בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על יורה דעה סימן רעו סעיף ט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2026 15:06 לינק ישיר 
חידוש תורה על יורה דעה סימן רעו סעיף ט

כתוב בשולחן ערוך בחלק יורה דעה בסימן רעו בסעיף ט אסור למחוק אפילו אות אחת משבעה שמות שאינם נמחקים ולא מאותיות הנטפלות מאחריהם כגון ך של אלוהיך וכם של אלוהיכם ואלו השבעה שמות 1.שם ההויה 2.שם אדנות 3.אל 4.אלוה 5.אלוהים 6.שדי 7.צבאות ויש גורסים גם כן אהיה אשר אהיה אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות אני חשבתי לעצמי שבזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד הוא גרם לכך ששבעת השמות הקדושים של אלוהים הגיעו לתיקון שלהם ומה שנשאר לתקן זה רק את השם הקדוש אהיה אשר אהיה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2026 15:07 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2026 16:36 לינק ישיר 

השם הקדוש אהיה אשר אהיה מורכב מ11 אותיות אנחנו לומדים מפה שרק מי שבקיא ב11 סוגים של ספרים יכול לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה אותם 11 סוגים של ספרים הם 1.תורה 2.נביאים 3.כתובים 4.משנה 5.תוספתא 6.תלמוד 7.מדרשים 8.ספרי מוסר 9.ספרי הלכה 10.ספרי חסידות 11.ספרי קבלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2026 18:13 לינק ישיר 

אחרי שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ושבעת השמות הקדושים של אלוהים הגיעו לתיקון שלהם השם הקדוש אהיה אשר אהיה אמר לאלוהים אלוהים שבעת השמות הקדושים שלך הגיעו לתיקון שלהם גם אני רוצה להגיע לתיקון שלי ואז אלוהים אמר לשם הקדוש אהיה אשר אהיה אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד לכן שבעת השמות הקדושים שלי הגיעו לתיקון שלהם ואתה עדיין לא הגעת לתיקון שלך ואז השם הקדוש אהיה אשר אהיה אמר לאלוהים אני מורכב משלושה מילים מילה אחת היא כנגד המשנה מילה אחת היא כנגד התוספתא ומילה אחת היא כנגד התלמוד יוצא מפה שגם אני צריך להגיע לתיקון שלי בזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ואז אלוהים אמר לשם הקדוש אהיה אשר אהיה אתה צודק במה שאתה אומר עכשיו הגעת לתיקון שלך יוצא מפה שבזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שבעת השמות הקדושים של אלוהים הגיעו לתיקון שלהם וגם השם הקדוש אהיה אשר אהיה הגיע לתיקון שלו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על יורה דעה סימן רעו סעיף ט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext