| נשלח ב-1/10/2009 11:54 |
|
| |
להקשיב ללחישה ~ או להמתין ללבנה
מצורף קובץמנהל צעיר ומצליח טייל במכוניתו במורד רחוב שכונתי, נוסע קצת מהר מדי ביגואר החדשה שלו. הוא הביט סביב לוודא שאין ילדים המזנקים להם מבין מכוניות חונות, והאט כשחשב שהוא רואה משהו. במהלך הנסיעה, לא נראה אף ילד החוצה את הכביש. לפתע, בהפתעה גמורה, התעופפה לבנה אל כיוון מכוניתו והתנפצה אל תוך הדלת הצדדית של היגואר. המנהל המבוהל לחץ על הבלמים וסובב את היגואר אחורה. הוא קפץ החוצה מן המכונית, תפס בכוח ילד, דחף אותו כנגד מכונית חונה, וצעק עליו: "מי אתה ומה זה צריך היה להיות? מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה?" בכעס ההולך גובר הוא המשיך, "זו מכונית חדשה , והלבנה הזו שזרקת עומדת לעלות לי הרבה כסף. מדוע עשית זאת?"
עכשיו עצרו רגע ותחשבו מה אתם חושבים על הנער ? שהוא חוצפן לא מתחשב יכל לגרום לאסון כבד , ישר שופטים ללא כל התמונה מה עם כף זכות אחים יקרים

|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 14:11 |
|
| |
המקרה הנ"ל מזכיר לי מעשה לו הייתי עדה לפני שנים רבות. בנסיעה באוטובוס מבני ברק לתל אביב ישב ילד כבן 12 בשורה ראשונה. האוטובוס היה צפוף והרבה מאוד נוסעים, כולל מבוגרים עמדו. התחילו קריאות לעבר הילד, תקום, למה אתה לא מפנה את מקומך לאנשים מבוגרים, איזה חינוך אתה מקבל, לא מלמדים אותך לקום לפני אנשים מבוגרים וכו'. הנעש הוריד את ראשו בין זרועויו ולא הגיב. הדבר נראה לי תמוהה במקצת ולכן אמרתי "מה אתם רוצים ממנו אולי הוא לא מרגיש טוב ולא יכול לקום". והקריאות המשיכו לאורך כל הנסיעה. כשהאוטובוס הגיע לתחנה מסוימת בתל אביב, נגש אל הילד גבר (כנראה אביו)שבא מיירכתי האוטובוס, והקים אותו, ותמך בו, ואז ראינו שליד רגליים עקומות והוא לא מסוגל ללכת לבד.
מקרה זה לא נשתכח מליבי אפילו שזה היה לפני יותר מארבעים שנה. מאז אף פעם איני דנה אף אחד שיושב בשורה ראשונה ולא קם למבוגרים. ברוב המקרים יש סיבה טובה.
חג שמח לכלם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2009 02:27 |
|
| |
מרתיקה - סיפור מדהים ומרגש מאוד!!! אשריך שלימדת לכף זכות!
noamzaig - בהחלט ללחישה...
שלא נעמוד בפני נסיון!!!
|
|
|
|
|