בית פורומים עצור כאן חושבים

איך באים תינוקות לעולם (שיחה עם תושיה)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2013 13:15 לינק ישיר 
חיסונים לילדים

חשוב מאוד לחשוב ברצינוןת לחסן את הילד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2013 22:27 לינק ישיר 

שיניתי את הניק מ-yakovkov. דיון מרתק.
אוסיף את הזכרונות שלי כילדה מכל העסק: אצלינו בחב"ד מקבלים בנות בלי הרבה סינון, ובת דתית לאומית מהכיתה סיפרה לי בכיתה ד' שיש דבר כזה יחסי אישות (היא לא כינתה זאת כך) וזה מה שהחילונים עושים. בכיתה ה' הגיע מפמ"ר תנ"ך בחינוך הדתי להרצות לנו בכיתה, והוא סיפר על דוד המלך שחשדוהו בממזרות. עד כאן הבנתי שבני זוג צריכים לקרבה גופנית כדי להרות (שוב- התיאור הפיזיולוגי המגעיל שחברתי סיפקה לי התקשר בראשי רק עם חילונים. בכיתה ד' זה נשמע מגעיל גם לבנות חילוניות, כפי שראיתי כשלימדתי לימים בממלכתי) ולהיות באותו אוהל כמו ישי ואמו של דוד.

בכיתה ו' פספסתי את הסברי האחות על הווסת אז קיבלתי מאמא. אמי בעלת תשובה בוגרת מגמה ביולוגית והכל אצלה מדעי כזה. ההסבר היה על ביצית שנוצרת כל חודש, וכשמתחתנים היא מופרית ונהפכת לתינוק. כשאין תינוק, היא נרקבת ואז כל המצע שהוכן לתינוק יוצא מהגוף ומנקה את הרחם לקראת החודש הבא בו אולי יהיה הריון. זהו. לא חשבתי לשאול הלאה, ידעתי בערך ופחות או יותר שיש חלק גופני של הגבר- שמעתי את הביטוי "שוכבים". 
מאוחר יותר ידעתי הכל -הרבה לפני הנישואין. כמו רוב הבנות והבנים החרדים כיום. לא חושבת שצריך להסביר לבני שש הכל, והדו שיח של מיימוני נראה לי מעולה. אני סבורה שלבנים אין הסבר מסודר כמו אצלינו עם האחות, וחבל. וגם בעזרת נשים שמעתי הסברים הזויים- אמא אמרה לבת "יש לך מחלה, יורד לך דם פעם בחודש אז תשימי תחבושת"... או בחורה בת 20 ששמעה מחברתה על טמפון ושאלה בתמיהה: איפה את שמה את זה, הרי זה יוצא כל פעם ממקום אחר?

מסקנתי שצריך להיות יותר מדעיים כי כך זה פחות מביך, ולהסתפק בכל פעם בחלק מהמידע, לפי הגיל. כמו רופא נשים שאינו עסוק בפורנו ח"ו אלא בעניין מדעי כשהוא בודק נשים (אין מקרים של גניקולוג שאונס, אבל פסיכולוגים יש הרבה מאוד... )

אגב מסכימה עם האומרים כי אין לקשור שיחה על ילדים שבאים לעולם או יחסי אישות עם אפשרות של תקיפה מינית. חלילה להפוך זאת למאיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2013 08:24 לינק ישיר 

והנושא הזה דוגמא מובהקת לשק"קים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2013 22:50 לינק ישיר 

למה שקרים? אמת חלקית, לפי כליו של המקבל, אינה שקר. השקר הוא האמא שסיפרה לבתה שיש לה מחלה. האמירה "כשמתחתנים, הביצית מופרית" אינה שקר אלא חלק מהאמת, ואין צורך לפרט כיצד היא מופרית. זה ברור שעל ידי הגבר. ומה אתה סיפרת לילדיך? פירטת להם מה עשית עם אמא אתמול? לידיעתך, הורים שמספרים כך לילדיהם זוכים להתערבות העובדת הסוציאלית. אמי עובדת בגן טיפולי של ילדים עם הפרעה נפשית ושם יש כאלו סיפורים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2013 22:13 לינק ישיר 
איך באים תינוקות לעולם? פשוט מאד

"תושיה, את רואה מה החרדים עושים לחילונים? אז זה מה שאבא עשה לאמא."

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > איך באים תינוקות לעולם (שיחה עם תושיה)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.