בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על יוסף הצדיק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2026 18:04 לינק ישיר 
דבר תורה על יוסף הצדיק

אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות בזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי חידש אותם אמיר צרפתי עשה חמישה תיקונים שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל כתוב בספר שמות בפרק א בפסוק ה בפסוק ו ובפסוק ז ויהי כל נפש יוצאי ירך יעקב שבעים נפש ויוסף היה במצרים וימות יוסף וכל אחיו וכל הדור ההוא ובני ישראל פרו וישרצו וירבו ויעצמו במאוד מאוד ותמלא הארץ אותם קודם כל נשים לב לפסוק הראשון שהבאתי פה מספר שמות נאמר שם ויוסף היה במצרים שלושת המילים האלו רומזות על שלושה סוגים של ספרים שהם המשנה התוספתא והתלמוד עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק השני שהבאתי פה מספר שמות שהוא וימות יוסף וכל אחיו וכל הדור ההוא הפסוק הזה מורכב משבע מילים כלומר הפסוק השני שהבאתי פה מספר שמות רומז על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק השלישי והאחרון שהבאתי פה מספר שמות נאמר שם ובני ישראל פרו וישרצו וירבו ויעצמו במאוד מאוד ותמלא הארץ אותם פרו זה התיקון הראשון שאמיר צרפתי זכה לעשות ישרצו זה התיקון השני שאמיר צרפתי זכה לעשות ירבו זה התיקון השלישי שאמיר צרפתי זכה לעשות יעצמו במאוד מאוד זה התיקון הרביעי שאמיר צרפתי זכה לעשות תמלא הארץ אותם זה התיקון החמישי והאחרון שאמיר צרפתי זכה לעשות מהפסוקים שאני הבאתי פה מספר שמות אנחנו לומדים שבזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם אמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים שאני הבאתי פה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2026 18:05 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2026 22:43 לינק ישיר 

אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות בזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי חידש אותם אמיר צרפתי עשה חמישה תיקונים שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל כתוב בספר שמות בפרק א בפסוק ה בפסוק ו ובפסוק ז ויהי כל נפש יוצאי ירך יעקב שבעים נפש ויוסף היה במצרים וימות יוסף וכל אחיו וכל הדור ההוא ובני ישראל פרו וישרצו וירבו ויעצמו במאוד מאוד ותמלא הארץ אותם קודם כל נשים לב לפסוק הראשון שהבאתי פה מספר שמות נאמר שם ויוסף היה במצרים שלושת המילים האלו רומזות על שלושה סוגים של ספרים שהם המשנה התוספתא והתלמוד עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק השני שהבאתי פה מספר שמות שהוא וימות יוסף וכל אחיו וכל הדור ההוא הפסוק הזה מורכב משבע מילים כלומר הפסוק השני שהבאתי פה מספר שמות רומז על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק השלישי והאחרון שהבאתי פה מספר שמות נאמר שם ובני ישראל פרו וישרצו וירבו ויעצמו במאוד מאוד ותמלא הארץ אותם פרו זה התיקון הראשון שאמיר צרפתי זכה לעשות ישרצו זה התיקון השני שאמיר צרפתי זכה לעשות ירבו זה התיקון השלישי שאמיר צרפתי זכה לעשות יעצמו במאוד מאוד זה התיקון הרביעי שאמיר צרפתי זכה לעשות תמלא הארץ אותם זה התיקון החמישי והאחרון שאמיר צרפתי זכה לעשות מהפסוקים שאני הבאתי פה מספר שמות אנחנו לומדים שבזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם אמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים שאני הבאתי פה כתוב בספר שמות בפרק א בפסוק ח ויקום מלך חדש על מצרים אשר לא ידע את יוסף מהפסוק הזה שהבאתי עכשיו מספר שמות אנחנו לומדים שמלך המשיח וכל האנשים שיהיו בתקופה של מלך המשיח הם לא ידעו שאמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים שאני הבאתי פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2026 12:00 לינק ישיר 

הרב צח מלול לגבי החידוש תורה שלי שאני חידשתי אתמול בלילה שאני אמרתי שם שהמשיח וכל מי שיהיה בתקופה שלו לא ידעו שאני עשיתי את אותם חמישה תיקונים כתוב בתורה כי לא תשכח מפי זרעו המשפט הזה מורכב מחמישה מילים ורבותינו זיכרונם לברכה אמרו על המשפט הזה שהכוונה שלו היא שהתורה לא תשתכח מעם ישראל אז מה שצריך לומר זה כך התורה שלי תשתכח מעם ישראל בימות המשיח רק אני אשתי והילדים שלי נדע את התורה שלי בימות המשיח כמו שכתוב בתורה אישה כי תזריע וילדה זכר וכתוב בתורה זכר ונקבה בראם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על יוסף הצדיק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext