בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על חודש שבט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2026 00:10 לינק ישיר 
דבר תורה על חודש שבט

משפחה יקרה לפי אותה אגדה שאני כתבתי אותה על אמא שלנו זיכרונה לברכה אמא שלנו עזבה את העולם הזה השנה שנת תשפ"ו בחודש שבט בגלל שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאני זכיתי לחדש אותם בחודש שבט יש לנו את טו בשבט משנה זה ספר המשנה שכתב רבי יהודה הנשיא תוספתא זה ספר התוספתא שכתב רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא תלמוד זה גם התלמוד הירושלמי שכתב רבי יוחנן וגם התלמוד הבבלי שכתבו רבינא ורב אשי יוצא מפה שהספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א הוא ההמשך של ארבעה ספרים שהם ספר המשנה ספר התוספתא התלמוד הירושלמי והתלמוד הבבלי אם אנחנו נוסיף ארבע לטו בשבט יצא לנו י"ט בשבט אותו יום שאמא שלנו זיכרונה לברכה גם נפטרה וגם נקברה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2026 00:11 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2026 14:02 לינק ישיר 

שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך שיהיה לך שבוע טוב ומבורך הרב צח מלול היום שיראל אוחנה חזרה לדבר איתי אני אמרתי לה את החידוש תורה האחרון שלי שנאמר שם שאמא שלי עזבה את העולם הזה השנה שנת תשפ"ו בי"ט בשבט רק בגלל שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאני זכיתי לחדש אותם אני אמרתי לה גם שלכאורה אמא שלי הייתה אמורה לעזוב את העולם הזה השנה שנת תשפ"ו בי"ח בשבט שזה שלושה ימים אחרי טו בשבט כי אני חידשתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד משנה תוספתא ותלמוד זה שלושה ספרים לא ארבעה ספרים ואז אני אמרתי לה שהמשנה התוספתא והתלמוד למעשה זה ארבעה ספרים ולא שלושה ספרים כי תלמוד הכוונה היא גם לתלמוד הירושלמי וגם לתלמוד הבבלי בגלל זה אמא שלי עזבה את העולם הזה השנה שנת תשפ"ו בי"ט בשבט שזה ארבעה ימים אחרי טו בשבט

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על חודש שבט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext