשוט שתקה! אתם מכירים עוד מדינה כזו בעולם שהיתה מבליגה על ירי טילים כזה?
בוש הבן: נכון אבא, ישראל בתקופתי, 8 שנים, הבליגה על ירי של טילים לשטחה! פשוט לא ייאמן. אתם יודעים מה אני הייתי עושה למדינה שהיתה מעזה לירות אפילו טיל אחד לכיוון שלי?
קרטר: למחרת היא היתה נמחקת מעל פני האדמה! אגב אובמה, למה אתה שותק?
אובמה: אתם יודעים מה אומרים, מים שקטים חודרים עמוק...אני פשוט רוצה ללמוד מהנסיון שלכם. אז אתם אומרים שישראל פראיירית משהו משהו הא? (מקמט את מצחו) אז בעצם כל דבר שארה"ב תגיד לה לעשות היא תעשה. מעניין מאד. מעניין מאד. יש לי תכניות מעניינות בשבילה.

את ההמשך ואת ההשלכות נדע בעתיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 23:27 לינק ישיר 

הנה ההמשך:
אובמה: אני "מודאג מאד"!
בוש הבן: ממה אתה מודאג?
אובמה: מהמצב של תושבי עזה.
בוש האב והבן יחד: אתה צריך להיות מודאג מהמצב של אמריקה, לפני שתהיה מודאג לתושבים אחרים!
קרטר מוסיף: הנה, תראה, ישראל מאז שהוקמה, רק דאגה לתושבים הערבים שחיים בה ולערביי עזה, ואחר כך רק חטפה מהם בראש!! 
אובמה: אז אתם רק מחזקים את זה שהיא מדינה פראיירית, נו כבר אמרתי שיש לי הרבה תוכניות מענייניות בשבילה, לא?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > אובמה מכין את מלחמת גוג ומגוג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext