|
|
| נשלח ב-11/1/2005 00:56 |
|
| |
לונג טורקי,
כפי שהסברתי, דיון ענייני לחוד ועקיצות מהצד לחוד. לדיון ענייני אני מוכן, אלא שבנושא כשלעצמו (שינוי השםה לצורך תקינות פוליטית) אין לי מי יודע איזו דעה מגובשת.
אני שמח שהכותבים ב ynet מקובלים עליך כמלה האחרונה בתחומים תרבותיים ורוחניים, כך שהתמכרותם להתחכמויות רדודות משכנעת אותך. יש אנשים שעולמם התרבותי מכיל גם פרמטרים אחרים, אתה יודע..
אגב, כיוון שזכותו של כל אחד להמציא מילון לעצמו, אבקש ממך לא לקרוא את דברי כפשוטם. בשפה החדשה שהמצאתי לפני יומיים פירושה של הודעתי זו אינו אלא מניפסט תמיכה בפמיניסטיות ובפלישה לעיראק המכיל גם הודעות על מצבו העכשווי של הארי פוטר. קריאה מהנה!
תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 11/01/2005 1:13:27
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2005 04:15 |
|
| |
הערה קטנה לגבי האיסור החדש לפתוח יותר מאשכול אחד בשבוע:
האם אי אפשר להוציא תוך יום-יומיים ניקים חדשים, ולפתוח כמה אשכולות שרוצים?
חוק שאפשר לעקוף אותו בכזו קלות, לאו שמיה חוק.
אידך גיסא
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2005 04:26 |
|
| |
עובדא, מאז שחוקק החוק נהיה קצת יותר רגוע. אם כי אין זה עיקר הבעיה. ובבעיות האחרות צריך גם לטפל. בכל אופן כמו שאומרים במקומינו מהיום ZERO TOLERANCE
הוי,עם השפנים עד מתי תהיו לשפנים?!
תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 11/01/2005 8:11:38
תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 11/01/2005 8:12:00
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2005 08:12 |
|
| |
טוב מאוחר מאשר אף פעם.
מחקתי כאן מספר הודעות. אשר חוץ מיצירת אוירה לא בריאה בפורום לא אמרו דבר ולא תרמו דבר.
לתשומת לב הכותבים.
תוקן על ידי - קעלעמר - 11/01/2005 8:15:44
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 22:54 |
|
| |
רק יצא החוק לפועל, וכבר משעמם בפורום. כה שקט בפורום שניתן לשמוע תאי המוח של חושבי הפורום במצב של מחשבה עמוקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 23:01 |
|
| |
קעלעמר,
"החמור" של אברהם ומשה חכמים הקדישו להם ימים כלילות, אתה מוחק אותם במחי קולמוס ועוד גאה בזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 01:47 |
|
| |
mackey פתח אשכול ואלו דבריו אני מעביר אותם לאשכול הקים הדן בנושא.
יש לי רעיון מסוג פשרתי משהו,
כדברי המשורר: "אם זה טוב ואם זה רע - אין כבר דרך חזרה".
ולכן לא ניתן לאכוף חוקה מסוג שהציעו קודמיי על הפורום הנקרא ע"ש כיכר הנואמים המפורסמת בה כל אחד (ולא חשוב כמה מוזר/תמהוני/דיסלקט יהיה) יכול בכל יום ראשון להניח ארגז תפוזים על הריצפה, להעמד עליו ולהתחיל לנאום ככל העולה על רוחו...
היופי של הפורום הנוכחי הוא שלמרות שבמקור הוא פורום אליטיסטי - הוא במה גם לאלה שאינם שייכים לאליטות אלה או אחרות. בניגוד למקובל בימי הפיתגוראים בזמנו ולקהילות סגורות אחרות בימינו המאפשרות גישה לידע רק למקורבים לצלחת המקבלים על עצמם חוקי חוג מתבדל ונוקשה.
אי לכך ובהתאם לזאת הייתי מציע את הרעיון הבא:
להקים את "עיתון הפורום".
עיתון זה ייערך ע"י מנהלי הפורום, יופץ דרך האימייל לרשימת דיוור של האנשים שלדעתם של מנהלי הפורום שייכים לכותבים האליטיסטיים והאלגנטיים יותר (זאת ניתן לקבוע עפ"י רמת הכתיבה ותרבות הוויכוח של הכותב)
בעיתון זה יופיעו אך ורק הציטוטים הנבחרים של הפוסטים מהשבוע האחרון בפורום.
כל ציטוט/פוסט יופיע עם הלינק המוביל לאשכול המכיל אותו וכך לא יאלצו אותם כותבים מוכשרים להתחיל לקרוא את כל הבבל"ת של הקללות של אלו שדעתם אינה רלוונטית לצורך הדיון.
מעין מסננת ידע אלגנטי טהור.
כן. אני יודע שזה רעיון מקומם כי יש בו מן הבדלנות השכלתנית וגם אני מלכתחילה לא הייתי מציע רעיון כה מתנשא. אבל בדיעבד, אם זה בא במקום "סתימת פיות טוטאלית" לפשוטי העם - כך צריך לנהוג.
זה גם יעודד את תרבות הוויכוח הרצינית בפורום כי העיתון שאני מציע עלול להפוך בניהול נכון למעין כתב-עת שכבוד גדול יהיה להוות מקור לציטוטים בו.
במילים אחרות, אנשים טיפה יותר ישתדלו להיות ענייניים וקולעים למטרה ע"מ שדבריהם יגיעו בסופו של דבר לעיניים שאליהם חשוב להם שיגיעו ולא ילכו לאיבוד בתוך ים המלל השוטף את הפורום בימים אלו
עד כאן זוהי דעתי
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 01:55 |
|
| |
<"מסננת ידע אלגנטי טהור">=ידע אלגנטי טהור.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 16:10 |
|
| |
הטענה אינה, לענ"ד על פשוטי החשיבה כפי שטענת מאקיי, אלא למחבלים במזיד.
|
|
|
|
|