בית פורומים הנה ימים באים

הכל בזכות קלטת שמיעה! סיפור מדהים ומחזק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/8/2009 09:23 לינק ישיר 
הכל בזכות קלטת שמיעה! סיפור מדהים ומחזק

היום{שבת‚ כ''ד באייר ה'תשס''ז } שמעתי סיפור מאת הרב יובל דהן

והסיפור הולך ככה, לפני כמה זמן היה יהודי יקר ששמו יעקב שהיה גר בירושלים עיר הקדוש,
אותו יהודי היה צריך באותו יום לנסוע לטבריה  בשביל עסקים, יעקב אמר עצמו, עכשיו יש לי נסיעה ארוכה
אחפש איזה קלטת טובה של איזה שיעור טוב ומעניין, חיפש חיפש עד שלבסוף מצא קלטת שהוקלטה לפני 15 שנים,
והנושא של הקלטת , היה נושא כבד ולא ממש מעניין לטעמו נושא "לשון הרע" אותה יהודי יקר וחשוב
אמר לעצמו מה לשון הרע, אני רוצה איזה קלטת של הרב אמנון יצחק, או הרב זמיר כהן, משהו שירתק אותי. אבל מה בסוף ראה שזמנו קצר, והחליט לקחת את הקלטת והוא יצא לדרך.
נכנס אל הסובארו {סוג של רכב} שם את הקלטת ומתחיל לנהוג, מגיע ליציאה מירושלים , ורואה שהשיעור דווקא מעניין
והוא מריץ אחורה קדימה , כדי לשנן את ההלכות שלמד , והוא נסע בנתיב הימני והוא החל לנסוע על 40 קמ"ש מרוב שהיה שקוע בשיעור, ומאחוריו הייתה משאית ארוכה שנוסעת על 100 קמ"ש, ובעל המשאית אומר לעצמו , "מה יש לסובארו הזה מה הוא מטומטם  , מי נתן לו רשיון?
הנהג משאית החל להתעצבן ורצה לעקוף אותו , ואיך שהוא מתחיל לעקוף אותו , אותו סובארו החל להאיץ גם כן למאה , עכשיו שניהם על מאה וממול הנתיב של המשאית בא רכב פרטי במהירות עצומה.
ואף אחד לא מבין מה קורה פה..הנהג הפרטי אומר לעצמו מה המשאית הזה עושה
והנהג משאית אומר מה הסובארו הזה חושב לעצמו פתאום מתחיל להאיץ..
והנה הם מתחילים להתקרב אחד לשני ויעקב כולו שקוע בשיעור תורה, ולפתע הוא שומע צפירה
והוא מתעורר ורואה לצידו את הנהג משאית ואת הרכב הפרטי ממול וישר הוא פונה שמאלה לתעלה.
וחלונות מתנפצים לו והרכב כולו מתפרק ..שני הנהגים ירדו ישר מהאוטו וירדו לראות מה קרה לרכב הסובארו , והנה יעקב מתאושש ויוצא מהרכב ואומר לנהג המשאית , יו אני לא מאמין אתה הצלחת אותי בזכות שצפרת הצלחת אותי אני מצטער שהייתי כולי רדום, והנהג משאית אומר לו " תגיד לי אתה משוגע אני לא צפרתי בכלל מה אתה רוצה ממני, אז הוא פונה לנהג השני ואומר לו ואי תודה רבה לך אתה לא יודע איזה נס בזכות שצפרת ניצלנו~!!!!, וגם הנהג הזה אמר לו באמא שלי אתה לא נורמלי אני לא צפרתי..
ואז יעקב אומר לעצמו אז מי צפר? ?

חברים יקרים , מי אתם חושבים צפר?
בואו ואגיד לכם , באותו זמן שהקליטו את השיעור על הלכות לשון הרע לפני 15 שנים.
אז זה היה על יד שכונת מגורים ובאותה שניה היה שם רכב שצפר..
ותראו מה זה בורא עולם שמכוון הרב מלמעלה. יעקב הריץ את הקלטת אחורה וקדימה
ודווקא מתי שהוא היה צריך להתעורר אז פתאום היה צפירה מן הקלטת. , ובכלל הוא לא רצה לקחת את הקלטת..

ששמענו את הסיפור הזה אמרו פישששש ישתבח שמו בורא עולם , איזה עומק איזה דיוק.
הכל משמיים חברים כל מה שקורה לנו פה זה הכל לטובה אז תהיו רגועים וסבלניים.
אל תהיו עם דאגות זה סתם הורס אתכם ..
יש בעיות בפרנסה ,תאמינו לי שהקב"ה יודע את זה, אבל מה לעשות לא נולדנו להורים עשירים, נגיד תודה לבורא עולם שאנחנו קמים כל יום .זה מספיק לנו..

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2009 04:54 לינק ישיר 

איזה השגחה של השם ישתבח שמו של מלך מלכי המלכים הקב''ה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הכל בזכות קלטת שמיעה! סיפור מדהים ומחזק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext