| נשלח ב-14/6/2009 18:21 |
|
| |
הודעה חשובה למפיצים חומר תורני במייל
בס"ד
לידיעת כל חברי הפורום,
אם אתם תחנת מעבר או מפיצים בפועל של דברי קדושה באימייל,
כמו בוואלה, (עד מה שנוכחתי לדעת) וייתכן שעוד אתרים בעלי שם נוקטים בפעולה זו,
"וואלה" שהוא אתר שמאלני אנטיציוני ואנטי-יהודי מובהק
עוקב אחר פעילות התיבות דואר שלו תחת הדומיין walla.com ואם בגוף ההודעה,
ישנם לינקים גלויים/מוסתרים שהם מזוהים עם פעילות תורנית, אז האימייל עובר סינון פילטר,
וחוזר לשולח.
ושוב אני אומר בין אם זה מפיץ כספאם ובין אם זה משתמש פרטי...
אחד החסומים שנתקלתי בהם בעת שניסיתי להעביר הודעה למס של חברים יחסית גדול,
שכולם תחת "וואלה" החזיר אלי הודעת פילטר...
הדוגמא שנתקלתי בה זו היתה הודעת אימייל שמיוחסת לידידנו
האברך עוזי מזרחי ויש בגוף ההודעה לינקים myib.co.il
אם שרת הדואר של "וואלה" מזהה בהעברה שיש בגוף ההודעה את
הלינק הזה אז האימייל הזה פשוט נחסם,
ובמקרה הטוב אולי אולי אולי השולח יקבל הודעת שגיאה,
אלו דברים שבדקתי לעומקם.
ייתכן עוד אתרים שנוהגים כך - אולי כדאי לעדכן באשכול זה את שרתי הדואר השונים למינהם
ככה לאט לאט נדע את מי להחרים,
ומול מי נאבק מאבק ראוי לשמו.
אז עוזי מזרחי - בתחבולות עשה לך מלחמה!!!
תוקן על ידי המשקיף ב- 14/06/2009 21:39:12
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 19:34 |
|
| |
כן ידוע שהם אוהבי ישמעל מסכנים,
יושבים במרכז תל אביב מנותקים מהעולם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 20:09 |
|
| |
| noamzaig כתב: |  | כן ידוע שהם אוהבי ישמעל מסכנים,
יושבים במרכז תל אביב מנותקים מהעולם
|
|
מסכנים זו לא מילה, הם כן מחוברים לעולם אבל מנותקים מהמציאות. עוד מעט המציאות הזו תטפח על הפנים של כל "המנותקים" האלה ואני מקווה שאנחנו נהיה מאלה שנגיד בסלנג "וואלה"...... אם כי בתפילה שזה יגמר בתשובה שלמה של כולם. ואם לא אז גם נגיד "וואלה" לטוב ולרע באש ובמים עם השם יתברך. לא כואב על מי שבמודע נלחם בכוונת תחילה נגד השם, נגד תורת משה,ונגד הארץ הזו. ואתה יודע מה, מאחל להם חורבן פרטי וכללי, למי שעונה לסוג האלה של רודפי היהדות על כל פרטיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 21:17 |
|
| |
וואה זו האשמה יחסית די רצינית אני מבין שהדברים וודאי נבדקו
מעניין לבדוק ולראות את שאר השרתים יש לי אימייל בוואלה ולא שמתי לב אבל תודה
אני הולך לנסות את זה עם עוזי עוזי תהיה בקשר במסנג'ר
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 21:45 |
|
| |
תשמע לפני כמה חודשים הרב זמיר כהן סיפר שבחור משלום עכשיו הצליחו לשכנע לבוא לשיעור
שלו והתחיל לחזור בתשובה והבין שכל מה שהכיר זה שקר והוא לא ידע מה משמעות עם ישראל וארץ ישראל פשוט הוא גדל בשנאה נגד היהדות ולא הכיר ואחרי שהכיר התחרט על הפשעים שעשה
אני מסכים איתך שהם עושים פשעים נגדנו פשעים חמורים בעיניי זו בגידה והם הולכים דרך השם ומזלזלים בציבור הדתי אבל לך תדע אולי יש כמה שאפשר להחזיר אולי בכף זכות אפשר לגרום להרהורי תשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 21:59 |
|
| |
עדנרן אני לא יודע עכשיו שלחתי מייל מוואלה לתיבה הפרטית שלי ושלחתי את הקישור של עוזי מזרחי וזה כן הגיע אליי לתיבה
תבדוק טוב את הסיפור כי יכול להיות שהאדם שאתה שולח לו התיבה שלו מפוצצת ואז תקבל תשובת שגיאה
אני בדקתי עכשיו ואין עם זה בעיה מה שזה אומר שאין כאן שום דבר שיטתי
האשכול על סטנד ביי כרגע
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 22:36 |
|
| |
| המשקיף כתב: |  | עדנרן אני לא יודע עכשיו שלחתי מייל מוואלה לתיבה הפרטית שלי ושלחתי את הקישור של עוזי מזרחי וזה כן הגיע אליי לתיבה
תבדוק טוב את הסיפור כי יכול להיות שהאדם שאתה שולח לו התיבה שלו מפוצצת ואז תקבל תשובת שגיאה
אני בדקתי עכשיו ואין עם זה בעיה מה שזה אומר שאין כאן שום דבר שיטתי
האשכול על סטנד ביי כרגע
|
|
החסימה היתה כדלקמן: העברתי הודעה שבמקור מיוחסת לעוזי, היא הגיעה אלי ל גימייל , הודעה של מצא את ההבדלים בין אובמה לפרעה, טוב אמרתי יאלה נעביר לכולם, מעניין, בקיצור יש לי איזה 10 כתובות של חבר'ה בוואלה מתוך בערך כמות של 70 איש, ורק הכתובות של וואלה חזרו אלי חזרה, בטענה שגוף ההודעה מכיל לינק לא טוב, מה עשיתי? ערכתי את ההודעה שלו, הורדתי את הלינקים שלו מההודעה, ושלחתי עוד פעם והפעם לא חזר אף אימייל אלא נקלט, כי אי אפשר להכיל פילטר על הודעה שלמה אלא על לינק או טקסט קבוע שהוא תבנית בהודעות.
כל השאר לא של וואלה קבלו חלק בלי בעיות. לגביי הטענה שהתיבה של וואלה מפוצצת ובגלל זה חזר אלי, אין לזה סימוכין כי תיבת וואלה היא ללא הגבלת נפח. מה אני אגיד לך הלוואי שאני טועה וזה משהו רגעי של שעת צהריים ותקלת שרת. אם הצלחת לשלוח הודעה מרובת כתובות לתיבות וואלה הודעה בה יש בגוף ההודעה לינק פרסום שער השמים עם כיתוב MYIB.CO.IL אז ב"ה שאני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 22:49 |
|
| |
טוב אנסה לשלוח לחברים מוואלה במקרה יש לי שני תיבות בוואלה(אל תגלו) אנסה אבדוק ואחזור אליך
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 22:58 |
|
| |
טוב אחי אני לא יודע מה קורה אצלך אני עכשיו שלחתי אימייל עם הקישור לאתר של עוזי בין תיבה אחת שלי בוואלה לתיבה השניה שלי בוואלה עבר בלי שום בעיות לא יודע יש תקלות בעולם אבל רק בשביל הבדיקה אני אשלח עכשיו לצד השני מקודם שלחתי מתיבה א לב עכשיו אני ישלח מב' לא' בוא נראה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 23:03 |
|
| |
בקיצור אחי לא יודע לי וואלה בשתי התיבות לא הייתה שום בעיה שלחתי קיבלתי הכל בסדר יש יש תקלות לפעמים מצטער לאכזב אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 23:10 |
|
| |
בס"ד
העובדה שוואלה הם כך וכך אנטי ציוני ואנטי דתי...זה על תילו עומד,
מבקש סליחה מבאי האשכול הזה, וחוזר בי מדברי, אם כי לא דייקתי בדברי ונמצאתי טועה לגבי הסינון של התכנים התורניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 23:15 |
|
| |
וואלה זורקים המון דברים לדואר זבל בלי הצדקה, לא חושב שהם "מחפשים" חומר תורני, נשמע לי קטנוני
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 09:50 |
|
| |
אני מקבל הרבה מיילים עם מידע וקישורים תורניים בוואלה ללא בעיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 15:15 |
|
| |
לאחותי יש תיבה בואלה. כשאני שולחת מיילים לרשימת תפוצה מסויימת עם תצריף (לאו דווקא תורני), קורה שהמייל שלה חוזר עם הערה זו או אחרת, כשהמיילים לשאר עובר בלי בעיות, כך שזה כנראה לא רק עם חומר תורני
|
|
|
|
|