דבר תורה על הפסוק אמת קנה ואל תמכור חוכמה ומוסר ובינה
משפחה יקרה תדעו לכם שרה צרפתי סבתא שלנו זיכרונה לברכה נפטרה בחודש שבט של שנת תשע"ז ג'וסלין נקש אמא שלנו זיכרונה לברכה נפטרה בחודש שבט של שנת תשפ"ו זאת אומרת שג'וסלין נקש אמא שלנו זיכרונה לברכה נפטרה 9 שנים אחרי שרה צרפתי סבתא שלנו זיכרונה לברכה הגימטריה של המילה אמת היא 441 4+4+1=9 כלומר הגימטריה הקטנה של המילה אמת היא 9 רבותינו זיכרונם לברכה אמרו שהחותם של אלוהים נקרא אמת רבותינו זיכרונם לברכה אמרו שהתורה הקדושה נקראת אמת כמו שנאמר בספר משלי בפרק כג בפסוק כג נאמר שם אמת קנה ואל תמכור חוכמה ומוסר ובינה אני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד מהפסוק הזה שאני הבאתי פה מספר משלי יש לי הוכחה שאותם שבעה סדרים שאני חידשתי הם אמת לאמיתה אותו פסוק שאני הבאתי פה מספר משלי יש לו שלושה דברים שהם חוכמה מוסר ובינה חוכמה זה משנה מוסר זה תוספתא בינה זה תלמוד כתוב שם באותו פסוק שאני הבאתי פה מספר משלי אמת קנה ואל תמכור אנחנו לומדים מפה שהספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א אותו ספר שכתובים שם שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד הוא עלה לי כסף אני לא קיבלתי אותו בחינם ולמרות שהוא עלה לי כסף ואני לא קיבלתי אותו בחינם אסור לי למכור אותו לאנשים בכסף אני חייב להביא אותו לאנשים בחינם
 |
|