בית פורומים לבעלי תשובה ומתחזקים

דנה2308

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/7/2020 17:48 לינק ישיר 
דנה2308

שלום אני בתהליך של חזרה בתשובה חיפשתי באינטרנט איזה חוקים יש בדת שאסור לעשות או איזה דברים אסור לעשות .אמרו לי לקרוא ספרים ולשמוע שיחות ביוטיוב על נושאים שקשורים לזה אבל אני לא יכולה אפילו לשבת לרגע ולהקשיב יש לי קשב וריכוז וישר כשאני קוראת או רואה או אפילו הולכת לשיעור של דברי תורה אחרי חמש דקות כבר קמה. חשוב לי לדעת איזה דברים אסור לעשות ואיזה חוקים יש ואיזה ערכים יש תודה למי שיענה זה יעזור לי מאוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2020 10:25 לינק ישיר 

מומלץ בחום לצאת לסוף שבוע בארגון ערכים המותאם לבנות גיל. הסוף שבוע - סמינרים של ארגון ערכים ברמה מאוד גבוה, מאוד איכותי, ללא שום כפיה - ניתן לבחור לאיזה הרצאה להיכנס, בשילוב הפסקות עם קפה ושתייה בין לבין, תוכלי גם להכיר בנות כמוך. אני גם הייתי בסמינר של ערכים לפני יותר מעשרים שנה ומאז פגשתי חברים שאומנם לא חזרו בתשובה אך הסמינר נתן להם פרספקטיבה נוספת על היהדות. אחותו של חבר טוב שלי גם השתתפה בסמינר של ערכים והיא מאוד נהנתה מהידע הרב והיחס החם למרות שהיא לא חזרה בתשובה אך הסמינר נתן לה כלים לחיים בפן הדתי. https://mobile.arachim.org/?Events=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2020 10:41 לינק ישיר 

בהקשר לשאלה על חוקים שיש בדת. ראשית חשוב לומר בכל בוקר את ברכות השחר וברכות התורה ולעבור לקריאת שמע ולהתפלל תפילת עמידה - אישה מחויבת בתפילה אחת ליום לפחות. התפילה - החיבור עם הבורא - תעשה לך רק טוב חשוב להתמיד ולא להתרגש מנפילות- ומדברים מטעים. תוכלי למצוא חברה בארגון איילת השחר אילת השחר: חברה דתית ללימוד טלפוני לנשים :073-2322222 גם באתר הידברות תוכלי למצוא מישהי שתדריך אותך אתר הידברות: ועוד www.hidabroot.org, טל':03-6166614 חשוב להתחבר לבית כנסת שיש שם רב תלמיד חכם . תחפשי באזור מגוריך מקום שתתחברי אליו ותוכלי להגיע בשישי בערב לתפילה הדבר יכול לחבר אותך לאנשים טובים שיאירו לך את הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > לבעלי תשובה ומתחזקים > דנה2308
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext