בית פורומים הנה ימים באים

הטרדה גיזענית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/7/2009 08:47 לינק ישיר 
הטרדה גיזענית

בעקבות תקיפת חבר הכנסת לשעבר הרב ישראל אייכלר במהלך טיסת אלעל מבריסל לתל אביב ביום שני בערב, פנה היום הרב אייכלר להנהלת החברה בדרישה לשלוח מכתב התנצלות בפני כל הנוסעים החרדיים של אותה טיסה וכן להוציא לעובדיהם הנחייה חד משמעית לפיה נוסע שיעלוב בנוסע אחר על רקע גזעני ואורח חייו יורד מיידית מהטיסה.

המקרה שקדם לדרישה זו אירע בערב יום שני בטיסת אל-על מבריסל לתל אביב בה השתתף הרב אייכלר ואיתו קבוצה של חמישה עשר נוסעים חרדים נוספים, שבמהלכה תקף אותו נוסע חילוני על רקע עובדת היותו שומר מצוות.

"עם תחילת העלייה למטוס התיישב אותו נוסע מאחורינו והתחיל לרטון על הימצאות יהודים חרדיים בטיסה" סיפר הרב אייכלר ללדעת.נט, "למרות שהמטוס היה חצי ריק, בחר אותו נוסע להתיישב דווקא מאחורינו, תוך כדי השמעות חירופים וגידופים על ה'דוסים המסריחים האלו', כשהוגש האוכל הכשר צרח אותו נוסע טענות נגד האוכל הכשר ונגד היהדות בכלל. כשפניתי למנהל הטיסה בטענה שהדבר בלתי נסבל לחלוטין ויש לעצור את הנוסע מלהשתלח כך בנוסעים אחרים התשובה שהתקבלה "האם אתה רוצה לעכב את המטוס בשעתיים נוספות?" וכך המשיכה ההשתלחות בשאר הנוסעים עד הנחיתה בנתב"ג".

כאמור, בעקבות המקרה פנה הרב אייכלר להנהלת אלעל בבקשה שזו תנפיק הוראה שתחייב את כלל העובדים שבמידה ונוסע פוגע בנוסע אחר על רקע אורח חייו או כל פגיעה על רגע גזעני יש להוריד מיידית את הנוסע המתקיף מהטיסה. כמו כן דרש הרב אייכלר שהחברה תשלח מכתבי התנצלות לכלל הנוסעים החרדיים שנפגעו מההתנהגות התוקפנית.

לפי דעתי אין מה לעשות אי אפשר לעכב מטוסים בגלל דגנראטים הם תמיד יהיו ואין מה לעשות חוץ מלהסתובב אליו ולמר לו בקול שקט
אם לא תסתום את הפה אני יכניס אותך לשירותים ויסגור עליך את הדלת הבנת
זהו אין משהו אחר אולי לכם יש רעיון יותר קריאטיבי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2009 09:57 לינק ישיר 

כמו שהרמבם אמר על מאכלי טריפה

ונטמתם בהם = ונטמטמטם בהם  מאכלות אסורות משגעות את השכל

אני חושב שהייתי מבסוט הוא היה מבזה אותי אבל גם לוקח לי את כל העוונות

בחובת הלבבות מסופר על רב ששלח מתנות למי שדיבר עליו לשון הרע הרב אמר

שמדברים לשון הרע על פלוני מי שדיבר לוקח את העוונות אליו וזה שדיברו עליו מקבל זכויות מפי

המדבר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הטרדה גיזענית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext