בס"ד!
קודם כל סליחה על הנידנוד והעקשנות שלי. גילוי האור של יוסף יזרז את הגאולה האם מישהו מוכן ללכת עבורי לרב דוד אבוחצירא שיפעל בשבילי וכן לצדיקים אחרים?
נשלח ב-14/3/2009 19:48
טיפתיוסף האם אתה יכול להסביר את דבריך?
ואם רבי דוד יכול לפעול את זה למה שלא יפעל לזירוז הגאולה?
נשלח ב-14/3/2009 21:12
nirm15 כתב:
טיפתיוסף האם אתה יכול להסביר את דבריך?
ואם רבי דוד יכול לפעול את זה למה שלא יפעל לזירוז הגאולה?
כי הוא גר בנהריה ואני לא יכול לנסוע מירושלים לנהריה אז אני מבקש אם מישהו יהיה אצלו אני מוכן לשלוח בהודעה פרטית מכתב עבורו. האור של יוסף נברא בעת מכירת יוסף. יש את החלק הרוחני שבו שאותו קיבלה נשמת המשיחות שמכונה בן יוסף ושהוא צריך להיות מוסתר מ"עיני" הסיטרא-אחרא היות ונשמת המשיחות מצויה בתוך הקליפה בכדי להעלות משם ניצוצות. יש את החלק היותר גלוי שנראה לעיני הבריות בעולם הגשמי שאותו אני קיבלתי בחודש ניסן בשנת התשנ"א ושנתכסה בחודש אדר בשנת התשנ"ב. האור שקיבלתי אמור להיות גלוי תמיד היות והוא מאיר לכל אחד ואחת מישראל את הפנימיות שלהם ומעלה אותם מהקליפה. במילים פשוטות האור מעלה את עם ישראל לקדושה.
נשלח ב-14/3/2009 22:10
אם זה כל כך חשוב לך טיפת יוסף, למה לא תיסע מירושלים לנהריה ? יש היום רכבות מאד
מהירות, יש איזו בעיה טכנית ?
שבוע טוב לכולם.
נשלח ב-14/3/2009 23:15
טיפתיוסף כתב:
כי הוא גר בנהריה ואני לא יכול לנסוע מירושלים לנהריה אז אני מבקש אם מישהו יהיה אצלו אני מוכן לשלוח בהודעה פרטית מכתב עבורו. האור של יוסף נברא בעת מכירת יוסף. יש את החלק הרוחני שבו שאותו קיבלה נשמת המשיחות שמכונה בן יוסף ושהוא צריך להיות מוסתר מ"עיני" הסיטרא-אחרא היות ונשמת המשיחות מצויה בתוך הקליפה בכדי להעלות משם ניצוצות. יש את החלק היותר גלוי שנראה לעיני הבריות בעולם הגשמי שאותו אני קיבלתי בחודש ניסן בשנת התשנ"א ושנתכסה בחודש אדר בשנת התשנ"ב. האור שקיבלתי אמור להיות גלוי תמיד היות והוא מאיר לכל אחד ואחת מישראל את הפנימיות שלהם ומעלה אותם מהקליפה. במילים פשוטות האור מעלה את עם ישראל לקדושה.
רק שנייה חבר'ה אני חושב שגיליתי פה משהו תנו לי להבין רק רגע
באור של יוסף יש את החלק הרוחני הנסתר ויש את החלק הגלוי וטיפת יוסף קיבל אותו
רק שנייה חבר'ה אני חושב שגיליתי פה משהו תנו לי להבין רק רגע
באור של יוסף יש את החלק הרוחני הנסתר ויש את החלק הגלוי וטיפת יוסף קיבל אותו
רגע טיפת יוסף האם אתה הוא המשיח או נשמת המשיחות?
אני לא משיח בן דוד ולא נשמת המשיחות כי נשמת המשיחות נמצאת בעיבור
תוקן על ידי המשקיף ב- 15/03/2009 7:38:13
נשלח ב-15/3/2009 15:06
מי לה' אליי!!!
מה יותר אקטואלי מאשר לאגד תחת קורת גג אחת אגודה של אנשים כשרים הרוצים לקרב את הגאולה
ולעשות פעולות להבאת משיח צדקנו
הפעולות קשורות באמירת תהילים קבלת תעניות מידי פעם לימוד מסכת מידות שכידוע כל הלומד מסכת מידות מעלה עליו הכתוב כאילו נבנה בית המקדש בימיו
ועוד פעולות שנחשוב עליהן יחד כל החברים
האגודה תיקרא אגודה להבאת משיח ראשי תיבות א.ל.מ
כל מי שמוכן לקחת חלק בפעולות ולהיות פעיל למען הבאת הגאולה ישלח אימייל לכתובת
בס"ד!
על שתיקנת את ההודעה שלי,תזכה למצוות.
הרב בצרי אמר לי לא לדבר על מי שאני אבל בא נאמר שאתה תזכה באמת לזכות עצומה באם תמסור ואפילו רק למסור לרב דוד אבוחצירא שליט"א. תהיה מוכן?
נשלח ב-15/3/2009 15:46
תשלח לי מכתב לפרטי אני יכניס אותו לרב אבל אל תצפה שאני יבקש ממנו תשובה אם הוא לא יענה
נשלח ב-15/3/2009 18:26
טיפתיוסף כתב:
טיפתיוסף, כשכתבת "נשמת המשיחות נמצאת בעיבור", הדבר הזה ידוע לך ? לא ייתכן שנשמת המשיח
כבר התעברה והיא רק מחכה.... ?
לגבי האור שלך, אתה אומר שאם האור יוחזר, תוכל לעזור בתיקון, אז לא הבנתי, יש לזה קשר למשיח או לא?
נשלח ב-15/3/2009 18:55
3ברית כתב:
טיפתיוסף, כשכתבת "נשמת המשיחות נמצאת בעיבור", הדבר הזה ידוע לך ? לא ייתכן שנשמת המשיח
כבר התעברה והיא רק מחכה.... ?
לגבי האור שלך, אתה אומר שאם האור יוחזר, תוכל לעזור בתיקון, אז לא הבנתי, יש לזה קשר למשיח או לא?
האור קשור לשני המשיחים. על נשמת המשיחות את יכולה ללמוד מתוך ספרי הרמח"ל הקדוש.
נשלח ב-15/3/2009 19:03
טיפת יוסף
האם תוכל להפנות אותי לספרים שמדברים על האור של יוסף אני רוצה ללמוד על זה
כתבתי פעם ל'טיפתיוסף' שיפתח אשכול לכל החידושים והאורות שיש לו. הוא לא לקח זאת ברצינות. כנראה שאין לו מה לכתוב.. רק פה ושם הוא זורק מילה או שניים על איזה אור לא מובן וממשיך הלאה. בא, תשב, תסדר את הכל יפה, תכתוב מסודר את הכל באשכול האורות והכל יבוא על מקומו בשלום. מדוע נפגעת בזמנו מההצעה הזו?