הרב אמנון יצחק הוא אחד ממחזירי התשובה הגדולים שיש - אם לא הגדול ביותר - כמות היהודים שהוא החזיר עצומה! תלמיד חכם עצום! בעל ידע רב, שנינות ואמיתי עד הסוף! לא מפחד מהתקשורת ודומיה...
לגבי החזרה בתשובה - הוא כבר לא מפחיד כמו שאומרים עליו בעבר... הוא גם לא מתאים לכל סוגי האנשים... כל אחד שיבחר לו רב משלו! כל הדברים שהוא אומר - אפשר לראות לבד שהם עתידים להתרחש! (המשקיף - כמו שכתבת באשכול "התרחיש לשנת תש"ע) לא צריכים להיות רבנים או נביאים...
כאשר רואים סכנה העתידה להתקרב ולפגוע בהרבה... לא נצעק? לא ננסה לעורר אחרים?
אם תראו ילד רץ לכביש ומכונית אוטוטו פוגעת בו - לא תצעקו? לא, לא, לא... זה עלול להפחיד את הילד....!
לדעתי זוהי הכוונה של הרב אמנון יצחק - באמת כואב לו מעם ישראל - והוא טורח - ימים כלילות במסירות נפש להחזיר בתשובה - מי שלא מתאים לו, שלא יאזין!
אני מודה בעצמי - שכאב לי לשמוע באחת ההרצאות האחרונות שלו שהוא אמר שתהיה מלחמה 7 שנים ורק אח"כ יבוא משיח!!! ושעתידים ליפול פה טילים... ושני שליש מהעולם ימותו... זה מפחיד! הוא גם נותן כלים להנצל מזה...
לסיכומו של עניין - אני אוחזת בדברי חז"ל - שנבואות הנחמה חייבות להתקיים ונבואות הפורענות לא חייבות להתקיים!
אני מצרפת קטע מהרצאה ישנה של הרב הנקראת בשם "השלום עם ערפת" שם הוא אומר את החדשות לפני החדשות....! ואכן הדברים התרחשו..... תשמעו בעצמכם!!! נקודה למחשבה
בנגן שיניתי את אפשרות לנגן קובץ ישר בפתיחת דף "כבוי" כלמר ללא הפעלה אוטומטית.
הפקודה בנגן היא "autostart="0
תוקן על ידי עדנרן ב- 31/12/2009 01:13:31