בית פורומים עצור כאן חושבים

רגשות ותחושות ביחס להתנתקות (זהירות!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2005 13:56 לינק ישיר 

יהא אשכול זה כגל-עד לרפיסותי

רוחו של מימוני הצדיק נכנסה בי כדיבוק ורוקנה ממני את שארית תבונת הניהול - וככל הפעמים שנכנעתי למחאות מתברר שטעיתי בכך ששעיתי ללחצים והתעלמתי מנסיוני.

רג''ס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 15:37 לינק ישיר 

לא, רב ג'רי, לא, האשכול הזה אינו סימן לרפיסותך אלא לאנושיותך.
וצודק במידה מסויימת מי שאמר שאשכול זה יהיה המקום שיתנקז אליו כל אשר קשור בהתנתקות . וזהו! כל אשכול אחר ימחק. גם אם הוא יהיה על גילוי כתב יד נדיר שמדבר על ברכה שעושים למלך שמגרש ציפורים מקינם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 16:00 לינק ישיר 

הריני לצרף את הסכמתי לדבריו של קעלעמר, כמו גם את בקשתי הצנועה שהדיון באשכול יחדול לעסוק באשכול עצמו ויחזור לעסוק בתחושותיהם של החברים לנוכח המתרחש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 16:28 לינק ישיר 

גם וגם.

תרשה לי להצטרף לבקשתך מילה במילה, בתוספת קטנה.

הריני לצרף את הסכמתי לדבריו של קעלעמר, כמו גם את בקשתי הצנועה שהדיון באשכול יחדול לעסוק באשכול עצמו ויחזור/יחל לעסוק בתחושותיהם של ודיעותיהם של החברים לנוכח המתרחש.

אלא אם כן יאמר כאן מאן דהו שעיסוק באספקט האידיאולוגי פוגע בו באופן אישי, שאז דומני שיש להפריד בין האספקטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 18:00 לינק ישיר 

החבוי

עוד תחושה רעה שאני מתחיל להסתובב איתה לאחרונה. עוד מעט כבר לא יהיה ניתן לומר שרק אצל הערבים יש טרוריסטים. ככה זה שמקדשים אדמה יותר מחיי אדם!

כך אני חש ומרגיש !!!

תוקן על ידי - נאךאמלנישט - 17/08/2005 18:00:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 18:08 לינק ישיר 

נאך.

תרגע, יש טרוריסטים יהודים, ועוד איך שיש !! אין לך מה לחכות ל'עוד מעט', הם כאן ועכשיו.

ואני הייתי אומר, שככה זה כאשר תחושת הקולקטיב נמצאת במקום כה מקודש ואסלוטי.

אבל זה כבר נושא לדיון נפרד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 19:16 לינק ישיר 

השכן

נאלאמלנישט,

ריבוי הרציחות על רקע רומנטי/כספי בעולם המערבי היא פועל יוצא של העמדת האהבה/הכסף במרכז הקיום, אפילו מעל חיי אדם.

כמה לא מפתיע שדוקא תושבי הגוש מגלים, לדברי כוחות הפינוי כפי שהם מצוטטים בתקשורת, אורך רוח והשלמה למרות שבשבועות האחרונים הם היו קרבן למסע הסתה נגדם (זכורה לי כותרת בראש עיתון הארץ שהצביעה על ישיבת 'תורת חיים' בנוה דקלים כמקור אפשרי להתנהגות אלימה? ובסוף - אני קורא שהתלמידים עלו בשקט לאוטובוסים. כנ"ל הישוב נצרים, מי שהפך לסמל הקיצוניות והישיבה בעזה, שקראתי שסיכם על פינוי כולו מראש).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 19:21 לינק ישיר 

אין שום סיכוי שיתפתח כאן דיון על מחיקות. שום סיכוי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 19:24 לינק ישיר 

מציץ ונפגע כתב:
הפורום הזה כבר ראה הרבה דיונים טעונים שהתפוצצו והותירו משקעים וכנראה גם איבה אישית. ...ולעתים גם קשה לנבא מראש איזה נושא יש בו פוטנציאל כזה...האשכול הזה לא יהפוך לתמרור אזהרה יותר מכל האשכולות שקדמו לו.

ובכן.
כמעט כל האנשים לוקים מעת לעת בקלקול קיבה. אין זה אומר שהם צריכים לקנות ביודעין בשר פיגולים.

במשרד כאן החליטה איזו גאונה, להציב בחדר הישיבות הגדול מסך שעליו מוקרנים שידורי הערוץ הראשון. ניסיתי לנהוג במסך הזה כמו חסיד גור שעובר ליד בריכת שחיה, אבל מהקולות קשה יותר להתחמק. שמעתי מעט מן המעט וליבי יוצא לאור נערב. הלוואי שתרים ראש מהר, הלוואי שהשכחה תגבר על העצב, הלוואי שעושר חייך הפנימיים יהפוך את הסער בחוץ לרעש רקע חסר משמעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 19:45 לינק ישיר 

ממללא אמת דיברת. ואין ביני ובינך שום מחלוקת.

(יש לי הערה על מה שכתבת בקשר לאיפוק המתנחלים אך זה ימחק.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 19:55 לינק ישיר 

ואני אומר:

ריבוי האשכולות הדביקים וחסרי הפשר לאחרונה בפורום, ובפרט ההודעות הסתומות והבלתי עיניניות, הן פועל יוצא של העמדת ההתקשקשות לשמה במרכז הקיום העצכח"י, אפילו מעל ערך המחקר והבחינה המפוכחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 20:01 לינק ישיר 

ואני אומר:
רגשות ותחושות זה נפלא ואותנטי כזה כאילו.
מישהו רוצה לדבר על זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2005 20:54 לינק ישיר 

אשכול לתפארת לפנינו: מלוא הטנא רגשות ותחושות, מלוא הטנא יצרים ואינסטינקטים, מלא הטנא רפש הדדי. רק הותרו כבלי ההגיון והשכל ומיד התפרצו להם הגועל והשנאה מלבבות האנשים. כמה טוב לחשוף את פנימיות הנשמה! כמה נפלא להגיד את התחושות והרגשות הפנימיים ללא מעצורים מטופשים של רציונליות מוגבלת!

העיקר שאין פה פוליטיקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2005 00:41 לינק ישיר 

החבוי ונאך,

אכן, יש טרוריסטים יהודיים, אבל אני בטוח שאפילו אתם מסוגלים להבין את ההבדל בין חברה המגבה טרור ותומכת בו (ע"ע סוכריות 11.9) ובין חברה שבה רכז הבטחון של היישוב לוכד את הטרוריסט ומסגיר אותו למשטרה.

(קעלעמר)

תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 18/08/2005 0:43:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2005 00:49 לינק ישיר 

זהו, מוצה!

אור נערב יקר. אמרתי לך באישי שסופו של אשכול זה יהיה נגחני פוליטי, אך איפשרתי לך את מה שכל כך חפצת בו.

זה נגמר.

מבחינתי לא יהיה יותר התנתקות בפורום. לא אספקט מוסרי \חברתי\הלכתי, שום איזכור יותר.
יעברו ימי הזעם, ישככו הדי הכאב והמחלוקת מכל הצדדים. אז נוכל לשפוט את ההתנתקות מהבחינה המוסרית ומהבחינה הסוציולוגית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > רגשות ותחושות ביחס להתנתקות (זהירות!)
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.