| נשלח ב-27/7/2009 18:27 |
|
| |
"לא נשכח ולא נסלח"
פשוט חורבן הבית כל כך כואב לראות את זה הלב בוכה מצער
אשריך על הבאת הדברים
אנחנו נחזור לשם עם משיח צדקנו בקרוב ולא יהיה שום זכר לרשעים הללו.
שמתם לב שהערבים נמנעו בהצבעה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2009 19:50 |
|
| |
פשוט זוועה!!! לא להאמין!!! לא הפסקתי לבכות!!!
הערבים נמנעו בהצבעה - לכן הדגישו- מהרסיך ומחריביך ממך יצאו... שזה בא מיהודים! ה' ירחם!
חייבים גאולה ומהר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2009 20:57 |
|
| |
עצוב עצוב להיזכר בזה, עם זאת לא כל אחד שהטעו אותו הוא ע"ר, גם אם הוא עושה מעשים שלא ייעשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2009 21:05 |
|
| |
אי אפשר לי לסיים את הסרטון הראשון דמעות ממלאות את עיני וליבי שוטט דם קשה להיזכר קשה לצפות בזה
דבר לא נתפס מאות משפחות מגורשים מביתם אי אפשר להאמין שדבר כזה קרה פה אצלנו
תראו את הסרטון לאמריקאי הוא לא יאמין שהיתה מציאות כזו כואב ...כואב.... כואב הלב.....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2009 23:06 |
|
| |
הבאתי את הדברים בגלל שזה נעשה בתקופה זו של החורבן (דרך אגב מי שזוכר במקור ההתנתקות היתה צריכה להיתבצע בט' באב, ודחו את זה בגלל ההקשר של החורבן באותו יום).
אי אפשר שלא להיזכר בדברי חז"ל על אותו הלילה שבאו המרגלים והוציאו דיבת הארץ, ובכו כל העדה, אמר להם הקב"ה "אתם בכיתם בכיה של חינם, אני אגרום לכם לבכות בכיה של אמת..." ועד היום חורבן שתי בתי מקדשות, גירוש ספרד, ועוד מאורעות לאורך ההיסטוריה עד דורנו עם ההתנתקות כולם התקיימו ביום ט' באב. וצריך לזכור וזו הנקודה שבה אנו לא לומדים את הלקח, מי שגרם לכל זה היו ראשי הדור, גדולים בתורה ביראה בצדקותם, כמו שאומרת התורה " כֻּלָּם אֲנָשִׁים רָאשֵׁי בְנֵי יִשְׂרָאֵל"... והדר זיל גמור, תן לחכם ויחכם עוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2009 00:24 |
|
| |
nipnap, עינינו הרואות שגם עתה גדולי הדור טועים מי יותר ומי פחות, כמו אז כן עתה, יש לך מושג מה השורש הרוחני של זה? איך הטעויות הגדולות ביותר מגיעות מכיוון הגדולים ביותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2009 01:02 |
|
| |
הקשת לשאול פרידום, מחר אנסה לענות על זה...לילה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 13:54 |
|
| |
אויייי זה בדיוק לתשעת הימים
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 16:13 |
|
| |
ב"ה
במחילה nipnap
הציטוט המדויק הוא " אתם בכיתם בכיה של חנם ואני אקבע לכם בכיה לדורות" (סנהדרין קד:).
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 16:29 |
|
| |
ניפ נאפ הלילה עבר גם המחר עבר ועוד לא הנית לפרידום ולנו גם מחכים לתשובה יאללה זרביי ראסק
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 14:30 |
|
| |
בתקופה של ההינתקות עוד לא התענייתי בפוליטיקה. מישהו יכול להסביר לי האם המפלגות הדתיות והחרדיות היו בממשלה אז? האם התנגדו? תמכו? מה בדיוק עשו. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 15:25 |
|
| |
היו ועוד איך, ופה נכנסים שיקולים לחלק כלכליים כלומר תמיכה בישיבות תקציבים בעבור ההישארות, אפילו אם ימנעו רק להישאר. ולחלק השיקול הוא השקפת עולם שאומרת שאין לנו להתערב בכיבוש הארץ עד בוא המשיח ולכן גם זה לא ממש משנה...ודי לחקימה. ולחלק הכל ביחד, תוצאה חורבן...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 18:15 |
|
| |
מה ש"ס וגימל והמפדל תמכו בהיתנקות? ירחם ה'
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 18:17 |
|
| |
ש''ס לא תמכה בהתנתקות אף היתנגדה
והרב עובדיה אמר על שרון שבגלל ההתנתקות הקב''ה יביא בום ויישן ולא יקום וזה מה שהיה אביא לפה את הסרטון בהמשך
למרות שהוא פה כבר בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 18:26 |
|
| |
בשבילך דני ובשביל מי שלא יודע ש''ס היתנגדה להיתנתקות
|
|
|