חידוש תורה על שירות צבאי מלא
הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו יש לי 6 אחים 3 אחים גדולים ו3 אחים קטנים 3 האחים הגדולים שלי הם איתן צרפתי אלון צרפתי וארז צרפתי 3 האחים הקטנים שלי הם אלמוג צרפתי אדיר צרפתי וארנון צרפתי יש לי 3 אחים שעשו שירות צבאי מלא ויש לי 3 אחים שלא עשו שירות צבאי מלא אותם 3 אחים שלי שהם עשו שירות צבאי מלא הם אלון צרפתי אלמוג צרפתי וארנון צרפתי אותם 3 אחים שלי שהם לא עשו שירות צבאי מלא הם איתן צרפתי ארז צרפתי ואדיר צרפתי עכשיו נשאלת השאלה כמו מי לפסוק את ההלכה כלומר האם הייתי אמור לעשות שירות צבאי מלא כמו אותם 3 אחים שלי שעשו שירות צבאי מלא או שהייתי אמור לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא כמו אותם 3 אחים שלי שלא עשו שירות צבאי מלא אז התשובה היא כך פסק ההלכה הוא שלא הייתי אמור לעשות שירות צבאי מלא כמו שכתוב בספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו שהייתי אמור לעשות שבעה דברים מסויימים הדבר הראשון שהייתי אמור לעשות הוא לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא כלומר שהייתי אמור לצאת מהצבא זמן קצר אחרי שסיימתי את הטירונות שלי שנמשכה חודש אחד בלבד כך שהייתי מתחיל לבנות את עצמי בחודשים האחרונים של גיל 18 כלומר שהייתי מתחיל לעבוד ואחרי זה הייתי משכיר דירה ואחרי זה הייתי נרשם לאתרי היכרויות ואז הייתי זוכה להכיר מישהי להתחתן איתה ולהביא איתה ילדים לעולם הייתי זוכה לכל זה כנראה בשנות העשרים הראשונות שלי וזה במקרה הכי הטוב אבל במקרה הכי גרוע הייתי זוכה לכל זה בשנות העשרים האחרונות שלי
 |
|