בית פורומים הנה ימים באים

עוד עבודות של משיח בן יוסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/6/2013 21:49 לינק ישיר 
עוד עבודות של משיח בן יוסף

משיח בן יוסף גימטרייה 566 ועם 10 האותיות 576, שהוא פעמיים רפ"ח 288 כי שורשו בעצה עמוקה של אותו צדיק אברהם אבינו ע"ה שגילה יוסף הצדיק בברית בין הבתרים שיש לברר רפ"ח ניצוצין בגלות ולכן יצא לגלות מצריים שבה בוררו 202 ניצוצות ולכן יצאנו לגלות הארוכה הזאת לברר שארית 86 ניצוצות.

והנה גימטרייה מתח (448) לחץ (128), = 576, ולחלק לשני התיבות 288, וזה עניין המתיחות שעולה בעשורים האחרונים לפעמים בעזה ובשטחים, וזה מה שיש לחצים פולטיים בין לאומיים על עם ישראל מהגויים - מתיחויות ולחצים הם עניין בשלמות ברורים ליבונים וצרופים של רפ"ח ניצוצות שיש להגיע אליהם על ידי משיח בן יוסף שתפקידו למגר סופית את כול הלחצים הפוליטיים בין לאומיים עלינו והמתח בשטחים בעזה ומהאומות השוכנות בקרבתנו.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2014 21:32 לינק ישיר 
משיח בן יוסף ישראל דזורייב

ידוע שרוצה ארמילוס הרשע להרוג את משיח בן יוסף כי משיח בן יוסף גלגול של ירבעם בן נבט מלך ישראל שחטא והחטיא עשה שני עגלים מזהב ולא חזר בתשובה אם היה חוזר בתשובה היה נהיה משיח בן יוסף בגלל שלא חזר בתשובה הפסיד את המשיחות והלך לגיהינום לכן לפני שלוש שנים דוד שלי רצה להרוג אותי באלעד אצל אח שלי רפאל מוצאי שבת חיי שרה מאיר זה ארמילוס אם תהפוך את האותיות של ארמילוס ומלכיאל יצחקוב בעלה של דודה שלי קפץ על מאיר והכניע אותו לכן מלכיאל יצחקוב זה בגימטריה ארמילוס כי הוא שווה לארמילוס ויכול לעצור אותו ומלכיאל זה בגימטריה סמאל כי הוא שווה לסמאל לשטן כי ארמילוס הרשע זה אותיות סמאל ריו והוא שורש סמאל כתוב על יוסף הצדיק שבזמן הניסיון שלו עם אשת פוטיפר כתוב ויעזוב בגדו בידה זה בגימטריה מלכיאל כי הוא קשור ביוסף הצדיק לאחר מכן כתוב וינס ויצא החוצה שיוסף ברח ממנה וינס ויצא החוצה זה בגימטריה מלכיאל יצחקוב וגם ארמילוס בגימטריה שהוא נגד משיח בן יוסף זה קרה באלעד אלעד בגימטריה זה כיסא דויד כי כיסא דוד נקרא משיח בן יוסף האיום של דוד שלי עלי שיהרוג אותי היה ברחוב התור התור בגימטריה זה סמאל ולילית כי הם היו נגדי כי בארמילוס מלובש סמאל ולילית גם המילוי הפנימי של התור זה ארמילוס והמילוי הפנימי של אלעד 644 כמנין פעמיים ירבעם ירבעם זה בגימטריה 322 פעמיים ירבעם זה 644 לכן מלכיאל יצחקוב יצחקוב במילוי זה 1152 כמו ירבעם במילוי 1152 גם יצחקוב זה בגימטריה חבקוק 216 כי הוא חבק את דוד שלי ותפס אותו כי חבקוק הנביא זה מהמילה חיבוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2014 21:34 לינק ישיר 
ישראל דזורייב משיח בן יוסף נייד 0526152823

גם אומר האבן שלמה שכתוב וקול התור נשמע בארצנו התור זה משיח בן יוסף שעתיד להתגלות וגם התור זה בארמית שור כי משיח בן יוסף הוא כנגד השור שבמרכבה ודוד שלי רב איתי ברחוב התור התור זה גם אותיות תורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2014 21:37 לינק ישיר 
ישראל בן ציון משיח בן יוסף נייד 0526152823

אומר רבי יעקב אבוחצירא בספר מחשף הלבן שהתפלל יוסף הצדיק בזמן שעמד בניסיון אשת פוטיפר הוא התפלל באותו זמן על משיח בן יוסף שלא ימות על ידי ארמילוס הרשע ועוד אומר רבי יעקב אבו חצירה לכן שירצה ארמילוס הרשע להרוג משיח בן יוסף חס ושלום יתגלה ספירת אבא שזה חכמה וספירת אמא שזה בינה באריך אנפין עם שבע ספירות תחתונות והקליפות היו כלא היו ומשיח נמלט לכן אני בדיוק ברחתי מדוד שלי שרצה להרוג אותי כי מלכיאל תפס אותו שלא יפגע בו לכן אם אני משיח בן יוסף אבא שלי נקרא ציון זה בגימטריה 156 כמנין יוסף ואמא שלי נקרית אסנת כמו אשתו של יוסף אסנת לכן אני גר ברחוב מאיר בר זה ירבעם באותיות הפוכות כי א מתחלף עם עין גם אחרי אותיות ירבעם בא המילה כשגפן אחרי יוד בא כ אחרי ריש שין אחרי בית בא גימל אחרי עין בא פא אחרי מ בא בא נון כשגפן זה בגימטריה 453 בגימטריה מאיר בר הוא גם רצה להרוג אותי בכג חשון חשון זה אותיות נחש ו נחש בגימטריה משיח וו זה היסוד רומז למשיח בן יוסף שקשור ליסוד שנקרא ו לכן כג חשון זה 387 בגימטריה 3 פעמים נמלט כי משיח בן יוסף נמלט 3 פעמים פעם יוסף נמלט מאשת פוטיפר פעם ירבעם ברח למצרים משלמה ופעם אני ברחתי מדוד שלי אותו יום היה גם כב חשון זה בגימטריה ציפור כי נשמת משיח נמצאת בהיכל קן ציפור בשמים לכן אני גר בקרית שלום זה בגימטריה 1086 אשת פוטיפר גם שני המשיחים נקראים מנחם בן עמיאל משיח בן דוד ונחמיה בן חושיאל משיח בן יוסף יחד הם גימטריה 1086 כמנין קרית שלום גם אם תחבר את כל השמות של האחים שלי רפאל נתנאל ישראל ואורטל זה בגימטריה 1629 כמנין משיח בן יוסף במילוי 1629 כי הם קשורים אלי גם דוד שלי מאיר אבייב זה בגימטריה 3 פעמים 828 כמנין צפנת פענח שנקרא משיח בן יוסף גם מאיר אבייב ארמילוס זה בגימטריה 23 פעמים אדום כי ארמילוס בא מאדום גם שם המשפחה של אמא שלי זה אבייב לכן אם נגיד ישראל אבייב זה משיח בן יוסף בגימטריה 566 כמו ישראל אבייב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2014 21:38 לינק ישיר 
ישראל דזורייב

לכן השנה שבה מכרו את יוסף הצדיק היה ב אלפים ריו ריו זה גבורה בגימטריה 216 כי יוסף קשור למידת הגבורה לכן יצחקוב זה 216 כמנין ריו וגבורה כי הוא הציל אותי והוא קשור לשנה שבה מכרו את יוסף ב אלפים ריו זה אלפים 216 שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2014 21:41 לינק ישיר 
ישראל דזורייב 0526152823

ידוע שבית יוסף להבה עם הכולל זה 611 כמנין התור וכמנין מחנה ישראל במילוי וגם בית יוסף עם הכולל זה 569 כמנין כל ראשי התיבות של האנשים שהיו בבית שדוד שלי רצה להרוג אותי והם אורטל מאיר מלכיאל אסנת עליזה אסתר רפאל ישראל הדסה רננה אילה כל הראשי תיבות שלהם 569 כמנין בית יוסף עם הכולל וכמנין משיח בן יוסף עם ה 3 מילים גם אסנת אמא שלי במילוי זה 753 כמנין וקול התור זה רמז למשיח בן יוסף וגם ישראל בן ציון במילוי פנימי זה 1086 כמנין קרית שלום שזה השכונה שלי וכמנין גימטריה אשת פוטיפר שהיא ניסתה את יוסף וכמנין שני המשיחים נחמיה בן חושיאל ומנחם בן עמיאל וזה גם המילוי הפנימי של אברהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2018 15:47 לינק ישיר 

ארמילוס הרשע 

ידוע כי מבין נבואות אחרית הימים של חז"ל: מישהו בשם ארמילוס ינסה לשלוט על העולם ואולי יצליח זמן מסוים ולכן אנו מתפללים על משיח בן יוסף שלא ייהרג על ידו.

יגעתי ומצאתי, כי אורמילוס אותיות אור מקיף ים[גימטריא ה' הגואל] כי לוס בתרגום מספרדית לעברית גם כן אור. ואלו מרמזים על שני אורות: משיח בן דוד לימין - חסד, משיח בן יוסף לשמאל - גבורה ובאמצע ה' ומשה רבינו - רחמים. כי משה רבינו הגואל קרע באמצעות ה' את ים סוף והוציא את עם ישראל מעבדות לחירות, מגלות לגאולה.

לכן אין מה להתפחד כלל !!!

לבלוג : בסוד הלשון

<*><*><*>

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > עוד עבודות של משיח בן יוסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext