| נשלח ב-12/10/2010 21:14 |
|
| |
אנשים שמתגאים על העולם
הייתי בפורום של המיייחל וראיתי אותו מתיימר להיות משהו שהוא אינו
איך איך
אני פונה לאלו שכותבים ומגיבים אצלו
איך אתם אוכלים את השיטטטטטטטטטטט הזה שהוא מאכיל אותכם איך
תאריכים לרעידות אדמה בעוד שנה חשון תשע''ב
אחרי עשר הודעות נראה לו שזה יידחה בעוד שנה
תגיד לי יא חתיכת רימה שכמוך מי אתה שתתנבא בכלל אתה אפילו לא נשוי איזה רווק אשדודי
שלמד שתי דפים בזוהר עם קצת כתיבה קולחת
אתה מתנבא על רעידות ועל עניינים
אבל עליך לא הפליאה
על השוטים שקוראים בצמא את דבריך שעליהם אתה עובד בעיניים כי אתה יודע שאינך בר הכי
אני לא יחסום אותך מרשה לך אבל רק לך בלי כל קהל השוטים שלך לבוא להתדיין איתי פה
ולהסביר לי למה אתה כן בר הכי
חחחחחחחחחח
תוקן על ידי המשקיף ב- 13/10/2010 14:05:01
תוקן על ידי המשקיף ב- 14/10/2010 16:23:52
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:24 |
|
| |
וואו אני פשוט שומע את משיח צדקינו מעבר לפינה אחרי הדברים שכתבת כאן! זה נקרא אחדות בישראל? מאיפה הבאת את זה בכלל? מה קרה?
אינני כותב כאן כי אני איזה מתלקק של מישהו, אבל רק שתדע אתה וכל באי הפורום שיקראו את ההודעה שלך: אני אישית למדתי עם המיייחל גמרא שלא קשורה לשום סוגיה של אחרית הימים ושום כלום. ואני חייב לומר שהבן אדם תלמיד חכם אמיתי שבקיא בש"ס ומפרשים (לפחות). אין לי שום אינטרס חוץ מלהגן על שמו הטוב של יהודי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:28 |
|
| |
יש הרבה אברכים שיודעים גמרא ש''ס ופוסקים עם ראשונים ואחרונים ולא מתיימרים לעשות מה שהוא עושה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:35 |
|
| |
החישובים והחשבונות של הציוני הפושע "המיייחל" מרחקים את הגאולה. במקום לעסוק בנבואות ולעשותם עיקר, יש לעסוק בתורה מצוות ומעשים טובים שהם תריס בפני הפורענות, ולשוב בתשובה בפרטיות וכלליות כל שכן מהציונות הטמאה, וגם לא לעסוק בחישובי תאריכים לאירועים שונים. תיפח רוחם של מחשבי קיצין, אנשים כמו "המיייחל" גורמים למפח נפש לאור ניחושיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:36 |
|
| |
יפה יש עוד שחושבים כמוני יבואו ויאמרו את דבריהם
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 23:22 |
|
| |
עמי זה לא קשור לאחדות יש דברים שחייבים להיאמר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 23:49 |
|
| |
ההודעה הרעה הזו רק עושה לי חשק לעוף מכל הפורום המושחת הזה.
וכנראה יאמרו לי אתה ממש לא חסר לנו ואתה יכול ללכת
כן נכון אני יודע את זה לבד.
המשקיף, זוכר מה דברנו פעם פעם, חבל.
השנאה הזו חולה רעה היא עד מאוד.
ושום תירוץ לא יעזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 08:00 |
|
| |
הפורום הזה מושחת מעניין מאוד לא אתפלא אם אתה לא מחסידיו של ההזוי הזה
תוקן על ידי המשקיף ב- 13/10/2010 14:04:15
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 08:06 |
|
| |
חז''ל אומרים עדות אדם על עצמו כמו עדות של מאה אנשים

|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 10:16 |
|
| |
המשקיף, קודם כל אני שמחה שהחלטת לגרום לפורום להיות פעיל שוב. נכון שיש לך אתר יפה ומושקע ואני מבקרת בו כל יום, אבל כפי שכבר ציינתי פעם, אתר זה אתר ופורום זה פורום וזה לא אותו דבר. אם הפורום ימשיך להיות פעיל אשתתף בו, כמובן, במידה ולא אחסם.
אבל, אני מתפלאת על פתיחת האשכול להשמצת המייחל. בעבר הייתי פעילה אצלך וגם אצלו, כשהפורום נהיה כמעט מת הפסקתי להגיב אצלך. יש מקום לכלם גם לך גם לו וגם למרדכי ולאחרים שאולי איני מכירה. לכל אחד יש את השיטה שלו והתיאוריה שלו לגבי הגאולה וזכותם להביע זאת בפורום שהם מנהלים. זכות כל אחד להאמין או לא, להגיב או לא, אבל באמת לדעתי אין זכות להשמיץ אף אחד.
כשמרדכי כתב עליך בצורה מגעילה לאחר פתיחת האתר שלך, הגבתי או בפורום או בהודעה אישית, איני זוכרת כבר שבו הבעתי שאט נפש מהצורה בו התבטא, וכעת אתה מנסה ללכת בדרכו. זו לא הדרך הנאה וכך לא יאה.
אני מקווה שאתה לא כועס על תגובה זו אבל כך אני מרגישה.
ושוב, אני מקווה שפורום יפרח כימיו כקדם, וכן שוב מגדישה יש מקום לכלם!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 11:53 |
|
| |
הנקודה היא שיש בזה עון גדול בלגרום ולהבטיח לאנשים שהנה הנה הנה זה בא אוטוטו בחודש X שנה Y, והנה בהגיע המועד, לא קרה דבר, ואז דוחים למועד אחר. לכן זה חמור מאוד, כי זה גורם למפח נפש, ולכך שאנשים מתייאשים מן הגאולה ח"ו, בראותם שעבר המועד המיוחל, וזה עוד לא קרה מה שציפו לו. פשוט בושה וחרפה! רוצים סימן לגאולה?, בבקשה: גמרא, סנהדרין צ"ח ע"א: "אמר רבי חמא בר חנינה אין בן דוד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל שנאמר (ישעיה י"ח, ה) וכרת הזלזלים במזמרות וכתיב בתריה בעת ההיא יובל שי לה' צבקות עם ממשך ומורט וגו') ועוד מאמר: שאין בן דוד בא שיכלו גסי הרוח מישראל וכולי עיי"ש, שהציונים הכופרים המושלים על ארץ הקודש הם מינים גמורים אפיקורסים, מורידין ולא מעלין, גסי רוח שאין כמותם רח"ל, ממרידים את העם על הקדוש ברוך הוא, כמו שנמרוד המריד את העולם על הקדוש ברוך הוא, הציונים הם הרשעים היודעים ריבונם ומתכונין למרוד בו, הם גלגול של דור המבול והפלגה בעידן עקבתא דמישחא, הפכו את ארץ הקודש למרכז של הפקרות פריצות ופריקת עול מלכות שמים ועול מצוות, רחמנא ליצלן! ובביטולה של המדינה הציונית באופן מוחלט וגמור יהא איך שיהא, רק לאחר מכן, זה יקרב את הגאולה השלימה בב"א. המדינה הציונית הארורה מעכבת את הגאולה, כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ בע"ה, בב"א! ואז ארץ הקודש תהא טהורה, קדושה, נקייה מטומאת וגילולי הציונות!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 11:54 |
|
| |
מצטרף לכל מילה של המרתיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 12:46 |
|
| |
לאברהם 45: כל בן אדם אינטיליגנטי שמשתתף בכל פורום שהוא, מבין שהכותב כותב את דעותיו. זהו מהות כל פורום. לא חייבים לקבל כתורה מסיני שום דעה. וכל קורא יכול לקבל או לא לקבל דברים שנכתבים. ואף בן אדם בר דעת לא צריך להתאכזב או לקחת באופן אישי אם הגאולה באה היום או בעוד שנה. אנחנו מחכים כבר קרוב לאפיים שנה, אז נחכה עוד קצת ואולי לא נחכה והגאולה תגיע היום או מחר.
אבל לכתוב השמצות לא מקובל עלי. ואני את דעתי אמרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 12:49 |
|
| |
ועוד באותו עניין: הפורום בעבר (לפני פתיחת האתר) היה פורום יפה עם אשכולות מעניינים, ואני מציעה שוב להחזיר לפורום את צורותו המקורית.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 14:03 |
|
| |
אז ככה מרתיקה וגם לכל השאר שמשתתפים
אין פה שאלה של מקום לכולם או לא מקום לכולם אין לי שום קנאה בפורום של המיייחל
כי אין לי במה להתקנאות
הוא מדבר שם עם עצמו ומקסימום אולי עוד תשעה עשרה אנשים שנענים לאחר הפצרות מרובות להגיב וגם את ביניהן
יש פה הטעייה של הציבור בזה כל העניין בלבד
הוא גורם לכם לחשוב שהוא בר הכי לתת תאריכים ויש לו כוח נבואי או רוח הקודש
או הבנת המהלכים לפי תורתו
וזו הטעייה מכוונת הוא לא יותר מאשר אברך נחמד שלמד קצת זוהר וגמרא
מכאן ועד לתת תאריכים ולדחותם מאה פעמים ולתת תחושה או הרגשה שהוא יודע מה הולך לקרות זו הטעייה ועל קמתי
שבמקום שאין איש הייה אתה איש
ומכיוון שעוד אף אחד לא דיבר על הדבר הזה חייב לקום מישהו ולומר הלוווווווווווו המלך הוא עירום
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 14:28 |
|
| |
אני לא מבין אתה אמור לשנות ולתקן את כל העולם?
מה איכפת לך מה הוא עושה, אם אתה מחשיב את עצמך כחכם אל תתקרב אל מי שנראה לך טיפש.
אבל מה כואב לך כל כך, הרי הוא לא גובה כספים הוא לא מציב תנאים.
מי שרוצה שיעיין מי שלא שלא יעיין.
בדרך כלל מקובלנו שכשכואב משהו שהשני עושה זה נובע מאיזה מדה נחש לבד איזה.
|
|
|
|
|