בית פורומים עצור כאן חושבים

ערב כיף עם גידי גוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2004 23:36 לינק ישיר 

בפאראפראזה על מה שכתב כאן פעם מואדיב, נראה שלידידנו אהלון יש מוסרומטר(מכשיר מיוחד למדידת מוסריות), מכניסים לשם קולוקטיבים והוא מציג על הצג את דלות/עושר המוסריות של הקולקטיב הנתון.

תוקן על ידי - מציץ_ונפגע - 01/09/2004 23:40:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 00:16 לינק ישיר 

ממללא, תודה על העידוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 00:26 לינק ישיר 

אכן אני נוטה להעדיף אותו על גיטרומטר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:38 לינק ישיר 

הבל הבלים

1. אם אכן גדלת במאה שערים הנך אמור לדעת היטב שלבד מכמה נערים פוחזים לא קרואים שמנהלים הפגנות לא חוקיות בניגוד לרצון התושבים במקום, רוב ההפגנות נעשות בסדר מופתי ומאורגן וההתפרעות היחידה היא הקשבה למחאות הרבנים.

2. דווקא הצעותיך שאצא מהקונכיה נשמעים כקול עמום הבוקע מקונכיה בו מתחפרים אלו שנותר להם רק לצטט דברי בלע ממכונות הסתה משובחות על שחיתותם/רקבונם/טפיליותם של הציבור החרדי, ויופים ואצילותם של הנוער החילוני. אתה מוזמן להציץ מקונכיית הפתיחות המדומה, על שכניך מהעבר ולא תיפגע. היה כאן פעם בפורום דיונים מרתקים ממציצים כאלה עד שהגיעו מציצים ונפגעים שלצערי פתיחותם מסתכמת ביריקה לבאר ממנו צמחו.

2. לגבי "המעמד הבינוני שמחזיק את עם ישראל על כפיו" אני מניח שהתייחסת למעמד הבינוני החילוני גרידא, עיין כאן http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1054521

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:56 לינק ישיר 

אהלון ,
תמהני עליך , מה אתה כ"כ שמח לקטרג על ילדי ישראל .

זה שיש פגמים בחינוך החילוני הכל יודעים (גם רבים מאלה שאינם חרדים או דתים) אם מצא צ'וטונג נקודת אור , הייתי מפה שיהודי ירא שמים , ישמח לראות שעדין יש בסיס שממנו אפשר לתקן ולפרוח .
ואילו מדבריך נראה , שהמטרה הפוליטית המאד חשובה , להוכיח שהחרדים הם הכי טובים בכל , ושאר העולם "זבל" ,
עדיפה על חיפוש זכויות לישראל באשר הם , כפי שנהגו גדולי תורה (לאפוקי מפולטיקאי תורה ודוק) מקדמא דנא ועד עתה .

נ.ב. אין בדברי כדי לקבל/לערער את דברי אהלון על עליונותו של הציבור/נוער החרדי על פני ציבורים אחרים ,כל כוונתי היא להורות שאפילו אם נקבל שאמנם האידאל היהודי/אנושי הרצוי נמצא אי שם בין ככר השבת לבית ישראל ומאה שערים וכו' , אין מקום להשתדל לחפש קטגוריות על ילדי ישראל , ואפילו אם אינם מתאימים לאי אילו חלקים שנוחים לפוליטיקה/אים החרדית/ם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 02:20 לינק ישיר 

איש ציפור,

תנוח דעתך, אנני מקטרג חלילה, כי אם מצטער על הבאתם של פגמים בציבור החרדי לכדי אבסורד, וצמצום הפגמים החילוניים ודליית מעלות שונות ומשונות מהתהום.

תקוותי שהקצנת הפגמים בנוער החילוני יעורר את חופרי המכרות לגיחוך בדבריהם ויתעוררו לנהל דיונים מעמיקים בלי ציטוטים וסיסמאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 02:20 לינק ישיר 

אלון

אני לא אמור לדעת דברים לא נכונים.
אין זה רק נערים ואין הם רק ריקים ופוחזים [זאת אומרת הם כן, אבל לא מה שאתה מתכוון]
אין לי ענין למנות את מספר ההפגנות שאני אישית צפיתי בהן שבו בשבת זרקו אנשים עם זקנים לבנים [ושמותיהם עמדי]אבנים על מכוניות ןסיכנו את חיי הנוסעים.
אבל הדברים ידועים לכל אחד.
ואגב אתה מאשים אותי בדבר שאתה נכשל בו כל הזמן לקחת כמה נערים פוחזים חילונים ועל סמך זה להכליל את כל הנוער .
אני שב ואומר. ואני מוכן לרדת איתך יחד לריכוזים שאותם מניתי. כדי שתוכל להוכח במו עיניך עד כמה אתה ניזון ממידע מוטעה. [אגב אם תרצה ללכת איתי זה "יעלה" לך בהתנצלות בעיתון.]

ואני כמובן מצטרף לתמיהתו של איש ציפור מה כל כך מענג בלתקוף את הנוער החילוני עד כדי כך האמונה שלך בצדקת דרכך מעורערת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 10:06 לינק ישיר 

אהלון

אילו ידעתי שהצורך במיתוס הקיפוח כל כך חולני, עד כדי כך שמי שמעיז לערער עליה הופך להיות אוייב העם, הייתי מוותר על הנסיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 15:31 לינק ישיר 

אינך אוייב חלילה של עם מתוסכלי הקיפוח החולני, אלא צר לי שהחשיבה הרציונלית מאבדת פתאום את קסמה כשמדובר ב'הכה בחרדיך ככל יכולתך', ניסיון זה לוואי ולא היה בא לעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ערב כיף עם גידי גוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.