בית פורומים הנה ימים באים

היתבטאות נדירה של רבי דוד אביחצירא שלי"טא מנהריה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2009 23:13 לינק ישיר 
היתבטאות נדירה של רבי דוד אביחצירא שלי"טא מנהריה

היתבטאות נדירה של רבי דוד אביחצירא שליט"א מנהריה.

הרב שלמה בן אליהו (מהמשפחה של הרב מרדכי בן אליהו) היה אצל רבי דוד, והרב אמר לו שהרב מרדכי בן אליהו הוא המשיח. הרב שלמה שיצא נרגש מהרב, בא בפעם השניה לרבי דוד ביחד עם הרב שמואל בו אליהו (הבן של הרב מרדכי בן אליהו), ושאל את הרב אודות מה שאמר על אביו, והאם לפרסם זאת ברבים, והרב חשב והשיב להם לא לפרסם. פעם שלישית הרב שלמה הגיע לרבי דוד בעניין הנוגע לעיר מעלות, ואז הרב אמר לו "חשבתי על העניין ואני אומר לך הרב מרדכי בן אליהו הוא המשיח, אחרי כל הסבל והייסורים שהוא סובל על עם ישראל, הוא המשיח".

זו היא היתבטאות מאוד נדירה של רבי דוד בנושאים אלו. נקוה שהמשיח יתגלה במהרה וברחמים, אמן.

תוקן על ידי המשקיף ב- 27/12/2009 23:25:15

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2009 21:52 לינק ישיר 

אין תגובות מעניין

הפוסט הזה נפתח בדיוק באותה שעה בפורום אברכים

ושם היו לפחות 7 תגובות

תגובה אחת לא!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 22:03 לינק ישיר 

אני מפחד להגיב...
מדוע?
לא מכבר דברו בשמו של ר' דוד על חלום שנחלם וכו'...ובדיקה העלתה חרס וסילוף...
ח"ו ח"ו לא מטיל דופי בר' חנניה, אם ר' חנניה הוא מקור ראשון או קבל ממקור שהוא תלמיד חכם בלבד...
אחרת אם לא זה טעון בדיקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 22:12 לינק ישיר 

המידע הועובר לי מחבר שלי שהוא רב ישוב שממשתתף בשיעור של הרב שלמה בן אליהו בימי ראשון.
ביום ראשון האחרון הרב שלמה בעצמו ! סיפר להם את המעשה, והדברים שנאמרו על ידי רבי דוד, כפי שהבאתי.
בקיצור הדברים מאומתים ונאמרו לי ממקור ראשון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2009 07:36 לינק ישיר 

אני מכיר את אותו רב יישוב שניפ מדבר עליו שהוא קיבל ממנו את הדברים

ניתן לסמוך על זה

מכיוון ששמענו כבר וכבר אמרתי זאת פה בפורום שהרב אמר על הרב מרדכי אליהו צמח מרדכי בן מזל משיח בן יוסף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2010 10:23 לינק ישיר 

בהקשר למה שפורסם בשם בנו של הרב מרדכי אליהו זצ"ל (הרב שמואל), הקפצתי את האשכול הזה להזכירכם מה שפירסמתי בעניין בשם רבי דוד...
כפי שזה נראה היום הרב מרדכי אליהו זצ"ל כנראה שהיה אמור להתגלות כמשיח...מי יודע איזה גזרות הוא ביטל במיתתו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > היתבטאות נדירה של רבי דוד אביחצירא שלי"טא מנהריה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext