חידוש תורה על בשבילי נברא העולם
נוח הביא לעולם שלושה ילדים שהם שם חם ויפת אותם שלושה ילדים זכו שמהם תצא כל האנושות כולה אני חשבתי לעצמי שאותם שלושה ילדים שנוח הביא לעולם הם כנגד המשנה התוספתא והתלמוד אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד יוצא מפה שכל העולם כולו נברא בשביל אמיר צרפתי עכשיו אתם תאמרו לי שהמשנה בעצמה אומרת שכל העולם כולו נברא בשביל כל אחד ואחד מאיתנו התשובה שלי אליכם היא כך לפני שאלוהים ברא את העולם הזה הוא חשב על כל האנושות כולה הבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה הוא אמיר צרפתי אמיר צרפתי הוא הבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה בגלל שאלוהים ידע שאמיר צרפתי יעשה חמישה תיקונים התיקון הראשון הוא לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם התיקון השני הוא לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה התיקון השלישי הוא לתקן את עץ הדעת טוב ורע התיקון הרביעי הוא לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא התיקון החמישי והאחרון הוא לתקן את חטא העגל עכשיו אתם תשאלו אותי למה אמיר צרפתי זכה לעשות את אותם חמישה תיקונים ולא אף אחד אחר התשובה שלי אליכם היא שהנשמה של אמיר צרפתי היא הנשמה הכי גבוהה שיש זה רמוז באגדה שכתובה בתחילת הספר של אמיר צרפתי שהרב צח מלול זכה להדפיס אותו זה רמוז בספר דברים וזה רמוז בספר שמואל באגדה שכתובה בתחילת הספר של אמיר צרפתי שהרב צח מלול זכה להדפיס אותו נאמר שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם ניסו להרוג את אמיר צרפתי והם לא הצליחו בכך כתוב בספר דברים בפרק לד בפסוק א ויעל משה מערבות מואב אל הר נבו ראש הפסגה אשר על פני יריחו ויראהו יהוה את כל הארץ את הגלעד עד דן עכשיו אנחנו נשים לב למילים הר נבו ראש הפסגה המילים הר נבו רומזות על בית ספר מצדה שהיה ברחוב הר נבו 6 בעיר תל אביב אמיר צרפתי למד שם בילדותו המילים ראש הפסגה רומזות על הנשמה הכי גבוהה שיש כתוב בספר שמואל חלק א בפרק יג בפסוק א בן שנה שאול במולכו ושתי שנים מלך על ישראל המילים בן שנה שאול במולכו רומזות על זה שאמיר צרפתי התחיל לגור בחדר החדש שלו בשנת תשפ"ג המילים ושתי שנים מלך על ישראל רומזות על שנת תשפ"ד ועל שנת תשפ"ה אמיר צרפתי כתב בספר שלו שהרב צח מלול זכה להדפיס אותו שמשהו יקרה לאמיר צרפתי בשנת תשפ"ו כתוב בספר שמואל חלק א בפרק טו בפסוק יז ויאמר שמואל הלוא אם קטן אתה בעיניך ראש שבטי ישראל אתה וימשחך יהוה למלך על ישראל נשים לב ששמואל הנביא אמר לשאול המלך שהוא ראש שבטי ישראל זה רומז על כך שאמיר צרפתי הוא הנשמה הכי גבוהה שיש
 |
|