בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על מעמד האישה ביהדות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2025 03:45 לינק ישיר 
דבר תורה על מעמד האישה ביהדות

הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו רבותינו זיכרונם לברכה אמרו לנו שהתורה נמשלה למים כמו שנאמר בספר ישעיהו בפרק נה בפסוק א נאמר שם הוי כל צמא לכו למים ואשר אין לו כסף לכו שברו ואכולו ולכו שברו בלוא כסף ובלוא מחיר יין וחלב הרב צח מלול אני חשבתי לעצמי שמה שאמרו רבותינו זיכרונם לברכה שהתורה נמשלה למים אפשר לומר את זה גם על אשתך ועל שאר הנשים שהם לא אשתך עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון אחרי שבני האדם מתחתנים עם הנשים שלהם פתאום הם פוזלים לכל מיני כיוונים הם רוצים את האישה הזאת והם רוצים את האישה הזאת וזה ממשיך ככה וזה לא נגמר אבל אם אותם בני אדם יעצרו לרגע את החיים שלהם ואז הם יאמרו לעצמם רגע יש לי את אשתי בשביל מה אני צריך עוד נשים אישה אחת זה מספיק בשבילי אני לא צריך יותר מזה ואז הם גם יאמרו לעצמם אם אני התחתנתי עם אשתי כנראה שאני הייתי צריך להתחתן רק איתה ולא עם אף אחת אחרת אז שאר הנשים בכלל לא יעניינו אותם מה שיעניין אותם זה רק הנשים שלהם אותם נשים שאיתם הם התחתנו כלומר הנשים שאיתם אתה התחתנת זה המים שלך והנשים שאתה לא התחתנת איתם זה לא המים שלך זה המיצים שלך זה המשקאות שלך כולנו יודעים שמה שאנחנו באמת צריכים זה רק מים את המיצים ואת המשקאות אנחנו לא באמת צריכים נכון שהגוף שלנו מדי פעם רוצה את המיצים האלה ואת המשקאות האלה אבל מה שאנחנו באמת צריכים זה רק מים אותו דבר לגבי אשתך ושאר הנשים שהם לא אשתך מה שאתה באמת צריך זה רק את אשתך את שאר הנשים אתה לא באמת צריך נכון שאתה קצת נהנה מהם פה ושם אבל אתה לא באמת צריך אותם הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו יש דברים ישנים ויש דברים חדשים דברים ישנים זה לא מעניין ודברים חדשים זה מעניין מה שאני אמרתי לך עכשיו זה נכון לגבי כולם אתה רואה את זה בחיים הזוגיים של בני האדם כלומר גבר שיש לו אישה ואישה שיש לה גבר בתחילת הקשר שלהם הכל טוב ויפה אבל אחרי זמן מה שהם בקשר כבר הרבה זמן אין להם כל כך התעניינות אחד בשני ואז אני חשבתי לעצמי שיש פתרון לתופעה הזאת הפתרון הוא כך אם גבר ואישה בתחילת הקשר שלהם הם יעבדו על הזוגיות שלהם כך שהזוגיות שלהם תהיה זוגיות חדשה כל החיים שלהם והיא לא תהיה זוגיות ישנה כמו החיים הזוגיים של רוב בני האדם שנמצאים בעולם הזה אז תמיד יהיה להם התעניינות אחד בשני אם כל בני האדם שנמצאים בעולם הזה היו עובדים על הזוגיות שלהם כך שהזוגיות שלהם תהיה זוגיות חדשה כל החיים שלהם אז כל בני האדם שנמצאים בעולם הזה לא היו מתגרשים כלומר לא היה גירושים בכלל כלומר בני האדם היו הולכים לרבנות רק בשביל להתחתן כלומר בני האדם לא היו הולכים לרבנות בשביל להתגרש עכשיו אתה תשאל אותי איך עושים את זה איך עובדים על הזוגיות שלנו כך שהזוגיות שלנו תהיה זוגיות חדשה כל החיים שלנו אז התשובה שלי אליך היא כך לפי דעתי כל הגברים חייבים לדבר עם האישה שלהם בכל יום בכל שעה עגולה במשך כמה דקות בודדות ואז הם חוזרים לעניינים האישיים שלהם ואז אחרי זה הם יתפללו לאלוהים תפילה קצרה הם יאמרו לאלוהים בתפילה שלהם כך בורא עולם תודה רבה לך על זה שנתת לי את אשתי אני אומר לך את זה כי אשתי זה הדבר הכי טוב בעולם מה שאני אמרתי לך עד עכשיו זה נכון גם לנשים לא רק לגברים כלומר כל הנשים חייבות לדבר עם הגבר שלהם בכל יום בכל שעה עגולה במשך כמה דקות בודדות ואז הם חוזרות לעניינים האישיים שלהם ואז אחרי זה הם יתפללו לאלוהים תפילה קצרה הם יאמרו לאלוהים בתפילה שלהם כך בורא עולם תודה רבה לך על זה שנתת לי את בעלי אני אומרת לך את זה כי בעלי זה הדבר הכי טוב בעולם(הרב צח מלול אם תרצה רק אם תרצה תיישם את מה שכתבתי פה אם הזוגיות שלך תצליח בזכות מה שכתבתי פה אז אני אדע בוודאות שאני הצלחתי לעזור לפחות למישהו אחד בעולם הזה)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2026 06:28 לינק ישיר 

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו המציאות היא שהבעל אוהב את הילדים שלו יותר מאשר את אשתו זה נכון גם לגבי האישה שהיא אוהבת את הילדים שלה יותר מאשר את בעלה אני חשבתי לעצמי אם המציאות הייתה שהבעל אוהב את אשתו יותר מאשר את הילדים שלו והאישה אוהבת את בעלה יותר מאשר את הילדים שלה אז לא היה גירושים בכלל אנשים היו מתחתנים ולא מתגרשים אני אומר את זה בגלל שהמציאות היא שהגבר אוהב את הילדים שלו יותר מאשר את אשתו והאישה אוהבת את הילדים שלה יותר מאשר את בעלה ההוכחה שלי שאני צודק היא שגם הגבר וגם האישה הם לעולם לא יוותרו על הילדים שלהם לא משנה מה יהיה לעומת זאת הגבר מוכן לוותר על אשתו והאישה מוכנה לוותר על בעלה אם המציאות הייתה שהגבר אוהב את אשתו יותר מאשר את הילדים שלו והאישה הייתה אוהבת את בעלה יותר מאשר את הילדים שלה אז גם הגבר וגם האישה היו מוכנים לוותר על הילדים שלהם אבל על הזוגיות שלהם הם לא היו מוכנים לוותר לא משנה מה יהיה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על מעמד האישה ביהדות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext