בית פורומים הנה ימים באים

ערב רב!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2008 18:45 לינק ישיר 
ערב רב!!!

מיסיונריות ברמת אביב?

אם לתלמיד בתיכון אליאנס התלוננה כי מחוץ לשערי בית הספר נמצאים פעילי חב"ד שמשכנעים את התלמידים להקשיב לדרשות. עיריית תל אביב: אין בסמכותנו למנוע או לאשר את הפעילות

*--
 *--upper kit*    *-- >Article, Credits, Toolbar **-- Article, Credits, Toolbar * ******* src="/online/nrg/include/js/wmv_player_small.js" type="text/"> ******* src="/online/nrg/include/js/slider.js" type="text/"> *--global_section_pic* *******> *--art_global_gallery_picture*אם לתלמיד בתיכון אליאנס התלוננה השבוע בפני ועד שכונת רמת אביב הירוקה על הימצאותם בחודשים האחרונים של פעילי חב"ד מחוץ לשערי בית הספר ועל ניסיונותיהם לכאורה לשכנע את התלמידים להניח תפילין ולהקשיב לדרשות.
ילדים בשער בית הספר. למצולמים אין קשר לידיעה עודד קרני

חברי הוועד פנו לעיריית תל אביב וליושבת ראש סיעת מרצ במועצה מיטל להבי בבקשה לברר אם פעילות החרדים מותרת.

מלבד זה, בכוונת הוועד לקרוא לתושבי השכונה לפעול נגד התופעה ולבקשם "לעמוד על המשמר" ליד שערי בית הספר בימי שישי שלאחר חופשת החנוכה.

"כתושבת השכונה וכאם מודאגת אני רואה בחומרה רבה את העובדה כי בכל יום שישי בצהריים אורבים אנשי חב"ד לנערים צעירים היוצאים מבית הספר אליאנס ומנסים לשכנע אותם בדרכים אגרסיביות להניח תפילין ולהקשיב לדרשה או שתיים", כתבה האם לחברי הוועד. "שטיפת מוח כזו אינה הולמת ומאותתת על הבאות. אנא עזרו לנו למנוע את התופעה המחרידה הזו".

"הם לא נטפלים לתלמידים, אבל כשאני עובר אני רואה את הפעילים תופסים ילד ומבקשים שיניח תפילין", אומר גורם בבית הספר. "הם תופסים נישה, ועושים את זה בצורה די ממזרית. ההורים נכנסים ללחץ כי מדובר בילדים קטנים שיכולים להיות מושפעים.
*--global_section**--<<>>***--header*

זה מצב בעייתי ותופעה די מדאיגה. העניין הוא שהם עושים את זה ברחבי השכונה, הם לפעמים עומדים בחורשה שליד בית הספר ותופסים גם ילדים מבתי הספר היסודיים הקרובים. ה בעיה היא שהעירייה נותנת להם כל מיני אישורים, ומאחר שמדובר בשטחים ציבוריים והם לא נכנסים לתוך בית הספר אי-אפשר להגיד להם כלום".

יש לציין כי זו אינה הפעם הראשונה שתושבי רמת אביב מתלוננים על "התחרדות" השכונה. לפני כשלושה שבועות נכתב בזמן תל-אביב על תלונותיהם של תושבי השכונה על גן הילדים החדש של תנועת חב"ד שנפתח בבניין ההסתדרות "בית קזנצ'י" שברחוב רידינג בשכונה (הרחוב שגם תיכון אליאנס נמצא בו). הם טענו כי במשך שלוש שעות בכל יום בוקעות מהגן תפילות בקולי קולות וקבלו על הבאת אוכלוסייה חרדית שאינה מתגוררת בשכונה לגן הילדים.

"בימים אלה אני בודקת את נושא סטטוס הרישוי של המוסדות הדתיים שבשכונה, וכבר נמצא שלכמה מהשימושים אין היתר", אומרת להבי. "אני רוצה להיות יסודית ולמצוא דרך לפתור את הבעיה, אך העמדה הראשית שלי היא שאין לייצר התנחלויות במקומות שאתה לא מוזמן אליהם.

במובן מסוים זו הפרעה לאופי של השכונה. רמת אביב אומרת כן להרבה דברים - לקשישים, לסטודנטים, לעשירים וגם לדתיים - ויש לה כבוד לדת, אבל היא אומרת לא למיסיונריות".

עיריית תל אביב מסרה בתגובה: "פעולותיהם של צעירי התנועה בשטח הציבורי אינה טעונה היתר, ואין בסמכות העירייה למנוע או לאשר אותה". תגובת חב"ד לא נמסרה

איזה אנשים יש פה בארצנו לא אי שם בדודו פה פה בארץ הם היו מעדיפים שאיזה כת מסיונרים היו עומדים שם בבית הספר אבל חבד עומדים שם זה לא טוב הוא יניח תפילין אוי וי הבן שלי יניח תפילין מה אני עושה נגד זה זה ממש אסור מדאורייתא וגם מדרבנן שהוא יניח תפילין זה ממש נגד ריבונו של עולם למה הרבנים לא מדברים נגד זה.....

פשוט ערב רב קליפת ישמעאל יהודים בתיאוריה למה בגלל שנולדת לאמא יהודיה אבל את לא ממש יהודיה כי רק אם תחזירי בתשובה תקבלי את החלק של היהודי בחזרה בינתיים זה נלקח ממך לכן את מתנהגת כך
כמה הדור רחוק מהשם ואתם שואלים למה משיח לא בא למה שיבוא למי הוא יבוא פתחתי פה אשכול קבלות לכבוד המשיח אפילו קבלה אחת לא ראיתי קבלה אחת שמע ישראל באיזה תרדמת אתם נמצאים באיזה סוג עילפון זה לא מוכנים לקבל קבלה אחת לכבוד המשיח זה לא ממש משנה אם תקיימו או לא העיקר הוא לקבל לעשות מעשה לכבוד המשיח אני עצבני היום...

*-- _________________

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 23:18 לינק ישיר 

אחד פוגש חבר שלו ושואל אותו מה קורה ? אז החבר אומר לא אל תשאל
מה נפל עלי ! 
-- מה ?
עונה לו :  הבן שלי חזר בתשובה ! 
-- מה אתה אומר - נורא...
כן כל היום אמנון יצחק  תפילות בלאלגן.....
טוב תקווה לטוב !

אחרי חודשיים שוב  נפגשים,  נו מה עם הבן ?
אל תשאל מה קרה לי -  עוד   אסון !
--לא  מה קרה ?
גם  הבת שלי חזרה בתשובה !
---ווואי   איזה  מסכן ,   תגיד  לי בדקת את המזוזות בבית ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 23:44 לינק ישיר 

כן ירבו מקרים כאלה בישראל חיחיחיחי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 08:51 לינק ישיר 

בס"ד

אחי כואב הלב לשמוע את זה לפי מה שהבנתי יש שם מלחמה של השכונה עם גן של חבד שפתחו
שם והם אמרו לא מזמן שהם ינסו בדרך החוק  למנוע את זה ואם לא יצליחו הם יעשו פעילות לא

חוקית כדי לגרש אותם 

יש סיפור ששמעתי לפני כמה שנה שיום אחד חזר ילד מרמת אביב הביתה מהבית ספר

ואמה שלו שואלת אותו מה היה היום הילד מספר שהגיעו ילדים מרמאללה למפגש קירוב

והאמה שמחה הוא מספר שיש להם בגדים לא כל כך יפים האמא  אומרת כי אין להם הרבה כסף

הם מסכנים הוא מספר שיש להם נשק האמא אומרת שזה לא נורא והילד אומר שיש להם

מנהגים שונים והם דתיים האמא אומרת שזה בסדר גמור הם הולכים בדרך אבותיהם

ככה זה המוסלמים ואז הילד אומר הם לא היו מוסלמים הם היו יהודים עם ציציות

והאמא בהתקף כעס איך הם לא מתביישים לבוא לבית ספר בושה וחרפה 

מנסים להשפיע עליך אני אתקשר לבית ספר אני לא אשתוק על זה

אין מה לעשות הם הקליפה של הערב רב זה כואב לראות את זה אבל הנחמה היא שעוד מעט זה

נגמר ושמסירים את הקליפה מתגלה הפרי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2008 12:38 לינק ישיר 

הסיפור שלך ממש מעצים את האבסורד אם זה היה ערבים זה בסדר אבל שזה היו דתיים תראה איך היא התהפכה וואיי וואיי
ה' ישמור ערב רב בתוכנו ועל זה נאמר שבדור הזה יצתרפו ויתלבנו הדברים תראה את הקטע הבא איך שהוא מתאים לנו

מראה יחזקאל בראשית פרשת ויחי

וע"כ תחלת פ' זו היא סתומה ונאמר אצלם ויחי יעקב להורות שאעפ"י שנסתמו לבם ועיניהם מצרות השעבוד מ"מ ויחי יעקב שלא תקפוהו צרות השיעבוד מלהתרשל מעבודת הבורא, והיינו ע"י שהוא היה עמוד התורה וכל המקבל על עצמו עול תורה מעבירין ממנו עול מלכות, ויעקב היה עמוד התווך והיינו היחוד של אהבה ויראה שמייחדין ומברכין על הרעה כעל הטובה כמו שביארתי במקום אחר עי"כ נמתקו כל הדינים, וע"כ אמרו כשיש שלום השכינה שורה בישראל ואין אומה ולשון יכולה לשלוט בהם כי בהיות השלום אזי השכינה שורה וכלום חסר מבית המלך, הנה כי כן בחבלי משיח נאמר יצטרפו ויתלבנו שהם לנסיון מי שיוכל לעמוד מחמת שהעולם נסוג אחור ופונים אחר בצעם ומתרשלים מעבודה"ק וע"כ כל איש אשר נגע אלקים בלבבו מחוייב להתאמץ יותר ויותר לעשות נחת רוח ליוצרו לפניו ית"ש ולהפוך החושך לאור ואז יאמר עליו ואוהביו כצאת השמש בגבורתו, וזה"ש רצה יעקב לגלות את הקץ כלומר להקל החבלי משיח המכסים על הקץ וע"י עבודתו וייחודו להמתיק הדינים יתקרב ויתגלה הקץ ונסתלקה ממנו השכינה שאינה שורה בישראל מחמת שאין שלום ביניהם שזהו עיקר היסוד מוסד להקל החבלי משיח, וזה"ש האספו ר"ל שיהיה לכם אחדות כמ"ש בשל"ה אז ואגידה לכם, ואגידה הוא לשון המתקה כמו ממגד תבואות שמש שע"י שיהיה ביניכם אהבה ואחדות בלב אחד כאיש אחד אמתיק מעליכם את אשר יקרא אתכם באחרית הימים, היינו כל החבלי משיח לא יהיה להם כח לשלוט עליכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 15:55 לינק ישיר 

נשלח מהאתר שער השמים פרשת מקץ מדבר על הערב רב

טֹפֶס הַרְשָׁמָה לְחֶבְרַת הַבִּטּוּחַ מְזַכֵּי הָרַבִּים

"כָּל הַמְּזַכֶּה אֶת הָרַבִּים אֵין חֵטְא בָּא עַל יָדוֹ וְכָל הַמַּחְטִיא אֶת הָרַבִּים אֵין מַסְפִּיקִין  בְּיָדוֹ לַעֲשֹוֹת תְּשׁוּבָה"

לְהַקְרִיא לַמִּשְׁפָּחָה סָבִיב הַשֻּׁלְחָן בַּאֲרוּחַת הַשַּׁבָּת " לְהַגְדִּיל תּוֹרָה וּלְהַאֲדִירָהּ "

קוֹל הָרַעַם מס' 377  התשס"ט

אחרי הברק בא הרעם

היש אדם שיכול להציג שושלת יוחסין לאבותיו הצדוקים? האם מישהו טוען ל' ייחוס' לאבותיו המתייוונים? מעולם לא שמענו על אדם שמתגאה בייחוס הרפורמי שלו, או הקונסרבטיבי. כשחיפשתי את צאצאי הרצל, ברנר, מנדלסון ומאפו האחרונים תמיד הופניתי לבית קברות במנזר כלשהו או לאיזה כומר פרנציסקני בכפר גרמני. אין דור שלישי למתיוונים. יש דורות הרבה לאברהם אע"ה ולמשה רע"ה ולדוד הע"ה. הפיסחים והצולעים הרוחניים שבכל דור ודור נשארו מאחור כאבק מחניק בין דפי ההיסטוריה או שנזכרו לדיראון עולם כדי ללמדנו מוסר מאיזה נתיב עלינו להרחיק פסיעותינו. הולכי דרך החשמונאים הם שנשארו לספר את הנס. לא בכוח ולא בחיל כי אם ברוח בדבקות במה שיהודי באמת. בחיים מאושרים ופלאיים תחת כנפי שכינת אלוקינו דבקות בו וידיעת הימצאותו, ואין יותר מתאים מחג האורים שלנו להבין את הדברים איך מעטים אבל לא בפרפראזה אלא מעטים באמת עמדו מול מעצמה שארצות הברית לידה נחשבת קנטון, והם קמו מול אויביהם היונים וכל משתפי הפעולה המתייוונים ויכלו להם כדי להראות לנו בדור הזה כי קל וחומר שאנו מעצמה מול 4000 מחבלים בחמס כן כן למי שלא מבין אנו מדברים מול צבא של כמה אלפים בודדים והמתייוונים שבנינו מצירים את זה שאנו מול מעצמה ממש כמו שאומר משה רבינו ותהיו מגששים באפלה: וְהָיִיתָ מְמַשֵּׁשׁ בַּצָּהֳרַיִם כַּאֲשֶׁר יְמַשֵּׁשׁ הַעִוֵּר בָּאֲפֵלָה וְלֹא תַצְלִיחַ אֶת דְּרָכֶיךָ. אומר על כך יונתן בן עוזיאל: ותהיו תובעים עצה טובה לרווחת צרותיכם ולא יהיו בכם מגיד אמת (ישקרו אתכם מנהיגים מהערב רב שישכנעו אתכם כי הכול בסדר והם המומחים והם יודעים הכול ממש כמו ההצהרות החלולות של ברק, ליבני, אולמרט, ושו"ת)  כמו שממשש עִוור, באפלה שאין להסיר, דרך לראות לכוונם בדרך ולא תצליח את דרככם ותהיו אך עשוק ואנוס [גזול] כל היום ואין שמושיע: ואם עד היום לא הבנו את הפסוק הזה, אזי היום אנו רואים איך בצהרי היום המנהיגים שלנו משתפים פעולה עם אויבינו לאור האפלה שבה הם שרויים!! כאשר בזמן שאויבינו יורים על ילדינו טילים אנו מכניסים ממש היום 40 משאיות של מזון ותרופות לאלו שיורים עלינו ועל מנת שהם לא יהיו באפלה גם העברנו להם סולר כדי שיהיה להם חשמל. ואם זה לא לגשש באפלה אז אני לא יודע מה זה אפלה!!! כמו שאומר ירמיהו הנביא התבוננו כי זה מדהים לראות את הדברים נכתבים 2000 שנה מראש: וַהֲקִמֹתִי עֲלֵיהֶם רֹעִים וְרָעוּם וְלֹא יִירְאוּ עוֹד וְלֹא יֵחַתּוּ וְלֹא יִפָּקֵדוּ נְאֻם ה' ירמיהו פרק כג אומר הנביא בפרוש יהיו לכם מנהיגים שלא יראו ועוד מוסיף הנביא: לָכֵן יִהְיֶה דַרְכָּם לָהֶם כַּחֲלַקְלַקּוֹת בָּאֲפֵלָה יִדַּחוּ וְנָפְלוּ בָהּ כִּי אָבִיא עֲלֵיהֶם רָעָה שְׁנַת פְּקֻדָּתָם נְאֻם ה': ופלא פלאים איך מפרש רש"י את הדברים כאילו הוא נמצא כאן בתוכינו ממש היום ומסביר:כחלקלקות באפלה - כשלון על כשלון חלקלקות באור יש כשלון אפלה בלא חלקלקות יש כשלון: רש"י ירמיהו פרק כג פסוק יב ממש כמו שקורה במציאות כישלון אחרי כישלון, אבל אחים יקרים מסולאים בפז אין ייאוש בעולם הזה בטח לא לנו לעם ישראל, למרות שמנהיגינו והמתייוונים החדשים של שנות האלפיים  משתפים פעולה עם אויבינו, עליכם לדעת כי הם לא מנהלים את העניינים אלא נגררים אחרי מהלך הדברים. ושום דבר לא ימנע מריבונו של עולם לגלגל את הדברים על פי רצונו והדברים יתחילו על פי הזוהר בנר שמיני של חנוכה (אם נהיה ראויים לכך) ויתחיל מהלך שבו עם ישראל יותקף מכל הכיוונים ואני מקווה שהאפלה תישבר ואז נוכל לראות ברור באור הצהריים כמו אותו נהג שנוהג עם שמשה קדמית מלאה בוץ ולא רואה כלום עד שמישהו לא זורק לו אבן ושובר לו את החלון ורק אז הוא מתחיל לראות כך גם עמינו אותו חלק שלא מצליח לראות את הדברים יהיה בשבר כזה גדול שממנו הוא יוכל לראות ולכן אני כותב לאחינו גיבורי התהילה בכול כוחות הביטחון אל תתנו למתייוונים ולמנהיגים העלובים שלנו להמיס את ליבינו כי אנו יכולים לכול העולם לא רק לחמס ועלינו לנהוג ממש כמו שר צבאו של דוד המלך: חֲזַק וְנִתְחַזַּק בְּעַד עַמֵּנוּ וּבְעַד עָרֵי אֱלֹהֵינוּ וה' יַעֲשֶׂה הַטּוֹב בְּעֵינָיו: שמואל ב פרק י כלומר אנו נעשה את חלקינו במשימה נקום כגוף אחד באחדות מושלמת ונגן על עמינו ועל ערי אלוקינו והקדוש ברוך הוא יעשה את הטוב בעיניו. ועוד עלינו לדעת כי משמעות כל המכות שאנו מקבלים ונקבל הם בבחינת מה שאמרה הגמרא: אמר רב: כלו כל הקיצין, ואין הדבר תלוי אלא בתשובה ומעשים טובים. רבי אליעזר אומר: אם ישראל עושין תשובה - נגאלין, ואם לאו - אין נגאלין. אמר לו רבי יהושע: אם לא עושין תשובה - לא נגאלין? אלא, הקדוש ברוך הוא מעמיד להן מלך שגזרותיו קשות כהמן, וישראל עושין תשובה ומחזירן למוטב. תלמוד בבלי מסכת סנהדרין דף צז עמוד ב  מה המן רצה להרוג את כל ישראל. והם חזרו בתשובה ונגאלו. כך גם אנו, העמיד לנו את המן הפרסי החדש אחמדי מאיראן על שלוחותיו בעזה ולבנון ובגדה כל זאת על מנת לשבור לנו את האפלה שבה חלקינו שרויים בה. וזה יקרה ממש עכשיו ועל מנת שאני לא יובן לא נכון ואנשים ימס ליבם אני אומר בפרוש אנו עם נפלא עם חזק מסולאים בפז ואנו נעמוד ביחד בכל הגזרות שיוטלו עלינו אבל אנו נצטרך גם להרים את הכפפה שזרק לנו ה' מכאן כמו שכתוב: תְּנוּ עֹז לֵאלֹהִים עַל יִשְׂרָאֵל גַּאֲוָתוֹ וְעֻזּוֹ בַּשְּׁחָקִים: תהלים פרק סח ועל פסוק זה אומר הזוהר הקדוש דבר מדהים תנו עוז לאלהים שהצדיקים כביכול מוסיפין כח למעלה, ועל דרך זה אמרו שבת קיט ב שנעשים שותפים להקב"ה במעשה בראשית. [זוהר בא לב ב] כלומר אנו נותנים כוח לקדוש ברוך הוא להציל אותנו!! וזה דבר תמוה

לכשעצמו אבל זו עובדה אומר הזוהר!! ואם תשימו לב תמיד פרשת מקץ נופלת בחג החנוכה חג האורים פרשת מקץ ועל הפסוק: וַיְהִי מִקֵּץ שְׁנָתַיִם יָמִים מפרש רשי: ויהי מקץ - כתרגומו מסוף, וכל לשון קץ סוף הוא כלומר אנו מחכים לקץ שלנו שיבוא על ידי משיח צדקינו וזה יכול מאוד להיות עכשיו ממש בחג החנוכה הזה א.נ.ס.ו.

ארבע הנרות

האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר. "מיד לאחר שסיים את דבריו נפח את אורו.

לפתע… נכנס לחדר ילד, הבחין בשלשת הנרות הכבויים. "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם. " אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דמעותיו  ואז אמר הנר הרביעי: "אל חשש פעוטי, כל עוד דולק אני, שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים אני  התקווה!" בעיניים בוהקות, לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים ללהבת התקווה אסור לה שתכבה לעולם כל אחד מאיתנו מחויב להתמיד ולטפח: אמונה, שלום ואהבה, אבל החשוב מכול זה נר התקווה כי כולם יכולים להיכבות ולהידלק אבל לתקווה אסור לעולם להיכבות, כי אז תשתרר האפלה לנצח. ולעם הנצח בעל הזכויות בנר התקווה אשר משנה לשנה חוגג אותו בחג האורים. ומחג התקווה הזה שאותו הדליק אבינו שבשמיים אנו מדליקים משנה לשנה את האורות שכבו בנו. את האורות שחשוכים בתוכנו שאנו כה זקוקים להם לכן אחים אין דאגה לעם שיש לו תקווה. ואנו נוכל לכול כי: אויבינו > אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם ה' אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר: תהלים פרק כ

אני מבקש לא להכניס את הקישור של משיח 66 או איך שקוראים לזה עכשיו מדובר בחולה נפש שאחראי על האתר הזה ואני לא אפרסם דברים שלו כאן מודה לך על הדברים נועם זה רק מראה שלפעמים גם בפח האשפה מצויים דברים טובים אבל אנחנו הולכים לקנות אותם בחנות ודי למבין 

תוקן על ידי המשקיף ב- 28/12/2008 0:01:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2008 00:10 לינק ישיר 

החלטתי להקפיץ את האשכול הזה מכיוון שכל מלחמתנו הרוחנית היא נגד הערב רב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 07:43 לינק ישיר 

בס"ד

להערכתי אנו נלחמים בעיקר נגד הערב רב אבל גם נגד כוחי ועוצם ידי

שהרבה אנשים נופלים בזה גם אנשים דתיים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2008 14:29 לינק ישיר 

מסכים איתך לחלוטין שיש שני מלחמות אחת היא נגד הערב רב ואחת היא מלחמה נגד כוחי ועוצם ידי עשו לי את החיל הזה שזה בעצם המלחמה של היצר הטוב נגד היצר הרע ואת המלחמה הזאת כל אחד צריך לנהל ולדאוג שלא יפול לכוחי ועוצם ידי עשו לי את החיל הזה אלא הכל בידי שמים והכל מנוהל על ידי שמים ואנחנו לא עושים שום פעולה קטנה או גדולה ללא השם יתברך ורק על הנקודה הזאת ראוי לפתוח אשכול בנפרד הנה הכדור מי לוקח אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2009 19:18 לינק ישיר 

תכלית עבודתנו בקבוץ גלויות היא הקמת אנשי אמנה לשם יחוד ב' המשיחין בשערי ירושלם להחזרת השכינה תכלית הגאולה גאולת האמת וקידוש השם. עפ"י רבנו הגר"א ז"ל עלינו לבוא לעזרת ה' בגבורימו הני תרי משיחא וללמוד היטב כל הבחינות ותפקידיהן על דרך המעשה. התפקיד הכללי של שני המשיחין מב"י ומב"ד יחד בכל הדורות הוא הגנה ומלחמה נגד שלשת ראשי הקליפות, עשו, ישמעאל וערב רב. תפקידו המיוחד של מב"י נגד עשו קליפת השמאל, ותפקידו המיוחד של מב"ד נגד ישמעאל קליפת הימין, ושניהם יחדיו נגד עשו וישמעאל שהם שור וחמור דטומאה. ההזדוגות של עשו וישמעאל הוא ע"י ארמילוס שר הערב רב

ויכולה להחריב את ישראל ואת כל העולם ר"ל. עיקר השאיפה של הערב רב הוא לזווג את עשו וישמעאל ולהפריד בין שני המשיחין וכאן ובזה עיקר עבודתנו ומלחמתנו אנו, לשבר ולמגר את כח הערב רב, קליפת ארמילוס הרשע, מישראל, הערב רב הוא שונאנו הכי גדול, הוא המפריד בין שני המשיחין, קליפת הערב רב פועלת רק בדרך של אחיזת עינים ובעקיפין לכן המלחמה בערב רב היא המלחמה הכי קשה ומרה ועלינו להתגבר בכל שארית כוחנו במלחמה זו, וכל מי שאינו עוסק בפועל במלחמה נגד הערב רב נעשה ממילא שותף לקליפת הערב רב ויהי' מי שיהי', מוטב לו שלא נברא. עיקר הכוח של הערב רב הוא בשערי ירושלם וביחוד אפתחא דקרתא שעל קו הבינים המערבי3.

הקטע הוא מועתק מספר קול התור

הרב מדבר על שני משיחין משיח בן יוסף ומשיח בן דוד שהתפקיד שלהם הוא להילחם נגד שלושה ראשי קליפות ואחד מהם הוא הערב רב
שעיקר השאיפה של הערב רב הוא להפריד בין שני המשיחין ובזה עיקר מלחמתנו

חובה על כל אחד להילחם בערב רב כי אם הוא לא נלחם בערב רב הוא נהיה שותף להם ומוטב לו שלא נברא.

עיקר הכוח של הערב רב הוא בשערי ירושלים

תרגום לשפתנו ולמציאותנו הדבר הוא למעשה פשוט הערב רב יושבים בבנין הכנסת אשר בירושלים וכל מלחמתנו היא נגדם

לכן כל אלו אשר נותנים להם יד ומשתפים איתם פעולה עליהם נאמר שהוא ממילא שותף לקליפת הערב רב וכמו שאומר הרב

יהיה מי שיהיה מוטב לו שלא נברא

הדברים הם פשוטים ולא צריכים להרחיב בדיבור כדי להבין את מטרתנו על מנת לא להיות שותפים לערב רב

בואו ננסה באשכול זה להבין את דברי הרב וננסה לראות מה הן הדרכים שיש בידינו לעשות על מנת שלא נהיה שותפים לערב רב
הכדור אצלכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 13:38 לינק ישיר 

הנה עוד סוג של ערב רב והמבין יבין:

החיד"ו וויס התנגד לעצרת תפילה למען חיילי צה"ל

הרוחות באנטוורפן סוערות: עצרת תפילה לזכות תושבי הדרום ולהצלחת חיילי צה"ל, שאורגנה על-ידי כל הקהילות בעיר, זכתה לגינויים חריפים מצד דיין קהילת סאטמר • פרסום ראשון

שי איזנברג, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 08/01/2009 22:10:00

הלחימה ברצועת עזה והטילים המשוגרים אל עבר תושבי ישראל בדרום הארץ, לא הותירו את עם ישראל אדישים. יהודים בכל העולם מעתירים בימים האחרונים בתפילה על תושבי הדרום ועל חיילי צה"ל. גם באנטוורפן שבבלגיה ביקשו נציגי הקהילות השונות לארגן כנס תפילה גדול, להצלחת המערכה בדרום ולשלום חיילי צה"ל.

בבלגיה קיימות שתי קהילות מאורגנות: האחת - 'שומרי הדת', קהילה פתוחה, שבין חבריה נמנים גם מי שאינם שומרי תורה ומצוות, וקהילה שנייה בשם 'מחזיקי הדת', הנחשבת לחרדית יותר, ורוב מוחלט של החברים הינם חרדים.

במוצאי שבת התכנסו נציגי הקהילות, על מנת לארגן כנס תפילה. ראש קהל 'מחזיקי הדת' סיפר ל'בחדרי חרדים' על ההתארגנות: "התאספנו לקבוע את סדר התפילה ומיקומה. מטבע הדברים, מכיוון שמדובר בנציגות מכל הקהילות בעיר, הישיבה לקחה זמן רב. לא הספקנו להדפיס מודעות על הכנס, והחלטנו לשלוח סימוסים ומיילים לכל חברי הקהילה אודות העצרת המתוכננת. בהודעה שהוצאנו נכתב: 'עצרת תפילה תתקיים ביום א' להצלחת והפגנת סולידריות עם חיילי צה"ל ולזכותם של תושבי הדרום'. את ההודעה קיבלו חברים מכל הקהילות בעיר".

אלא שעוד לפני קיומה של עצרת התפילה החל המסע נגדה. מספר חרדי, תושב אנטוורפן: "המתנגדים הסבירו שאין להוציא כזאת הודעה, משתי סיבות: האחת, שיש חסידי סאטמר בעיר שאינם תומכים בחיילי צה"ל, ומכיוון שהעצרת מכוונת לכולם, צריך לנסח את ההודעה בסגנון שיתאים לכולם. והסיבה השניה - התקשורת הבלגית. זו עוקבת אחרי ההודעות שמוציאה הקהילה, והודעה המזדהה עם חיילי צה"ל עלולה ללבות את האנטישמיות. לדעתי, שתי הסיבות הומצאו על-ידי חסידי סאטמר, שעשו ככל אשר יכלו להרוס את העצרת".

בצהרי יום העצרת, מחה החיד"ו וויס, דיין סאטמר בעיר, נגד קיומה. בדבריו אמר שהחלטה כזאת צריכה להתבצע בשיתוף פעולה עם כולם.

למרות המחאה התקיימה עצרת, בהשתתפות מאות מיהודי העיר, שהעתירו בתפילה לריבונו של עולם שיחוס על עמו ישראל. בעצרת לא השתתפו אנשי חסידות סאטמר, ולא הדיין החיד"ו וויס.

למחרת העצרת, לאחר תפילת מנחה בבית-מדרש סאטמר, היכה הדיין הרב וויס על הבמה, ותקף את הודעת הקהילה שיצאה לתושבים, באומרו: "לא יכול להיות שצריכים ללכת לבית המדרש כדי להביע סולידאריות, למי? לחיילי צה"ל? איך מוציאים כזו הודעה? אנחנו גם חברים בקהילת 'מחזקי הדת'. ולא יתכן לערב דברים פולטיים!"

הוא הוסיף ואמר: "יש למחות על כך, ולהביא את הדברים בפומבי - שאין לנו שום חלק ונחלה איתם ולא זה דרכנו".

דבריו עוררו כעס וזעם רב בקרב אנשי הקהילות באנטוורפן. גורם רישמי בקהילה אומר ל'בחדרי חרדים': "זו התוצאה שבבית מדרש שלהם מתפלל אחד הולך ומשתתף בהפגנות עם הפלסטינאים נגד עם ישראל, וכותב במערכות העיתונים נגד העם היהודי - ואין אף אחד מתוך המקום שמוחה. יתירה מכך, במלחמת ששת הימים האדמו"ר מסאטמר בעצמו אמר להתפלל בעד היישוב היהודי ובעד חיילי צה"ל, אז הם יותר צדיקים ממנו?"

בקהילת סאטמר מגיבים: "אין לנו דבר נגד תפילה בכלל, אך לא יכול להיות שתפילה כזאת באה רק להביע סולידאריות עם צה"ל, דבר שנוגד את כללי המוסר. מעולם לא היה כדבר הזה בעיר".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2009 19:37 לינק ישיר 

"עובדים איתנו בשיטת: 'השתמש וזרוק'"

סאטמר, שהפכה לשק החבטות של הציבור הישראלי משיבה מלחמה: "כשצריכים אותנו - מכירים את הכתובת, וכשהאידיאולוגיה לא תואמת - אנו מותקפים. אנו דואגים לחיי יהודים לא פחות מכולם"

שי איזנברג, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 11/01/2009 13:35:00

קהילת סאטמר הפכה בשנים האחרונות לשק החבטות של הציבור בארץ-ישראל. ההתקפות נגד הקהילה מקבלות דגש מיוחד בזמן מלחמה. תמונות של אנשי סאטמר מפגינים נגד מדינת ישראל מצליחות לרופף את שרידי העצבים של אזרחי המדינה. עצבים שרופפים גם כך.

מסתבר, שלאנשי קהילת סאטמר, נמאס. נמאס להם לראות את ההתקפות הסדרתיות נגדם. נמאס להם להיות שק החבטות של החברה הישראלית. ונמאס להם מהאשמות, שלטענתם הינן חסרות שחר. נמאס - והם מחליטים להשיב 'מלחמה'.

באתר 'בחדרי חרדים' פורסמה כתבה על התנגדותו של דיין קהילת סאטמר באנטוורפן, החיד"ו וייס, לעצרת תפילה והפגנת סולידריות עם חיילי צה"ל.

החיד"ו וויס התנגד לעצרת למען חיילי צה"ל

החיד"ו, באמצעות עו"ד מרדכי ציבין, הסתייג מהדברים, ואמר שחייו של כל יהודי באשר הוא יקרים לליבו, וכי הוא לא התנגד לקיום תפילה למען החיילים, אלא לעצרת והפגנת הסולידאריות.

עו"ד ציבין אומר לאתר 'בחדרי חרדים': "מגוחך בעיניי לשמוע ביקורת על יהודי גדול, אשר מפעל חייו, הוא פעילות במסירות נפש לפדיון שבויים ומעשי חסד ליהודים בכל רחבי העולם. החיד"ו הוא איש אמת, אשר פיו ולבו שווים ומעולם לא הסתיר את משנתו האידיאולוגית, להבדיל ממנהיגים חרדים אחרים, אשר דעתם כלפי הציונות כדעתו, אך כלפי חוץ הם אומרים את מה שלכולם נעים לשמוע, ולהבדיל מאחרים אשר מוכרים את האידיאולוגיה שלהם תמורת נזיד עדשים".

"רק לאחרונה", מספר עו"ד מרדכי ציבין ל'בחדרי חרדים', "הייתי מעורב אישית במספר מקרים בהם החיד"ו וויס יצא מגידרו על מנת לעזור ליהודים באשר הם". לפני מספר שבועות פנה האלוף (במיל.) גיורא איילנד, יו"ר המועצה לביטחון לאומי, להחיד"ו בכדי שיפעיל את קשריו הענפים ברחבי העולם, על מנת למנוע את הסגרתו של סא"ל (מיל.) יאיר קליין מרוסיה לקולומביה.

הדיין שקיבל את הפניה, היפנה את עו"ד ציבין אל אחד מעורכי הדין הבכירים בבלגיה, בעל מהלכים בשלטון הבלגי, על מנת לצרפו לצוות ההגנה של קליין בבית הדין לזכויות אדם שעל יד מועצת אירופה בשטרסבורג. לבקשת ציבין, הוציא ביה"ד לזכויות אדם צו זמני, האוסר על הרוסים להסגיר את קליין, עד לדיון בתיק לגופו. ציבין אומר ל'בחדרי חרדים', כי הדיין משתתף באופן אישי בתשלום שכר הטרחה.

כמו כן, הדיין נפגש בעבר עם הנשיא לשעבר של איראן, מוחמד חאתמי, על מנת לנסות להציל 12 יהודים שנעלמו באיראן, ועד היום לא ידוע מה עלה בגורלם. ציבין: "נכחתי בפגישה של הדיין עם אחד מראשי מערכת המודיעין בישראל, אשר בה הדיין מסר דו"ח מלא מהפגישה עם חתאמי".

בסאטמר אומרים: "עובדים איתנו בשיטת: 'השתמש וזרוק'. 'הכושי עשה את שלו, עכשיו הוא יכול ללכת', מתי שצריכים אותנו, יודעים את הכתובת, ומתי שהאידיאולוגיה שלנו לא תואמת בדיוק את האידיאולוגיה הישראלית - אנחנו הופכים לשק חבטות. אנחנו עושים מספיק בשביל יהדות העולם, אנו דואגים לחיי יהודים לא פחות מכולם, בכדי לכל הפחות לקבל יחס הוגן בתקשורת".

עושים עושים.... אבל אתם רוצים שנשכח לכם את ההסטוריה בגלל כמה מעשי חסד כל יהודי עושה חסד ברמות כאלו ואחרים
אבל בוא לא נשכח את ביקורי ראשי סאטמר אצל הפלישטינאים ובירושלים המזרחית אצל מחבלים שנהרגו
ופגישה עם אמאדיניג'אד ועוד ועוד....
 אם נבוא להזכיר את כל מעשי העוולה שראשי סאטמר עושים כנגד מדינת ישראל וכנגד העם היושב בציון ובואו לא נשכח למה אנשי יהדות תימן לא עולים עד היום לארץ?
כמובן סאטמר...
יש הבדל מהותי בין להסכים למה שקורה במדינה לבין לא להסכים מי מסכים?
אבל לבוא ולפעול ולחבק את אויבנו.. ולהיפגש איתם ולתת להם חשיבות לאן הגעתם סאטמר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2009 15:24 לינק ישיר 

בא לי להקיא  על הרב הזה אם היה על ידי הייתי מוריד לו סטירת לחי שהייתה מצלצלת לו למשך כמה שנים
בשם יהדות ותורת ישראל ממש גועל נפש איך הוא יושן בלילה אני לא יודע...
ואחר כך הם תוהים למה אנחנו מתנגדים לשיטות שלהם ראו הודעה אחת למעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2009 16:00 לינק ישיר 
''יש פאניקה מריבוי הקצינים הדתיים בצה''ל''

יש פאניקה של האליטות הם רואים שיש רוב דתי בצבא והחיילים החילוניים בכיף מתפללים לפני הקרב ויש הצלחות רבות ובכל מקום יש דתיים המדינה החילונית
הופכת למדינה דתית

בעקבות הביקורת על הרב הצבאי רונצקי על רקע מעורבותו ב"עופרת יצוקה", מפרסמים ראשי המכינות החילוניות גילוי דעת להגנתו ולהגנת הלוחם הדתי. יו"ר איגוד המכינות, דני זמיר ל-ynet: "ההתקפות על רונצקי - מעשה נבלה". ראשי המכינות: הדתיים מובילים נורמות של מוסריות בצה"ל

קובי נחשוני פורסם: 01.02.09, 13:56

הוא חטף מארגוני שמאל ובעיתון "הארץ", ובשבוע שעבר זכה לביקורת גם בביטאון צה"ל הרשמי 'במחנה'. לאחר שהואשם בהטפה דתית ופוליטית בצה"ל, זוכה כעת הרב הצבאי הראשי תא"ל אביחי רונצקי לתמיכה בלתי צפויה דווקא מראשי המכינות החילוניות המזוהים בעיקר עם השמאל החילוני, ובימים הקרובים הם יפרסמו "גילוי דעת" בעניינו. היוזם, יו"ר איגוד המכינות הקדם צבאיות דני זמיר, אמר ל-ynet כי ההתקפות על הרב רונצקי הם "מעשה נבלה", וקבע: "יש פה פאניקה של ציבור שבניו משרתים פחות בעמדות מפתח בצבא מבעבר".

ראשי המכינות החליטו להתבטא בנושא בעקבות כתבה שפורסמה בגיליון הקודם של העיתון 'במחנה', על הסממנים הדתיים של מבצע 'עופרת יצוקה' ועל פעילות הרבנות הצבאית במהלכו. הסוציולוג הצבאי-פוליטי ד"ר יגיל לוי צוטט בעניין כשאמר: "התופעה הזו של צביעת המשימה הצבאית בצבע דתי היא בעיניי מסוכנת, משום שהיא מצדיקה קיצוניות. היא מפחיתה לבטים לפני שיורים על בית ספר, היא ודאי לא נותנת מקום לדילמות מצפוניות והיא כן יוצרת למשל הזדהות גדולה של כוחות השדה עם מתנחלים שבעצם נתפסים כמי שמבצעים את העבודה האמיתית של שירות האלוהים, וזאת תוך נכונות להעלים עין מעבירות על החוק וביניהן פגיעה בפלסטינים".

עוד טען ד"ר לוי בכתבה: "מה שמטריד אותי אינו ההיבט התרבותי אלא איזה מין צבא צומח כאן. זה מסלול מסוכן, כי המשימה מקבלת את הכותרת של קידוש השם, דבר שמאפיין ארגוני טרור – רק שאנחנו לא טרור".

ראשי המכינות בגילוי דעת
בעקבות פרסום הדברים בביטאון צה"ל הרשמי, כתבו ראשי המכינות: "צר לנו ש'במחנה' וכלי תקשורת אחרים נותנים במה רחבה לתפיסה הגוזרת גזירה שווה בין האסלאם הרדיקלי ליהדות... הניסיון לעורר מחלוקת וחרדה מפני השתלטות הדת וערכיה על צבא העם במדינת ישראל, במקביל לכאורה להשתלטות הדת על ארגונים סמי צבאיים המתמודדים מולנו... מעידה על בורות ולמצער על הנחות סמויות פוסט מודרניות ופוסט ציוניות".

בהמשך גילוי הדעת מצויינים לשבח החיילים הדתיים ש"דווקא הם המובילים לא פעם נורמות מרשימות של אבחנה מוסרית שמירה על כבוד אדם ואצילות נפש". על הציונות הדתית כתבו ראשי המכינות כי אנשיה "נמצאים תמיד במקום בו נחוצה ההתנדבות והסיוע" וכי "על אף ההתנתקות שחוללה קרע ופגיעה עמוקה בקרב הציבור הזה לא פחתה מידת העשייה וההתנדבות בקרבו". הם סיכמו כי פחד, פירוד והטחת טענות ועלבונות אינם ההוקרה שאנשים אלה ראויים לה.

"אם גדוד מתפלל - הבעיה היא עם חילוניות החיילים"
יוזם העצומה, דני זמיר, המשמש כיו"ר איגוד המכינות הקדם צבאיות וראש המכינה ע"ש יצחק רבין, סיפר ל-ynet כי הרב אביחי רונצקי הוא ידיד אישי שלו והיה כזה הרבה לפני שמונה לתפקיד הרב הצבאי הראשי. על הביקורת בעניינו אמר: "חוברות עם עניינים הלכתיים לא רלוונטית בכלל לחייל החילוני, וקל להוציא אותה מהקשרה. אדם לא נכנס לכנסיה ונהיה כומר, ואם גדוד שלם של גולני עומד ומתפלל לפני כניסה לעזה - הבעיה פה היא עם החילוניוּת של החיילים. אני, למשל, לא הייתי מתפלל. אני לא חושב שצריכה להיות בעיה לשמוע יהדות בצה"ל כאשר זה במידה, כמו שאני עצמי, כאיש שמאל חילוני, מוזמן להרצות גם בפני תלמידי ישיבות ומכינות דתיים".

זמיר העריך כי החשש מ"מלחמת דת" אינו מוצדק, והוא נובע מ"חרדה ובלבול" של חלקים בציבור הישראלי נוכח ריבוי חובשי הכיפה בעמדות המפתח בצבא, על חשבון קבוצות אחרות שהיו שם בעבר. לדבריו, "ההתקפות האחרונות הן ניסיון לא הוגן לצבור נקודות, והתגובה צריכה להיות בחינוך הבנים לתפוס שוב את העמדות הללו יחד עם חברינו מהציונות הדתית".

"אני לא חסיד עיוור, ואני מניח שחלק מהביקורת מוצדקת", אמר זמיר, "יש לשפר את מה שצריך בצורה נקודתית, כמו הזמנת רבנים קיצוניים להרצות בפני חיילים, אבל לטעון שהנורמות המוסריות נפגעות בגלל הדתיים – זהו מעשה נבלה".

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3664976,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 14:48 לינק ישיר 

פרס: "גאה שיש בכנסת ח"כים ערבים"
יום שני, 2 בפברואר 2009, 12:34 מאת: עדי שמחוביץ ופנחס וולף, מערכת וואלה! חדשות

"גם לי קשה להשלים עם דברים שנאמרים בכנסת על ידי ח"כים ערבים, ודוברים שכנגדם" (ניר לנדאו)

"ההתייחסות למבצע הצבאי בעזה הייתה שילוב של רושם טלוויזיוני מוטעה, ושל נטייה קודרת" (AP)
נשיא המדינה נאם בכנס הרצליה והתנער מהקריאות לפסילת הרשימות הערביות. פרס קרא לשפר את מצבם הכלכלי של האזרחים הערבים

"גם לי קשה להשלים עם דברים שנאמרים בכנסת על ידי ח"כים ערבים, ודוברים שכנגדם. אבל אני גאה בכנסת ישראל, שיש בה נציגים של המיעוט הערבי, החופשיים להשמיע את דעתם", כך אמר היום (שני) נשיא המדינה שמעון פרס בנאומו בכנס במרכז הבינתחומי בהרצליה.

פרס הוסיף כי "כמובן שיש לעשות זאת במסגרת הדמוקרטית, שמחייבת את כל חברי הכנסת להימנע מהסתה לאלימות". פרס ציין כי "צריך לשפר את מצבם הכלכלי של האזרחים הערבים. שיפור כלכלי בימינו מקורו בקידום המדע והטכנולוגיה יותר מאשר בחלוקת האדמה. צריך לעודד יזמים שיקימו פארקים תעשייתיים בריכוזי אוכלוסיה ערבית".

הנשיא התייחס בהרחבה גם לתקיפה הישראלית בעזה: "שבתי אמש מכינוס הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס. חשתי כי קברניטי העולם קבעו שהפסימיות היא שיא האופנה. ההתייחסות למבצע הצבאי בעזה הייתה שילוב של רושם טלוויזיוני מוטעה, ושל נטייה קודרת. אלא שאני הייתי ונותרתי אופטימי, והתווספו לי חיזוקים לכך".

על המשא ומתן עם הפלסטינים אמר פרס כי ישראל תצטרך להחליט בין לחימה בחמאס או הידברות עם הפלסטינים "יתכן שנאלץ להמשיך עם שניהם במקביל ולחיות עם הסתירה", פרס הוסיף כי "חלו התפתחויות חשובות במשא ומתן - הפלסטינים מכירים במדינת ישראל ואילו ישראל התחייבה להכיר במדינה פלסטינית".

פרס הוסיף כי עדיין ישנם נושאים קשים במשא ומתן: "השיחות שהתנהלו לאחרונה נגעו גם בנושא ירושלים, כל נושא כזה טעון משמעויות היסטוריות וקשה לנהל אותו. הזמן החריף את הנושאים האלו ואם נחכה הוא יחריף עוד יותר. בעיות מרכזיות רבות לא היו נפתרות ללא יצירתיות. העולם אינו קופא על שמריו והשינויים בעולם מחייבים גם שינויים אצלנו. ללא תלות בבחירות, תהיינה התוצאות אשר תהיינה, אין לדחות את שיחות השלום. לשלום עם הפלסטינים יהיה מחיר כבד אבל בעתיד הוא ישתלם".

מקור http://news.walla.co.il/?w=/9/1428547/@@/item/printer

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 21:14 לינק ישיר 

בס"ד!
ערב רב גימטריא דעת.
לכן הערב רב כוחם מתעצם עם פגם הדעת אך אף על פי כן התעצמותם זוהי חולשתם כמו בלון שככל שתנפח אותו כך יתחלש בקצוות עד שיתפוצץ וכל כוחו יברח ממנו בבת אחת ולכן משיח בא בהסח הדעת בהסח הערב רב שהמשיח בא מעדה וממעמד חברתי נמוך שממנו הערב רב לא מצפים שמשם יבוא המשיח כמו משה מבית פרעה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ערב רב!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext