בית פורומים הנה ימים באים

פסח תשס"ט,נקודת מפנה לקראת הסוף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/3/2009 18:20 לינק ישיר 
פסח תשס"ט,נקודת מפנה לקראת הסוף?

בואו נראה ונבחן את הפרטים שיש לנו לקראת פסח הקרוב שנראה כפסח מעניין ביותר:

א.לפי חלק מהסברות בפסח מסתיים בעצם סוף השביעית שכולם מדברים עליו.מאחר שדיברנו על כך שמוצאי שביעית היא בעצם השנה שאחרי השביעית וניסן הוא החודש הראשון וחודש הגאולה.

ב.בערב פסח הקרוב יהיה ליקוי חמה שמגיע פעם ב28 שנים ורק שלושה פעמים בהיסטוריה ליקוי חמה קרה בערב פסח עצמו,בגאולת מצרים,בגאולת פרס בזמן פורים ובפעם השלישית בפסח השנה.

ג.אירן מתקרבת לעבר פצצה גרעינית (שאולי כבר קיימת) במטרה מוצהרת להשמיד את מדינת ישראל והיהודים ומקיימת את המדרש שנה שבן דויד בא,מלך אירן מתגרה באומות העולם ומפיל פחדו עליהם וכולי...

ד.אנחנו מתקרבים לקראת תחילתו של הרבע האחרון באלף השישי שהינו ערב שבת שאם נשווה זאת למקורות הקב"ה "הפסיק" את בריאתו בערב שבת-מקביל לזמננו,סוף עולם התיקון ותחילת עולם הבא.

ה.כל כלכלת העולם קורסת במימדים מפחידים ללא סיבה נראית לעין ותחושת ייאוש כללית בעולם כולו.

ו.תחושה כללית אצלי ואצל הרבה אנשים שמשהו עומד לקרות ומשהו עומד להשתנות בקרוב מאוד..........זה רק אני?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 18:27 לינק ישיר 

בס"ד

זה יראה אולי קצת כפרני, אבל כל שנה, וכל מועד, מבטיחים לנו שמשיח בא והוא בד"כ לא בא.
ואני לא ח"ו מפקפק בביאתו, אבל צריך להביא הוכחות חותכות יותר ולא סתם "הרגשה כללית".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 19:12 לינק ישיר 

בתור מי שחושב שאדם שנפטר מהעולם יכול להיות המשיח למרות שהוכיחו לך אחרת לא הייתי מגיב.....

דבר שני,הבאתי למעלה הוכחות חותכות ביותר ואם אתה לא רואה את זה כך אז כנראה שאתה לא מספיק חזק ומאמין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 19:30 לינק ישיר 

בואו נראה ונבחן את הפרטים שיש לנו לקראת פסח הקרוב שנראה כפסח מעניין ביותר:

א.לפי חלק מהסברות בפסח מסתיים בעצם סוף השביעית שכולם מדברים עליו.מאחר שדיברנו על כך שמוצאי שביעית היא בעצם השנה שאחרי השביעית וניסן הוא החודש הראשון וחודש הגאולה.

"לפי חלק מהסברות"

ב.בערב פסח הקרוב יהיה ליקוי חמה שמגיע פעם ב28 שנים ורק שלושה פעמים בהיסטוריה ליקוי חמה קרה בערב פסח עצמו,בגאולת מצרים,בגאולת פרס בזמן פורים ובפעם השלישית בפסח השנה.

נחמד לחשוב שבאותו מצב שהיו אבותינו נהיה בו גם אנחנו, אבל כמו שציינתי, זו אינה הוכחה 'חותכת'.

ג.אירן מתקרבת לעבר פצצה גרעינית (שאולי כבר קיימת) במטרה מוצהרת להשמיד את מדינת ישראל והיהודים ומקיימת את המדרש שנה שבן דויד בא,מלך אירן מתגרה באומות העולם ומפיל פחדו עליהם וכולי...

ד.אנחנו מתקרבים לקראת תחילתו של הרבע האחרון באלף השישי שהינו ערב שבת שאם נשווה זאת למקורות הקב"ה "הפסיק" את בריאתו בערב שבת-מקביל לזמננו,סוף עולם התיקון ותחילת עולם הבא.

אז למה דווקא השנה? אולי שנה הבאה?

ה.כל כלכלת העולם קורסת במימדים מפחידים ללא סיבה נראית לעין ותחושת ייאוש כללית בעולם כולו.

ו...?

ו.תחושה כללית אצלי ואצל הרבה אנשים שמשהו עומד לקרות ומשהו עומד להשתנות בקרוב מאוד..........זה רק אני?

חותך ביותר...

בתפילה ותקווה שיבוא משיח בקרוב ממש עוד לפני פורים!

תוקן על ידי שניארב ב- 08/03/2009 19:38:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 19:47 לינק ישיר 

בס"ד

א. לא הוכיחו לי אחרת. אתם אלא שלא רציתם לקבל את ההסבר שלי - בעייתכם. אני 'הסתדרתי' עם הרמב"ם.
 ולעצם העניין - הריטוריקה הזאת ("מי שחושב שאדם שנפטר מהעולם יכול להיות המשיח") מנסה לצייר את אישיותי כאדם הזוי שאמור להאמין לכל מי שמנפנף בדגל הגאולה.
אז תדע שאני נורמלי לחלוטין, וחושב כמו כל אחד נורמלי!

ב. לעניין ה'הוכחות' - תקרא את תגובתי הקודמת.

תוקן על ידי שניארב ב- 08/03/2009 20:01:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 20:19 לינק ישיר 

עזבו אתכם. כל שנה מבטיחים מחדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 20:35 לינק ישיר 

אהרון נשמה ליקוי החמה הקרוב יהיה רק ביולי באזור סין הודו והאוקינוס השקט
אז הגעת למסקנה שחודש הבא יהיה ליקוי חמה ?
יש לך טעות אחי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 20:41 לינק ישיר 

בניסן תהיה ברכת החמה ולא ליקוי חמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 20:48 לינק ישיר 

מצפה למשיח אם שמת לב חמודה שאהרון כתב ליקוי חמה בפסח
אז כתבתי שהוא טעה .
רגע ואם השמש בי"ד בניסן חוזרת למקום הקודם שלה אז כדור הארץ לא יתחמם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 22:42 לינק ישיר 

אהרון, ישר כח על האשכול. פשוט מדהים, פשוט מילים כדורבנות.
אכן כל בר דעת ומי שמצפה לגאולה יכול לראות שפסח הקרוב מביא עימו אוירה של תקופה חדשה ולא סתם שינוי. כל האירועים שקרו השנה מראים שאנו בעידן חדש של מהלכי הגאולה האמיתיים.
לכל מי שכתב :, עזוב, כל הזמן מבטיחים ולא קורה כלום"- אתם מרגישים בסדר גמור, מראש נאמר שאין בן דוד בא עד שיתייאשו מן הגאולה וזו ההוכחה הגדולה ביותר.
אז חברים לא להתייאש הגאולה מגיעה ופסח התשס"ט יהיה סימן גדול ואולי עוד לפני יתחוללו דברים עצומים בעולם.
כבר הערה אנו מתבשרים שצפון קוריאה מאיימת במלחמה על דרום קוריאה...
פורים שמח וגאולה ברחמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 22:50 לינק ישיר 

דייי עם המלחמות וכו' חס ושלום לא עלינו
תדברו שיהיה טוב במקום לדבר על מלחמות וכו'
תתפללו שיהיה רק טוב בעולם ושנזכה לחיות באושר
בעזרת השם .
אמן ואמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 23:08 לינק ישיר 

ארון יישר כח גדול כל מילה בסלע וכל מי שאינו חושב כמונו אז הדבר פשוט הוא לא מספיק מצפה ומייחל לגאולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 23:24 לינק ישיר 

מעניין
ועל מה שאני כותב לא מגיבים וחבל ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 23:26 לינק ישיר 

ואל תגידו לי עכשיו שסוף העולם קרב חודש הבא חס ושלום לא עלינו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 23:42 לינק ישיר 

חבר'ה,אני פשוט לא מאמין איך אתם חסרי אמונה ועיוורים.

הקב"ה מראה לכם ברמזים ובסימנים שניתנו בתורה ועל ידי חז"ל לפני אלפי שנים על זמן הגאולה ואתם עדיין לא מאמינים.

אז למה אתם מאמינים שיש בורא לעולם? הרי אין שום הוכחה מוחשית לעין שיש בורא,אבל זהו בדיוק,שיש הוכחה נראית לעין רק למי שמשכיל להתבונן בפרטים ובתמונה הגדולה ואילו אתם חושבים שם אומרים כל שנה שיבוא ולא בא אז גם השנה יהיה כך.
זוהי בדיוק הטעות שלכם וזה מבחן האמונה אבל זה לא נושא האשכול,אני בטוח שלשאר החברים יש הרבה מה להוסיף על דבריי הצנועים!

ולמרות הזילזול בדבר הרגשתי הפנימית אני חוזר ואומר,יש הרגשה כללית בחודשים האחרונים שאני לקראת משהו ענק ומדהים ואף חב"דניק (או שלא) חסר אמונה לא יוכל לבטל את ההרגשה הזאת,והמבין יבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 23:44 לינק ישיר 

בואו נשתדל לא לרדת לפסים אישיים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > פסח תשס"ט,נקודת מפנה לקראת הסוף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext