בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא מיני דשאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2026 00:04 לינק ישיר 
דבר תורה על ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא מיני דשאים

אמיר צרפתי היה חייב לעשות שבעה דברים מסויימים שהם 1.לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא 2.להתחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 3.להשכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 4.להירשם לכל מיני אתרים של היכרויות אחרי שהוא השכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 5.לצאת עם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 6.להתחתן עם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 7.להביא ילדים לעולם עם אותם בחורות שהוא התחתן איתם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות כתוב בספר בראשית בפרק ב בפסוק יז ומעץ הדעת טוב ורע לא תאכל ממנו כי ביום אוכלך ממנו מות תמות נשים לב שהמשפט ומעץ הדעת טוב ורע לא תאכל ממנו מורכב משבע מילים כלומר המשפט ומעץ הדעת טוב ורע לא תאכל ממנו רומז על אותם שבעה דברים מסויימים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם אחרי המשפט הזה כתוב כי ביום אוכלך ממנו מות תמות אנחנו לומדים מפה שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם אין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא המשפט כי ביום אוכלך ממנו מות תמות רומז על שבע ברכות שהם 1.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא מיני מזונות 2.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא פרי הגפן 3.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא פרי העץ 4.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא פרי האדמה 5.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם שהכל נהיה בדברו 6.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם המוציא לחם מן הארץ 7.ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא מיני דשאים כלומר המשפט כי ביום אוכלך ממנו מות תמות רומז על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם שבזכותם אמיר צרפתי עשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם כך שיש לו גם עולם הזה וגם עולם הבא נשים לב שהמשפט כי ביום אוכלך ממנו מות תמות מורכב משש מילים זה רומז על כך שאנחנו מברכים את ששת הברכות הראשונות שאני הבאתי פה ואת הברכה השביעית והאחרונה שאני הבאתי פה אנחנו לא מברכים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2026 00:04 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2026 02:15 לינק ישיר 

כתוב בספר בראשית בפרק מא בפסוק א בפסוק ב בפסוק ג בפסוק ד בפסוק ה בפסוק ו ובפסוק ז ויהי מקץ שנתיים ימים ופרעה חולם והנה עומד על היאור והנה מן היאור עולות שבע פרות יפות מראה ובריאות בשר ותרעינה באחו והנה שבע פרות אחרות עולות אחריהן מן היאור רעות מראה ודקות בשר ותעמודנה אצל הפרות על שפת היאור ותאכלנה הפרות רעות המראה ודקות הבשר את שבע הפרות יפות המראה והבריאות וייקץ פרעה ויישן ויחלום שנית והנה שבע שיבולים עולות בקנה אחד בריאות וטובות והנה שבע שיבולים דקות ושדופות קדים צומחות אחריהן ותבלענה השיבולים הדקות את שבע השיבולים הבריאות והמלאות וייקץ פרעה והנה חלום קודם כל נשים לב לפסוק הראשון שאני הבאתי פה מספר בראשית נאמר שם ויהי מקץ שנתיים ימים המילים האלו רומזות על שנת תשפ"ד ועל שנת תשפ"ה אני אומר את זה כי בשנת תשפ"ג אני התחלתי לגור בחדר החדש שלי ובשנת תשפ"ו אני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד השבע הפרות היפות והשבע השיבולים היפים זה אותם שבעה דברים מסויימים שאני הייתי חייב לעשות אותם השבע הפרות המכוערות והשבע השיבולים המכוערים זה שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאני זכיתי לחדש אותם אנחנו לומדים מפה שבזכות שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אני תיקנתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2026 17:46 לינק ישיר 

כתוב בספר שמות בפרק ב בפסוק יא ובפסוק יב ויהי בימים ההם ויגדל משה ויצא אל אחיו וירא בסבלותם וירא איש מצרי מכה איש עברי מאחיו ויפן כה וכה וירא כי אין איש ויך את המצרי ויטמנהו בחול עכשיו אנחנו נשים לב למשפט ויפן כה וכה וירא כי אין איש המשפט הזה מורכב משבע המילים כלומר המשפט ויפן כה וכה וירא כי אין איש רומז על אותם שבעה דברים מסויימים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם אחרי המשפט הזה כתוב ויך את המצרי ויטמנהו בחול אנחנו לומדים מפה שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם אין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא רבותינו המקובלים אמרו שמשה רבינו הוא גלגול של הבל ואותו איש מצרי שמשה רבינו הרג אותו הוא גלגול של קין וכשמשה רבינו הרג את אותו איש מצרי קין הגיע לתיקון שלו אנחנו לומדים מפה שהמשפט ויפן כה וכה וירא כי אין איש רומז גם על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם ומה שנאמר בהמשך ויך את המצרי ויטמנהו בחול רומז על זה שאמיר צרפתי זכה שיהיה לו גם עולם הזה וגם עולם הבא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על ברוך אתה יהוה אלוהינו מלך העולם בורא מיני דשאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext