בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על הפסוק השמיים שמיים ליהוה והארץ נתן לבני אדם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/4/2026 23:31 לינק ישיר 
חידוש תורה על הפסוק השמיים שמיים ליהוה והארץ נתן לבני אדם

כתוב בספר תהילים בפרק קטו בפסוק טז השמיים שמיים ליהוה והארץ נתן לבני אדם נשים לב שהפסוק הזה מורכב משבע מילים אמיר צרפתי היה חייב לעשות שבעה דברים מסויימים שהם 1.לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא 2.להתחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 3.להשכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 4.להירשם לכל מיני אתרים של היכרויות אחרי שהוא השכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 5.להכיר בחורות בכל מיני אתרים של היכרויות 6.להתחתן עם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 7.להביא ילדים לעולם עם אותם בחורות שהוא התחתן איתם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות המשפט והארץ נתן לבני אדם רומז על ארבעת הדברים הראשונים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם המשפט השמיים שמיים ליהוה רומז על שלושת הדברים האחרונים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם מהפסוק שאני הבאתי פה מספר תהילים אנחנו לומדים שאם אמיר צרפתי היה עושה את ארבעת הדברים הראשונים שהוא היה חייב לעשות אותם אלוהים היה מזכה אותו לעשות את שלושת הדברים האחרונים שהוא היה חייב לעשות אותם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2026 23:31 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2026 23:53 לינק ישיר 

לגבי מה שאמרתי על הפסוק השמיים שמיים ליהוה והארץ נתן לבני אדם שהוא רומז על אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם פסוק אחרי זה נאמר לא המתים יהללו יה ולא כל יורדי דומה אנחנו לומדים מהפסוק הזה שבגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא עכשיו אתם תשאלו אותי אבל פסוק אחרי זה נאמר ואנחנו נברך יה מעתה ועד עולם הללויה אז התשובה שלי אליכם היא שהפסוק ואנחנו נברך יה מעתה ועד עולם הללויה רומז על כך שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כך שיש לי גם עולם הזה וגם עולם הבא כלומר אלוהים ידע שאני אעשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2026 14:34 לינק ישיר 

לגבי מה שאמרתי על הפסוק השמיים שמיים ליהוה והארץ נתן לבני אדם שהוא רומז על אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם פסוק אחרי זה נאמר לא המתים יהללו יה ולא כל יורדי דומה אנחנו לומדים מהפסוק הזה שבגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא עכשיו אתם תאמרו לי אבל פסוק אחרי זה נאמר ואנחנו נברך יה מעתה ועד עולם הללויה אז התשובה שלי אליכם היא כך הפסוק ואנחנו נברך יה מעתה ועד עולם הללויה מורכב משבע מילים כלומר הפסוק ואנחנו נברך יה מעתה ועד עולם הללויה רומז על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאני זכיתי לחדש אותם כלומר הפסוק ואנחנו נברך יה מעתה ועד עולם הללויה רומז על כך שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם על ידי זה שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד כך שיש לי גם עולם הזה וגם עולם הבא כלומר אלוהים ידע שאני אעשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם על ידי זה שאני אכתוב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על הפסוק השמיים שמיים ליהוה והארץ נתן לבני אדם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext