בית פורומים עצור כאן חושבים

ה"פרלמנט" של גדולי ישראל...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2004 17:40 לינק ישיר 

קעלעמר קבל שלישיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2004 00:29 לינק ישיר 

עד כמה שאני יודע הרב פישר זצ"ל לעג למחקרים האומרים שהעישון מסוכן. עד שהוא בעצמו חלה והפסיק לעשן.

לפעמים... (כל אחד ימשיך את המשפט כרצונו)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2004 03:19 לינק ישיר 

לקעלמער, מה שכתבת בלי סוגריים התאים יותר לכוונת הדברים מאשר מה שכתבת בתוך הסוגריים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2004 03:46 לינק ישיר 

קלטתי..

הוי,עם השפנים עד מתי תהיו לשפנים?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2004 03:55 לינק ישיר 

פרלמנט זה לא סיגריה.

הסטייפלר היה מעשן קנט עד שהתעוררה בעיה (לפני הז'בו והפאות) שמשרים את עלי הטבק ביין בתהליך עיבודם כדי לתת להם את הניחוח וזה יין נסך.

מי זוכר את הסיגריות אסקוט, רויאל, פולריס, שהיינו מעשנים בהיחבא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2004 10:51 לינק ישיר 

הנה דוגמא לעמי ארצות, ולתגובותיהם המתלהמות - כבר אמרתי, הבורות היא מחלה סופנית , בבחינת 'כרת' - אלה גם אלה שיעלו על הגגות כדי לשמוח בנפול אויביהם.

כאילו איסורי מאכלות לא ניתנו אלא כדי להגביל את יצר הזלילה
וכאילו אצלנו בתורה יש איסור על אכילת בשר אדם או חזיר "בשעת מצור"

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1199675

אך גם כאן, מתברר, ניתן לגלות גמישות במצבים מסויימים: "אם אדם שרוי במצב קיצוני ונמצא על סף מוות, הוא יכול לקחת נתח מאדם אחר שמת לפניו, וזאת רק בתנאי שמדובר בפעולה שנועדה להביא להיחלצות ממצוקת רעב".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2004 04:45 לינק ישיר 

הרב י"י פישר זצ"ל היה מעשן סיגריות אל על, מן היחידות שהיו בלא פילטר! והיו זמנים רבים שהיה מעשן חצאי סיגריות. לגבי הסיגריה 'פולריס', זהו שם יפה, אך דומני שהכוונה ל'פליירס', עם האדמירל נלסון קטוע היד על העטיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2004 10:22 לינק ישיר 

יש עוד היום סיגריות 'נלסון' עם ציור של נלסון.
פולריס היו סיגריות מנטה ש'מונטנה' היו הגירסה הארוכה שלהם, כלומר, פולריס היו מונטנה קצר, אם כי השמות והעטיפות שלהן היו שונות לחלוטין.
את פולריס אני זוכר טוב מאד, ואת העטיפה שלהם במעומעם, יתכן שהיה כתוב על זה באנגלית polaris, עטיפה לבנה עם איזה ציור, המלמד שלי עישן את זה (אז עוד היו מעשנים חופשי בכיתה), וזה היה אחד השיקולים שלי לקנות לסיגריות של פורים (שיקול שהיה נעשה בכובד ראש שלושים יום קודם החג).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2004 11:22 לינק ישיר 

http://www.medethics.org.il/articles/smoking.pdf

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ה"פרלמנט" של גדולי ישראל...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.