בית פורומים הנה ימים באים

חיבור קצוות - הבנת התמונה הכוללת של המצב באיזור כעת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2010 14:35 לינק ישיר 
חיבור קצוות - הבנת התמונה הכוללת של המצב באיזור כעת

*--[endif]*

אירועים רבים ומגוונים מתחוללים בעת האחרונה בזירה המזרח תיכונית. הרבה דברים שלכאורה אין בניהם קשר מתחוללים, אך רב הנסתר על הגלוי והכל קשור להכל. בכתבה הבאה נסקור את המפה הצבאית-מדינית באיזור ונראה כיצד ניתן להבין באור חדש את המתרחש בחודשים ובמיוחד בימים האחרונים

להמשך המאמר

pasting

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 13:09 לינק ישיר 

קרובה. ממשל אובמה: שכנענו את ישראל שיש עוד שנה עד למהלך צבאי. איראן: מסמך גלנט, מסך עשן לפני התקפה

יום שישי, י אלול תש"ע, 11:34, 20 באוגוסט 2010

http://www.debka.co.il/

הקב"ה עד מתיי ?????????? נימאס לנו רוצים להיגאל כבר  . ציפינו שכבר השנה תש"ע  ניגאל וכלוםםםםםם . מה קורה שם למעלה?
זה קרוב אבל בקרוב כבר אני שומע משנת 2000  (התיאשתי) הקב"ה אני פונה ללב שלך במיתותא ממך שלח לנו משיח מורה דרך שיגאל אותנו מהגלות הזאתתתתתתתתתתתתת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 13:14 לינק ישיר 

* תיקון  :גורמים ערביים: צפו להפתעה צבאית גדולה קרובה. ממשל אובמה: שכנענו את ישראל שיש עוד שנה עד למהלך צבאי. איראן: מסמך גלנט, מסך עשן לפני התקפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 14:55 לינק ישיר 

ניסן מצטרף לקריאה שלך הגלות הזו גמרה עליי לגמרי כפשוטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2010 21:12 לינק ישיר 

בס"ד!
המשקיף חזור לצור מחצבתך הפורום הזה. התעסקות עם חדשות רק מחלישה אותך רוחנית,כמו קריאת עיתון. ואם יש באפשרותך לברר את זהותו של אוסף הנדבות הירושלמי הרשקוביץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2010 00:41 לינק ישיר 

מצטרף לקודמי בתפקיד.
אע"פ שהזהרתיו כשהתחיל שהוא עלול להסחף
אני עדיין מצפה ומייחל למשקיף.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > חיבור קצוות - הבנת התמונה הכוללת של המצב באיזור כעת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext