| נשלח ב-9/3/2010 23:40 |
|
| |
המלחמה נשמעת קרוב מתמיד !!!!!!!!
המכון ללימודים אסטרטגיים ובין לאומיים הממוקם בואשינגטון הבירה - מדווח
בדו"ח האחרון שהוציא בימים אלו כי אירן החלה לפרוש במימי המפרץ הפרסי צי
גדול של אוניות מלחמה ופלטפורמות לחימה ימיות שונות.
לדברי הדו"ח,הכלים שהחלו להפרש במימי המפרץ מול מדינות המפרץ הידידותיות
לארה"ב,נערכים במה שנראה כעמדה לקראת תקיפה.
לדברי הדו"ח האירנים פרסו אוניות מלחמה נושאי טילים מול מדינות המפרץ וזאת
כדי להיות מוכנים לתקוף אוניות מסחר ומתקני אנרגיה של מדינות החסות
האמריקאיות.
מומחי המכון מעריכים כי האירנים מנסים להרתיע את האמריקאים מלפעול במימי
המפרץ נגד אירן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 07:51 |
|
| |
להערכתי האירנים לא רוצים לתקוף הם רק מזהירים אבל כיום במפרץ יש הרבה כלי מלחמה גם של ישראל ובשנייה זה יכול להתלקח למלחמה משם
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 12:31 |
|
| |
בס"ד
הנה עוד נבואה על אחת ממלחמות אחרית הימים שבפתח ומי "המנצח" ולמה שרוקמות להן "גידים ובשר" בימים אלה ...
עיין הייטב
כאן בנבואה מתואר הפלישה של אדום לאיזור המפרץ הפרסי לבין איזור מפרץ עדן בתימן - ומפלתם של אדום ...
יחזקאל כ"ה
יג לָכֵן כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יֱהֹוִה וְנָטִתִי יָדִי עַל-אֱדוֹם וְהִכְרַתִּי מִמֶּנָּה אָדָם וּבְהֵמָה וּנְתַתִּיהָ חָרְבָה מִתֵּימָן וּדְדָנֶה בַּחֶרֶב יִפֹּלוּ:
יד וְנָתַתִּי אֶת-נִקְמָתִי בֶּאֱדוֹם בְּיַד עַמִּי יִשְׂרָאֵל וְעָשׂוּ בֶאֱדוֹם כְּאַפִּי וְכַחֲמָתִי וְיָדְעוּ אֶת-נִקְמָתִי נְאֻם אֲדֹנָי יֱהֹוִה:
נ. ב. גם בנבואת ירמיהו יש נבואה דומה (אי"ה בלי נדר אביא אותה הנה בהמשך)
להזכירכם:
אין פורענות באה לעולם אלא למען ישראל (שיחזרו בתשובה שלימה ויקוו לישועת ה' כהרף עין ) -
א.כ.י.ר
והמשכילים יזהירו ...
כן יהי רצון ...
חיזקו ויאמץ לבבכם כל המייחלים ל - ה' ...
ואתם הדבקים ב - ה' חיים כולכם היום
היום אם בקולו תשמעו ...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 18:32 |
|
| |
האשכול הזה הוא כפול וחבל יש כבר אשכול על מלחמה קרובה למה לפתוח עוד אחד
מכיוון שאתה ניק חדש כאן אעבור על זה בעצימת עין
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 21:23 |
|
| |
משקיף יקר, השקף על הפורום - וכמנהל רק אתה יכול לבצע את התיקונים הדרושים, כגון מחיקת אשכולות, ואולי גם תדבר עם ההנלה שהתר ממש ממש איטי, ובקושי אפשר לכתוב משהו בלי תקיעות באמצע. נסיתי מכמה מחשבי - הבעיה תמיד ישנה. אולי כדאי שנעבור יחד למקום אחר - אולי תבקש אישור מישעיה רוטר לפתוח פורום נוסף העוסק באחרית הימים, ואם זה יראה לו הזוי ולא רציני - אז שיתן את זה תחת דומיין אחר, כי יש לו מערכת אשכולות טובה ונוחה לשימוש וניהול. לא יודע, זה רק דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 21:25 |
|
| |
קשה מאד להשתמש בפורום הזה, וזה כמובן לא אשמתך, אלא אשמת הייד פארק, שנותנת שירות גרוע. אולי ניתן לסכם יחד כל חברי הפורום שנעבור לפורום חדש, בניהולך כמובן יעקב המשקיף, למקום בו נוכל להינות יותר ולא להסתבך כל רגע. עם כל תגובה אני צריך להרשם מחדש, אני לא מוחק קוקיז היסטוריה וכלום, ובכל זאת כל רגע צריך להרשם מחדש, פשוט סיוט למישהו מוגבל בזמן כמוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 23:15 |
|
| |
יש משהו בדבריו של יאיר...לפעמים אני מרגיש שצריך ממש
"מסירות נפש" בשביל לכתוב משהו בפורום הזה...
אבל זה מה שיש, ואולי לא צריך יותר מזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 23:26 |
|
| |
עכשיו ודאי ניתן לומר
שהמלחמה [בהייד פארק] קרובה מתמיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 23:27 |
|
| |
אגב שכחתי לציין שלי אין שום בעיה
כנראה שזה תלוי במהירות שיש לכם.
אבל אני בהחלט מצטרף לקריאה
ובאשר תלכו אלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2010 08:13 |
|
| |
אם אתם רוצים אפשר לעבור לבלוג שם ניתן גם להגיב ולמעשה כמעט רוב הפוסטים הנמצאים כאן נמצאים גם שם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 14:07 |
|
| |
גם לי אין בעיה להגיב, אבל גם לא תהיה לי בעיה לעבור לבלוג או לרוטר או משתרצו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 15:09 |
|
| |
בס"ד! נראה לי שהבעיה היא בכך שהפורום סגור,לכן כל כמה דקות צריך להקיש שוב שם וסיסמה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 21:38 |
|
| |
ארה"ב: על ישראל להיענות במהרה לדרישותינו.
מאת: מערכת וואלה! חדשות יום שלישי, 16 במרץ 2010, 21:09
מזכירת המדינה התייחסה שוב לציפיות הממשל מישראל. "אנו עדיין ממתינים לתגובת ישראל באשר לצעדים שבהם ניתן לתקן את הנזק". גורם בבית הלבן: קלינטון מצפה לתגובה מהירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 21:40 |
|
| |
אש, עשן ומהומות ב"יום הזעם" הפלסטינימאת: מערכת וואלה! חדשות יום שלישי, 16 במרץ 2010, 16:30
פלסטינים התעמתו עם כוחות הביטחון הישראליים במסגרת "יום הזעם". הפלסטינים מוחים על "ייהוד הר הבית, ומזהירים מאינתיפאדה נוספת". גם ברצועת עזה השמיעו קול צעקה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 21:42 |
|
| |
בס"ד! אויש כולי רועד ורוטט כמו ג'לי 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 22:25 |
|
| |
אני עדיין מחכה לסטירה גדולה ביחסי ישראל אמריקה זה מתחיל להתקרב זה יקרה לדעתי שישראל תחליט שהיא תוקפת באיראן אם או בלי עזרה אמריקאית
|
|
|
|
|