בית פורומים עצור כאן חושבים

נאךמלנישט: לשון נקיה ולימוד הלכות אישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/4/2005 09:39 לינק ישיר 

מיימוני,

עניין ה"רחוב" הוא מטאפורי כמובן. יש רחוב או "שוק" וירטואלים, ובמובנים מסויימים "פורום" הוא בהחלט כזה (וראה דיונים כאן בעבר לגבי מה "מותר" או "כדאי" להגיד בדיונים בפורום, ומה לא - לגבי 'גילוי סודות התורה' או 'העלאת קושיות אמוניות' וכו').

במיוחד אם זה לא נעשה עקב סקרנות מהסוג שמאפיין גיל מסויים (ואולי חברה כזו או אחרת) אלא לצורך לימוד -
גם אם אני מוכנה לקבל דבריך ברמה העקרונית, עדיין ההבדלה שערכת בין שני המניעים, יש לה גם בסיס סובייקטיבי, כפי שכבר אמרו חכמות/ים ממני: פורנוגרפיה היא (גם) ענין של גיאוגרפיה.

לא ביקשתי למנוע את הדיון שם או בכל מקום אחר. כל רצוני היה ועודנו להאיר אותו מכיוון אחר, ולפקוח עיני השותפים בו אל פן מסוים, שנדמה כי לעתים נעלם מהם.

מואדיב,

אני טרם התייאשתי ממפגש על כדור הארץ...

תוקן על ידי - אמשלום - 05/04/2005 9:43:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2005 09:57 לינק ישיר 

.

אשכול זה חרפה הוא לנו.

(מלבד ההומור המשובח של הג"ס)

והטעם: משום דאין לדבר סוף.

אתמול נכחתי בישיבה של אנשי חינוך ומדע נכבדים. אחד הדוברים האריך בדבריו, והמנחה רמז לו על כך. הדובר הגיב 'אני כבר גומר'. מייד נמצא הטמבל שתיקנו: 'מסיים'. לשמע ההערה נשמעו גיחוכים פה ושם. אולם אנשים ברי דעת שמרו על פאסון מוחלט ולא הנידו עפעף. בחוכמתם לא הורידו את רמת הדיון אפילו לא בהחלפת מבטים מחויכים. למדתי שרק כך ממגרים פוריטניות מדומה, שהיא זו המביאה בסופו של דבר אל שולחננו את הסקסיזם המיותר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > נאךמלנישט: לשון נקיה ולימוד הלכות אישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.