בית פורומים הנה ימים באים

"אנחנו לא נדחף את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס, אולם''

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2009 13:42 לינק ישיר 
"אנחנו לא נדחף את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס, אולם''

לפני כמה ימים הגיע לירושלים מברק מסווג ובו דיווח על פגישה בין הגנרל ג'ונס לבין שר חוץ אירופי לפני כשבוע. ג'ונס אמר לשר האירופי כי הנשיא בוש נמנע מלעשות דברים שישראל הסתייגה מהם בנושא הפלסטיני, אך ממשל אובמה עומד לשנות זאת ולנקוט גישה אקטיווית יותר ולא לוותר לישראל על התחייבויותיה. "הממשל החדש ישכנע את ישראל להגיע לפשרה בנושא הפלסטיני", אמר ג'ונס, "אנחנו לא נדחף את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס, אולם נגלה כלפי ישראל יחס תקיף יותר מאשר בתקופת בוש".

ג'ונס אינו הבכיר היחיד בממשל שמשמיע מסרים תקיפים ביחס לכוונות האמריקאיות בנושא הפלסטיני. ראש סגל הבית הלבן, רם עמנואל, שנחשב לאחד הגורמים המקורבים ביותר לנשיא אובמה התייחס אתמול לנושא בנאום בוועידת איפא"ק בוואשינגטון. "זהו רגע האמת לישראל", אמר עמנואל, "ארה"ב מחוייבת לעיקרון שתי מדינות לשני עמים. זה הפתרון היחיד וכל הצדדים צריכים לעמוד בהתחייבויות שלהם, קשות ככל שיהיו".

http://rotter.net/news/newsdata.php?prm=http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1083166.html

פרס נשמע אתמול מקורב מאוד לנתניהו. "בנימין נתניהו היה בעבר היריב הפוליטי שלי", אמר פרס, "כיום הוא ראש הממשלה שלי. הוא מכיר את ההיסטוריה ורוצה לעשות היסטוריה. על פי המסורת שלנו, עשיית היסטוריה הינה עשיית שלום, ואני בטוח כי השלום הנו בראש מעייניו". בכירים בקדימה מתחו אתמול ביקורת חריפה על פרס על רקע נאומו בוועידה. "פרס הפך ליחצ"ן של נתניהו", אמרו, "במקום נשיא המדינה הוא הפך לנשיא הממשלה".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2009 00:30 לינק ישיר 

הם לא ידחפו את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס, יש מי שעושה את זה הרבה יותר טוב - היהודים עצמם.

תוקן על ידי 3ברית ב- 06/05/2009 0:28:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2009 08:17 לינק ישיר 

אולי תוכלי להרחיב ולומר לנו על מה בדיוק את מדברת זה נשמע האשמה רצינית מדי בלי להסתמך על מקורות מסויימים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 14:34 לינק ישיר 

מה שאני אומרת מפוזר כמעט בכל הפורומים, לשון הרע, השמצות מכל הבא לידי, מציבור אחד על ציבור אחר, אנחנו לא מרגישים שבמו ידינו אנחנו משמיטים את הקרקע מתחת רגלינו.

שהרי אם עם ישראל יהיה חזק ומאוחד, לא יהיה מי שיעיז להגיד ש'אמנם לא נדחוף את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס,
אבל...." שאם יגיד דבר כזה על עם השם, יקבל מכה כל כך קשה שלא יקום ממנה למען יראו וייראו !

ועל כך הבאתי מאמר של הראי"ה לגבי שני הכוחות שקיימים בישראל והמחלוקות החריפות ביניהם גורמים לחסרון כל כך גדול, להלן:
מבלעדי הכרת השליטה העליונה של הצד הרוחני, "כי חלק ד' עמו, יעקב חבל נחלתו", אז אפסה כל תעודה לישראל, חלילה, והנם המעט מכל העמים, וראויים יותר מכולם להרס וכליון, חלילה, אבל שרירות הלב גרמה שאמר "א"ה לא בעינא", ומזה נמשכה השלשלת של צרותיהן של ישראל ופיזורם, ותכלית מרוק הגלות עד עת קץ.

תוקן על ידי 3ברית ב- 07/05/2009 14:32:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2009 14:44 לינק ישיר 

וכבר אמרו על זה חז"ל :מהרסיך ומחריביך ממך יצאו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > "אנחנו לא נדחף את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס, אולם''
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext