בית פורומים הנה ימים באים

הערבים מפגינים נגד חילול שבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/3/2009 15:59 לינק ישיר 
הערבים מפגינים נגד חילול שבת

וידיאו וצילומים: אלפים בהפגנה אלימה נגד מחללי שבת בפרהסיה
אלפי מפגינים נגד ישראל כאשר נבחרת הטניס של מדינת "ישראל" שיחקה בשבת קודש במלמו – המשחק התנהל ללא קהל מחשש ללינץ´
מאת :שלמה קפלן  יום שבת,7 במרץ ,2009

כ-7,000 הפגינו היום (שבת) בעיר מלמו שבשבדיה נגד ישראל בעת תחרות טניס בין נבחרת מדינת "ישראל" ושבדיה בעיצומה של שבת קודש.

לא, ההפגנה לא היתה של "חרדים" ממאה שערים שמחו על חילול השבת, אלא ע"י אנשי הקידמה של השמאל האירופאי נגד "המשטר הגזעני בישראל", כאשר אליהם מצטרפים מוסלמים שהתקבצו למלמו.

ההפגנות הפכו מיד אלימות, לאחר שמתפרעים, מרביתם מוסלמים, החלו להשליך אבנים לעבר ניידות משטרות.

חלקם ניסו לטפס על ניידות משטרה וגרמו לרכבים נזקים. כמו כן גרמו נזקים ברחוב כולל לפנסים של עמודי תאורה. המפגינים האלימים במיוחד היו רעולי פנים ולבושים בשחור. נפצים, חזיזים, צבע וביצים הושלכו על ידם. חלקם אף תקפו מפגינים שבדים נגד ישראל, לאחר שאחד מהם כינה את המתפרעים המוסלמים "אידיוטים".

כאלף שוטרים הדפו את המפגינים תוך שימוש באלות. לא דווח על נפגעים אך לפחות שישה בני אדם נעצרו.

צפה בסרטון וידיאו המתעד את ההתפרעויות במלמו בשבת:

הקלק לצפייה בסרטון

המשחק עצמו התנהל ללא נוכחות קהל, מאחר והמשטרה חששה שלא תוכל להשתלט על הקהל במגרש עצמו ולמנוע פגיעה פיזית בטניסאים שבאו מישראל. אלה הוגנבו אפוא לאצטדיון בלי שיבואו במגע עם הקהל.

מחוץ לאצטדיון הקשיבו המפגינים לנאומים בגנות ישראל. מנהיג מפלגת השמאל בשוודיה, לארס אוהלי, אמר בנאומו כי על העולם והאיחוד האירופי להחרים את המשטר הגזעני בישראל. לאחר הנאומים ניסו כמה עשרות מפגינים להתפרץ לתוך האצטדיון, אך המשטרה מנעה זאת בעדם.

שחקן הנבחרת שבאה מישראל כדי לחלל את השבת בשטוקהולם, אנדי רם, אמר בתום המשחק כי "באיצטדיון לא הרגישו כלום", וכי לשחקנים נודע על ההתפרעויות בחוץ רק לאחר המשחק. הוא אומר כי מדובר בשנאה שלא ראה כמותה: "שברו פה הכל והתמונות מטרידות ומגעילות. זאת פעם ראשונה שאני נתקל בהפגנה כזו ומרגיש כך את השנאה". רם התלונן על השקט ששרר באצטדיון, במשחק ללא קהל ואמר: "זו היתה החלטה מטופשת לסגור את האצטדיון. משחק ללא קהל מרגיש כמו אימון".

מתפרעים מחוץ לאצטדיון מכלים זעמם בניידות משטרה לאחר שלא ניתן להם להיכנס לאצטדיון מחשש ללינץ´ בטניסאים שבאו מישראל

Masked protesters engage in a confrontation with police outside the Baltic Arena in Malmo, Sweden, on Saturday.

שתי הנבחרות בטקס הפתיחה - רק דגלי המדינות באצטדיון הריק

Sweden vs. Israel

Photo: Stig-Åke Jönsson/Scanpix

כ-7,000 מפגינים הגיעו לאצטדיון לומר את דעתם על ישראל 

6,000 join Malmö Davis Cup protest

צפה בסרטון וידיאו על התפרעויות המוסלמים במלמו שבשבדיה לפני כ-8 חודשים ועל הקהילה ההולכת וגדלה של מוסלמים שם המטביעים את חותמם על שבדיה - שיתוף פעולה של ליברליזם שמאלני עם קיצוניות מוסלמית נגד האויב המשותף - יהודים

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/3/2009 20:50 לינק ישיר 

אחחחח....אין כמו המוסלמים....
אנחנו צריכים להודות להם כל יום. כן כן להודות כל יום!!!
אחרי שאירופה רצחה דרסה ושחטה אותנו למוות, המוסלמים לאט לאט כובשים אותה במקומינו ומחריבים אותה !!!
והם לא פריירים, ראיתם את התמונות למעלה, ובצרפת כבר יש 7 מיליון מתוך 60 מיליון - מחריבים אותה לאט לאט.
בהולנד מקימים מסגדים, בבריסל כולם עם כפיות ואנגליה...מה יש לומר וזה רק קצה העניין.

צריך להוסיף ברכה לאנשים האלה בסידור...בעצם יש !!!
והברכה הזו שולחת אותם ממזרח למערב: "המעריב ערבים..."

אנשים יקרים ממש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 20:55 לינק ישיר 

שכחת להוסיף סתאאאאמממ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:14 לינק ישיר 

על המשפט האחרון....כן סתאאאאם

אבל על זה שהם נוקמים באירופה - אני נהנה מכל רגע.
בחדשות פה בארץ מסננים הרבה את מה שקורה שם אבל הזמן לא רחוק שהמוסלמים ישתלטו על מדינה נוצרית באירופה ואז....אאאאההה איך שהם יתעללו בנוצרים שם....זה יהיה ממש מעניין.
ראיתי מאמר של איזה גוי ספרדי על זה שאירופה רצחה 6 מיליון יהודים - אנשי השכלה ודעת וקיבלו מעל  20 מיליון מוסלמים שרק מוצצים את הדם של האירופאים עם החוקים "המתחשבים" שלהם.
הוא בוכה על "הטעות" ימח שמו וזכרו הרי הטעות עלתה לנו 6 מיליון יהודים.

אז כן מגיע להם ובגדול.
בארץ - הם השטן שלנו ובחו"ל הם השטן של הנוצרים - בקיצור עם שטן ממש - אנשים טובים עם קרניים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:50 לינק ישיר 

כן אמת כך הם הדברים נו צמא אתה מתכוון לכתוב לנו איזה תסריט או שגדול עליך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 23:29 לינק ישיר 

גדול עלי....וגם על גדולים ממני...
קשה נורא לברור את המידע כי כרגע הכל פתוח.
מי יודע אם רואים את גל התשובה או את החוטאים?
מי יודע אם מלחמת העולם ה 2 נחשבה או לא?

אני רק יכול לומר שלפי הבנתי, רק ע"י רחמים וניסים אנשים יחזרו לקב"ה.
במלחמת העולם נרצחו הרבה - כמה מהם חזרו בתשובה? רובם חזרו בשאלה וגם יהודים רבים שלא היו שם עשו כך.
וזה לא משנה אם זה אמתנו או לא, זה היה כבר גדול מידי.

אבל כשיש ניסים גלויים - קשה שלא לומר תודה ולהרגיש את אהבתו.
אני יודע שזה נורא גשמי אבל זה מה שראיתי על אנשים גם במלחמה האחרונה.
כך אני חושב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 00:07 לינק ישיר 

צמא לידע
חזק חזק חזק
יישר כוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 00:08 לינק ישיר 

גדול גדול קצת נחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 08:59 לינק ישיר 

יש אנשים שזקוקים לראיה כדי להתעורר ב2 המלחמות האחרונות המונים חזרו בתשובה או
לפחות התקרבו
יש קצת בעייה עם ההשוואה של השואה למרות שזה דבר שונה אבל בתקופת השואה
רוח הזמן הייתה עם ההשכלה ובעטו בדת הרבה יותר מעכשיו ממי ששאל איפה
אלוקים היה בשואה סביר להניח שהוא לא הלך בדרכו לפני שהתרחשה השואה
היה אדמור שאמר שלולא השואה לא היה נשארים יהודים דתיים באירופה היו ערים בגרמניה שלא נשאר יהודי שלא עבד בשבת
אבל התקופה שלנו היא אחרת יש התעוררות מתקרבים לאבא  לדעתי השם ימתין זמן מסוים
וישפיע רחמים וינסה לקרב
תראו הייתה מלחמה בצפון והמון חזרו הייתה מלחמה בדרום כנ"ל ייתכן שיהיה גם במרכז
וזה הבירור שנשאר ככה נראה לי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/3/2009 13:30 לינק ישיר 

בס"ד

הכתבה נכתבה בשבת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 13:43 לינק ישיר 

לא נראה לי זה עיתון חרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 14:10 לינק ישיר 

המשקיף, מה זה?

מאת :שלמה קפלן  יום שבת,7 במרץ ,2009

- בשבת, בטח בשבת!

תוקן על ידי yosefroker ב- 13/03/2009 14:06:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/3/2009 14:14 לינק ישיר 

בס"ד

הכתבה לקוחה מאתר 'צופר' שזה אתר חרדי אז כנראה שהכתבה נכתבה במוצאי שבת רק שלפי המחשב זה שבת...

תוקן על ידי שניארב ב- 13/03/2009 14:15:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 14:41 לינק ישיר 

בהמשך לדברי צמא לידע אני חייב לומר:
ראשית, אני לא ראיתי שכ"כ הרבה חזרו בתשובה, מחילה ממך.
אחרי מלחמת לבנון  אנשים חזרו לסורם ולענייניהם. אולי פה ושם עשו משהו וגם זה חשוב .
אבל השאלה היא גם מה זה לחזור בתשובה? ועל זה מדברים גם האוטיסטים.
אם אדם קורא תהילים מעט, מתפלל וכו.. אבל ממשיך באמונתו הרגילה שהממשלה עוזרת והבוס מפרנס והבנק נותן כסף וכו...וממשיכים עם עגל הזהב-פלאפונים,כרטיסי אשראי וכו...
ובנוסף, מחכים לישועת הממשלה ולא מחכים ומצפים למשיח באמת מכל הלב...
אז זאת בעייה!!
שוב חוזר לא התכוונתי חלילה לחלוק על דבריך הנפלאים אלא לשפוך אור כי אולי לך ולי זה ברור אבל למי שקורא וחושב שאולי עם קצת לשמור זה נקרא תשובה אז להעיר אותם.
שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 15:08 לינק ישיר 

יוסף
 כמו שענה לך שניאור הכתבה נכתבה בשבת בערב דהיינו לאחר יציאת השבת אני לא חושב שאחד שמחלל שבת היה כותב כתבה כזאת תסכים איתי
מצפה2
מי אמר שלא חזרו בתשובה בזמן המלחמה
זה שהרוב חזר לסורו המילה חזר קצת לא מתאימה אלא המשיך בדרכו הסוררת
את האמת אני לא חושב שמלחמות תפקידם להחזיר בתשובה
אלא רק לגרום את הניצוץ את ה-ב-ו-ם את הרעד בלב את המחשבות למה זה קורה את ההיתכנסות הפנימית לתוך נבכי הנפש
ומי שיש לו קצת זיקה ליהדות זה מעורר אותו ולמי שאין גם זה לא יצליח לעורר
אז בואו נתעורר בלי מלחמות יש פה אשכול קבלות לבוא המשיח שהוא לצערי מיותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2009 23:42 לינק ישיר 

מצפה,
אני מסתכל על כמות האנשים שבאים אלינו למניין בעבודה - זה לא מה שהיה לפני שנה - היום החדר מלא.
אבל לא פחות חשוב, הרבה אנשים מפנימים את מה שקורה, ומדברים בגלוי על כך שאין על מי לסמוך במערכת השלטון שלנו.
וכן מדברים על ניסים גלויים וכמה שזה מדהים.
תבין, זה כבר צעד ראשון.
אל תשכח שמי שבא מבית חילוני רואה את הדברים האלה שונה מאד ממך. אבל השינוים שהקב"ה עושה לאט לאט נקלטים אצל הרבה - וזה קורה, לאט אבל קורה.
לנו רק נשאר לעודד ולעזור, מידי פעם להראות את חוכמת היהדות בתוך השיחה והשאר - בטיפול עליון.
אני יכול להעיד על אדם שלא האמנתי שישתנה - חילוני גמור, ואחרי שנחשף לחוכמת היהדות נדלקה לו מנורה, והוא מתחיל להתפלל ולהתקדם.
אז נכון לא כולם, ועדיין יש אוכלי טריפות. אבל הם לא יחזרו בתשובה בגלל מלחמה אלה בגלל הניסים במלחמה זה מעורר את האהבה לקב"ה,  ופותח פתח למהות החוכמה.
אפילו יונית השמאלנית לא יכלה להתאפק ואמרה "פשוט ניסים.." - זה משפיע, זה משנה בלב של אנשים - חייבים להתפעל משינוי כזה.
המלחמה האחרונה הביאה הרבה לפתוח ספר תהילים, כמה יפה?

אל תסתכל על אלה שלא השתנו, יש כאלה שכן - וזה יותר חשוב.
נקווה שעוד יהיו הרבה הרבה כאלה ....שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הערבים מפגינים נגד חילול שבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext