דבר תורה על כיבוד הורים
הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול אני חשבתי על משהו בעקבות מה שקורה עם אמא שלי בזמן האחרון שמצבה הבריאותי חמור מהרגיל אני חשבתי לעצמי שאני אתפלל לאלוהים שיקח אותי אליו ובמקום זאת הוא יתן לאמא שלי לחיות עוד הרבה מאוד שנים עד גיל 100 או עד קרוב לגיל 100 כלומר אני אומר לאלוהים בתפילה שלי כך בורא עולם גלוי וידוע לפניך שנגזר עלי לחיות עד שנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו רק בגלל שאני לא עשיתי שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם גלוי וידוע לפניך שרק בגלל שאני חידשתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד התבטלה הגזרה שנגזרה עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני זכיתי גם שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם אני מבקש ממך אני מתחנן אליך תזכה את ג'וסלין נקש בת דניז וציון שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100 בורא עולם אני מוכן לוותר על המתנה שלך שאתה נתת לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א רק בשביל שג'וסלין נקש בת דניז וציון תזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100 הרב צח מלול אני יודע בוודאות שזה יכעיס אותך אם אני אתפלל את התפילה הזאת אבל פשוט כואב לי על כל מה שקורה לאמא שלי ואם חס וחלילה חס ושלום לאמא שלי יקרה משהו אני לא אסלח לעצמי על זה שלא התפללתי על אמא שלי שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תזכה להגיע לגיל 100 או קרוב לגיל 100 הרב צח מלול אני אומר לך עוד משהו אם אני לא אזכה להגיע לשנת תת"א כמו שאני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אז תבין לבד שהתפילה שלי שאני התפללתי על אמא שלי אותה תפילה שאני כתבתי פה היא התקבלה בשלמותה אני חשבתי לעצמי גם שאם אני לא אזכה להגיע לשנת תת"א כמו שאני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אז מה שיקרה זה שכולם יאמרו אמיר שקר ותורתו שקר אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי כתב בחידוש תורה שלו שהוא חידש על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם שהוא יזכה לחיות עד שנת תת"א רק בגלל שהוא חידש את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד הוא כתב שם באותם שבעה סדרים שכל אומות העולם שנמצאים בדורות האחרונים הם צאצאים של אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם כולנו ראינו שהוא לא זכה להגיע לשנת תת"א הוא עזב את העולם הזה לפני שנת תת"א בגלל שאמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי עזב את העולם הזה לפני שנת תת"א והוא לא זכה להגיע לשנת תת"א כמו שהוא כתב בחידוש תורה שלו שהוא חידש על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אז עכשיו כולנו יודעים שאותו חידוש תורה שהוא חידש על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם הוא חידוש תורה לא אמיתי
תוקן על ידי Amir012345 ב- 25/12/2025 02:02:16
 |
|