בית פורומים הנה ימים באים

אינטרנט מוגן!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2009 01:03 לינק ישיר 
אינטרנט מוגן!!!

סיפורים מצמררים על מעללי האינטרנט

אברך כולל
הסיפור סופר על ידי רב ודיין מפורסם בארץ אשר מטעמים מובנים לא נפרסם את שמו, אך המסר מהסיפור ברור.
אברך תלמיד חכם - מתלמידיו המובהקים של הרב המספר - שמילא כריסו בש"ס ופוסקים, החליט לברר הלכות ברמב"ם, בנושא הלכתי מסובך ומענין.
ע"פ המלצת חבר שהסביר לו כי באינטרנט יוכל למצוא ציורים והדרכה בנושא מסובך זה – התחיל האברך הת"ח לחפש באינטרנט (הפרוץ – לצערינו) סביב הנושא.
א"צ להרחיב את היריעה כי האברך לשעבר הוא היום ר"ל במצב שאי אפשר להסביר על גבי אתר קדוש זה, ומשפחתו נהרסה ר"ל. חייו ירדו לשאול ה' ישמרנו.
הסיפור נכתב מכלי ראשון ששמע בעצב רב מהרב הדיין שכאמור סיפור זה קרה בתלמידו  המובהק. ואין ספק שאילו היה מחובר באינטרנט מבוקר, היה עכשיו האברך תלמיד חכם מופלג ממשיך לשבת על התורה ועל העבודה, עם נחת מצאצאיו וממשפחתו שיחיו.
כמה חבל...

----
משגיח כשרות

עוד ממעללי האינטרנט. סיפור שהגיע למערכת מספר על אברך משי שקיבל משרה של משגיח כשרות במפעל גדול אי שם בארץ.
מתוקף תפקידו קיבל המשגיח חדר ובו מחשב עם חיבור לאינטרנט הפרוץ.
במשך הזמן התחילו העובדים במפעל להרגיש שמשהו לא כשורה עם המשגיח. ההשגחה הולכת ופוחתת ומאידך הוא יושב במשך שעות בחדרו נעול על מנעול ובריח.
פריצה חשאית בחדרו של המשגיח מאוחר בלילה ע"י מנהל המפעל הבהיר שר"ל המשגיח נפל בעומק תהום הנשיה. זילזל בתפקידו כמשגיח כשרות והתדרדר הלוך וירוד לתוך טומאת התהום ר"ל.
המפעל הלך כמרקחה. עובדי המפעל ראו למחרת פנים חדשות. משגיח חדש הגיע למפעל, אך מחשב עם אינטרנט פרוץ לא קיבל...
אוי, כמה עמוק הוא התהום. כמה קל ליפול לתוכו וכמה קשה לחזור ולעלות. ה' ישמרנו.

מקור:  http://www.shtaygen.co.il/?CategoryID=1473

לכן העיצה היא להתחבר דרך ''רימון'' חיבור בטוח עם כמה דרגות סינון ואפילו אפשר להמשיך להוריד מהאימיול
http://adv.neto.net.il/google/

----

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 13:41 לינק ישיר 

שששש..... 70 צפיות ואף לא תגובה אחת שששש... שלא יגלו שיש לי אינטרנט פרוץ ששש....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 07:03 לינק ישיר 

יש עם זה בעיה ידועה שהציבור החרדי לא נחשף לאינטרנט ולעוד הרבה דברים ויכול ליפול בקלות
אני מעיד על עצמי שבאתי מעולם מקולקל הדברים לא מדברים אליי בכלל כי אני מכיר את הכל
ואין שום דבר חדש
אבל מי שזה חדש לו והוא דתי חרדי יכול לפול בקלות
אני זוכר הרצאה של הרב דניאל זר על בחור ישיבה שהתקלקל בגלל תמונה לא צנועה מעיתון
שראה בטעות שהלת לקניות ומאז הוא עזב את כל התורה והמצוות פשוט מזעזע הכח של הטומאה על בחורים חרדים,
אני זוכר שהייתי פעם ראשונה אצל פנחס ראובן בבני ברק לקנות ספרים הרגשתי הרגשה מאוד מתוקה של קודש וליידי בחנות שני בחורים עם התחלה של זקן חברה צעירים שדיברו בסגנון רחוב חילוני "קיללו" ואני נבהלתי אמרתי לעצמי מסכנים אין להם מושג איך הם יכולים ליפול ועל מה על שטויות אין בעולם החילוני כלום להציע זה לא זוהר זה רקוב זה כמו רעל מצופה שוקולד זה רק נראה טעים המחיר לא שווה בשום כיוון שמסתכלים על זה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2009 07:38 לינק ישיר 

אפילו הכי כדאי לעבור למוגן לדרגת סינון א
אין אפוטרופוס לעריות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2009 11:56 לינק ישיר 

משקיף

פתיחת האשכול עודדה אותי להתחבר לרימון ובמזל טוב היום התחברתי באופן רשמי.
זיכית אותי..
כמובן עם שאיפה להתנתק לגמרי אפילו שהמחשב נמצא במשרד מחוץ לבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2009 13:55 לינק ישיר 

אוייישששש כמה שימחת אותי כמה שימחת אותי אשריך אשריך
אני גם סגרתי עם רמון שבסוף ההתחייבות שלי אני עובר אליהם
יפה יפה צדיק שלי
היה שווה כל הפורום הזה אם רק לזה באנו לכאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2009 14:41 לינק ישיר 

משקיף יקר

אני לא מתנשא חס ושלום. אך ניתקתי מ-012 למרות התחייבות שהיתה לי.
עדיף קנס בעולם הזה מאשר בעולם הבא. לפי דעתי לך על זה עוד היום.. ואני בטוח שההרגשה שלנו בשבת קודש תהיה יותר מרוממת.
אני מוכן מכספי מעשר לשלם לך את הקנס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2009 16:41 לינק ישיר 

אשריך צדיק אשריך אתה צודק אני ילך על זה תודה על העידוד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > אינטרנט מוגן!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext