בית פורומים אור ברסלב

נקודה למחשבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/10/2011 19:02 לינק ישיר 
נקודה למחשבה

נקודה למחשבה על גדולת רבנו נחמן

הרבה מתקרבים אל רבנו, ומכל סוגי המגזרים, נכון שבין המתקרבים יש אנשים שבאו מעולם מאוד מאוד נמוך, ואותו יהודי יכול לעשות דברים שנראים בעיני חרדי כדברים של שיגעון.

נכון ומודה על האשמה, בדיוק מעולם כזה הגעתי, ואני רק חוזר בתשובה, ותאמת אני יודע שעוד לא התחלתי בכלל לחזור בתשובה, ויש לי עוד הרבה הרבה מה לחזור בתשובה וגם מה ללמוד ולהשלים בעבודת ה' יתברך.

ולכן כל יום אני משתדל לעשות תשובה, אולי יחוס אולי ירחם.

ועכשיו בגלל שניראה שמתקרבים לרבנו אנשים כמוני וכו.. ניראה כאילו וזה ביזיון לרבנו!!! אך הפוך הוא, אם רבנו יכול לקחת בהמה כמוני ולהפוך אותי למשהו אחר לגמרי לאדם יהודי שרוצה להיות עבד ה', אז זהו הגדולה של רבנו הקדוש.

ומה גם שברוך ה' לרבנו יש תלמידים גדולי עולם נזכיר את חלקם
הרב אליעזר ברלנד
הרב שלום breslev.co.il
הרב עופר ארז breslev.net
הרב מאיר שלמה orbreslev.co.il
הרב שמעון טייכנר הרב גול olambreslev.com
הרב גודלבסקי www.azamra.co.il ועוד רבים מגדולי תלמידי רבנו בדור הזה, ואין בכלל מה לדבר על גדולי הדורות הקודמים כדוגמת רבי נתן וכו..

מסקנה: לרבנו יכולים להתקרב גדולי הצדיקים ויש לרבנו מה לתת להם, בעבודת ה' יתברך. ולרבנו יכולים להתקרב המרוחקים ביותר, וגם להם רבנו יראה דרך בעבודת ה' יתברך.

אז ניראה שזה שמתקרבים לרבנו אנשים המרוחקים מה' כמזרח ממערב. זה לשבח לרבנו וזה גדולת רבנו. וזה מראה שהוא צדיק_האמת כי רק הוא יכול להחזיר בתשובה באמת את כולם את הגדולים ואת הקטנים.

אז בבקשה אחים יקרים אם פגשתם חסיד ברסלב שניראה שעושה דברי שטות ושיגעון אנא תסתכלו עליו בעין טובה וכף זכות, כי הוא בא מעולם שברחמי ה' עליכם לא נולדתם שם ולא גדלתם שם.

ואם לרבנו יש את הסבלנות להתעסק עם היהודים המרוחקים אז כל שכן לכם צריכה להיות הסבלנות לקבלם ולקרבם וללמדם..

וגם על זה נאמר "כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 23:14 לינק ישיר 

אשריכם יישר כוח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אור ברסלב > נקודה למחשבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext