בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על הפסוק יהוה ימלוך לעולם ועד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2025 15:03 לינק ישיר 
דבר תורה על הפסוק יהוה ימלוך לעולם ועד

בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אני הבאתי את זה שאני רמוז במגילת רות כולם יודעים שמרות המואביה יצא דויד המלך ומדויד המלך יצא מלך המשיח שיבוא במהרה בימינו אמן כן יהי רצון כתוב בספר זכריה בפרק ט בפסוק ט גילי מאוד בת ציון הריעי בת ירושלים הנה מלכך יבוא לך צדיק ונושע הוא עני ורוכב על חמור ועל עיר בן אתונות הפסוק הזה שהבאתי פה מספר זכריה מדבר על מלך המשיח עכשיו אנחנו נשים לב לכמה דברים כתוב בפסוק שהבאתי פה מספר זכריה בת ציון ובת ירושלים אמא שלי היא הבת של ציון נקש סבא שלי זכרונו לברכה(בת ציון)אמא שלי הכירה את אבא שלי בירושלים(בת ירושלים)עכשיו אנחנו נשים לדבר מעניין נוסף המילים האחרונות של הפסוק שהבאתי פה מספר זכריה הם ועל עיר בן אתונות אני חשבתי לעצמי יש עיר בן אתונות ויש עיר בין אתונות אני הילד האמצעי במשפחה שלי יש לי שלושה אחים גדולים ושלושה אחים קטנים שלושת האחים הגדולים שלי הם איתן צרפתי אלון צרפתי וארז צרפתי שלושת האחים הקטנים שלי הם אלמוג צרפתי אדיר צרפתי וארנון צרפתי עכשיו אנחנו נשים לב לדבר מעניין נוסף כתוב בפסוק שהבאתי פה מספר זכריה עני ורוכב על חמור כולנו יודעים מה זה עני ומה זה עשיר עשיר זה אחד שיש לו הרבה ועני זה אחד שיש לו קצת אני חשבתי לעצמי מה זה עני ורוכב על חמור עני ורוכב על חמור זה עני בתורה עני במצוות ועני במעשים טובים כלומר המשיח זה יהודי פשוט שבפשוטים הוא לא למד הרבה תורה בחיים שלו הוא לא קיים הרבה מצוות בחיים שלו והוא לא עשה הרבה מעשים טובים בחיים שלו זה ממש אבל ממש המקרה שלי אני לא למדתי הרבה תורה בחיים שלי אני לא קיימתי הרבה מצוות בחיים שלי ואני לא עשיתי הרבה מעשים טובים בחיים שלי מכל מה שאני כתבתי עד עכשיו יוצא מפה לכאורה שאני המשיח אבל זה לא יכול להיות כי אני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם שכל האנשים שהיו בכל התקופות כולם ניסו להרוג אותי והם לא הצליחו זאת אומרת שאפילו המשיח ניסה להרוג אותי והוא לא הצליח לפי מה שאני כתבתי שם שכולם ניסו להרוג אותי והם לא הצליחו יוצא מפה שאני גדול יותר מכולם כלומר אני יותר גדול אפילו מהמשיח בכבודו ובעצמו לפי מה שכתבתי שם שכולם ניסו להרוג אותי והם לא הצליחו יוצא מפה שאני הכי קרוב לאלוהים כלומר אני קרוב לאלוהים יותר מכולם כלומר אני יורש העצר של אלוהים אני אומר את זה כי אלוהים הוא מלך כמו שכתוב בספר שמות בפרק טו בפסוק יח יהוה ימלוך לעולם ועד ואנחנו הבנים של אלוהים כמו שכתוב בספר דברים בפרק יד בפסוק א בנים אתם ליהוה אלוהיכם לא תתגודדו ולא תשימו קורחה בין עיניכם למת כלומר אנחנו הנסיכים של אלוהים ורק נסיך אחד מתוך כל הנסיכים של אלוהים הוא יורש העצר של אלוהים ולפי מה שכתבתי שם שכולם ניסו להרוג אותי והם לא הצליחו יוצא מפה שרק אני יורש העצר של אלוהים ולא אף אחד אחר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2025 15:04 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=24&topic_id=3387063&forum_id=750

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על הפסוק יהוה ימלוך לעולם ועד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext