בית פורומים עצור כאן חושבים

הסרט 'נסיך מצרים' ורבי יחזקאל לוינשטיין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2005 22:25 לינק ישיר 

שלויימלע,

מה שמפתיע (אולי) הוא ה"שקט", בניגוד ל- "רועם", שהוא בד"כ האסוציאציה של "סמכותי".

אם זכרוני אינו מטעני, פרופ' שנאן סיפר, כי המליץ על קול שיש בו ריבוי קולות מגוונים שונים (מין, מבטא, גיל וכו'), כדי לחטוא כמה שפחות בהאנשה.
אני דוקא מצטערת שלא קיבלו את הצעתו.

אבל אני לא דוגמא.

תוקן על ידי - אמשלום - 10/05/2005 22:27:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2005 22:32 לינק ישיר 

חצק'ל,

אני רק רוצה לחדד שבאמת כשיש עדיין יבוסים בארץ כנען קשה יותר ליצור פלטפורמה אינטלקטואלית משותפת. מאידך, אני חושב שהבריחה לחוויה כפתרון אלטרנטיבי למצב של חוסר קומוניקציה גם היא מסוכנת. אני מעדיף להתעקש ולהמשיך לנסות ליצור קשר במישור האינטלקטואלי (דווקא עם היבוסי שמחוצה לי אני חושב שכן הצלחנו במשהו ).
ועל כך נאמר: "והוא יבוס צרינו".
כאמור, לעצם העובדה שיש מקום גם לחוויה אני לגמרי מסכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2006 08:20 לינק ישיר 

בסוף שכחתם להתייחס להמחשות של ר' יחזקאל לעוונשטיין, ושאר משגיחים ודרשנים: האם הן בסדר? האם שם אין סטייה מהפשט? האם שם אין בכלל בכלל האנשה של הרבש"ע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2006 09:11 לינק ישיר 

אשלא רברבא לגבי ר' חצקל יש אשכול מיוחד, אם גם לא רק על הנושא שהעלית. http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2031434 שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2007 14:20 לינק ישיר 

מה שהיטב חרה לי הוא שדמותו של משה נראית
מאד כנועה בדברו עם  פרעה ובכלל דיבורו כל העת על סף המתחנחן
ולא נראית מגיעה ממקום של עוצמה
סגנון זה נראה לי נוצרי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הסרט 'נסיך מצרים' ורבי יחזקאל לוינשטיין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.