|
|
| נשלח ב-22/9/2005 21:45 |
|
| |
הלוואי ולא יצנזרו..
ירמי,
מקווה שההודעה של איש ציפור, תשכנע אותך שיש איזה מידה בהגיון שאין להתפלא וכו'- רק דמיין לעצמך את אבהו אנטישמי - קשה להחליט אם לצחוק או לבכות.
בקיצור, המשמעות היא - שמצוות ישוב ארץ ישראל היא מעל החוק!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2005 21:53 |
|
| |
אשכול זה ימחק!!!!
אני נותן פסק זמן של מספר שעות לכל המשתתפים להעתיק את רשימותיהם, אותם הם יכולים לערוך באשכול חדש שלא יעסוק בשום הבעת דעה בחיוב או שלילת המשך שלטון מדינת ישראל על שטחי יש''ע או בחיוב או שלילת ההתנגדות למהלך פוליטי זה או אחר.
תוקן על ידי - רב_סיינפלד - 22/09/2005 22:15:07
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2005 22:33 |
|
| |
לא ריב,
מצות ישוב ארץ ישראל ממש אינה מעל לכל, זכויות אדם אלמטריות , הגינות פוליטית מינימלית, קצת אנושיות, גם הם לא ממש "מעל הכל" , אבל הם בסיס להכל, כשאין אותם, כשמתאכזרים לאזרחים בכוחנות , ואפילו לא נותנים להם פתרונות דיור מינימליים, ואח"כ באים ליצנים אינטקטואלים (אעלק) ומוצאים ניסוחים "מבריקים" על כמה הקורבנות אלימים טיפשים ומסוכנים, שאם רק היו מאפשרים להם היו בלה בלה בלה, אין הרבה על מה לדבר, וגם לצעוק כבר לא כדאי, סותמים את האף, ומחכים לימים יפים יותר. (שמשום מה לא ברור איזה סיכוי יש שהם יפציעו פתאום)
גילגולי עיניים יתקבלו בברכה.
(וגם צינזור של המרא דאתרא והמשב"קים שלו ד"א לא חבל לצנזר את כל הנופת צופים שבאשכול בגלל חוצפן אחד שמעיז להפיר את האוירה הנינוחה והפאסטורלית??? )
תוקן על ידי - אישציפור - 22/09/2005 22:33:58
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2005 22:45 |
|
| |
התחלפה לך המילה "חוק" במילה "הכל", יש לך הזדמנות לתת לנו עוד קצת משלך: הטהור הזך והמושלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2005 22:52 |
|
| |
גם זה לא.
ובכלל די קשה להתייחס להנחות היסוד המובלעות שלך, על מה זה חוק, מה תוקפו וכו', מניסיון אני מרשה לעצמי להניח שזה לא מקרי. (נו רבותינו וחסידיהם תצנזרו כבר בחיית, הילדים מתחילים להשתולל עוד מעט מישהו עוד יעלה על דעתו איזו מחשבה אפיקורסית רח"ל [טפו טפו])
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2005 23:52 |
|
| |
ב"ה.
riv,
<< אל נא באפך >>
באפי??? הגזמת!
<< מקווה שההודעה של איש ציפור, תשכנע אותך שיש איזה מידה בהגיון שאין להתפלא וכו' >>
צר לי לאכזב, אבל ממש לא. עד כמה שאיני מסכים עם חלק עיקרי מדבריו של אישציפור, ועד כמה שאני מסכים עם הביקורת שלך עליהם, עדיין יש כאן ויכוח נוקב (ברמה כזו או אחרת של שיח) ואין פה ולו התחלה של החלת דין 'רודף' על מישהו או רמז אחר להסתה כלשהי.
<< בקיצור, המשמעות היא - שמצוות ישוב ארץ ישראל היא מעל החוק >>
כבר טענתי למעלה כי גם הקמת המדינה נשענה על פעילות מקדימה שהייתה מעל החוק (המנדטורי) דאז.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2005 23:57 |
|
| |
"כבר טענתי למעלה כי גם הקמת המדינה נשענה על פעילות מקדימה שהייתה מעל החוק (המנדטורי) דאז."
את אותה טענה משמיעים הפלסטינאים גם הם חושבים להשען על פעילות מקדימה שהיא מעל החוק - הישראלי דהיום.
יפה אה? יש מן המשותף בכל זאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2005 00:12 |
|
| |
ב"ה.
riv,
גם בשיקוף הפלשתינאי נגעתי בדבריי לעיל.
למען הסדר הטוב:
1) הפעולות הן בניגוד לחוק!
2) פעולות בניגוד לחוק - אסורות!
3) יש דברים שלמענם אנשים מוכנים להקריב את שמירת החוק, לעשות מעשים האסורים על-פי החוק, ואף לשלם את המחיר (כמובן שינסו שלא לשלם). לדוגמה, יהודים פעלו בניגוד לחוק הקומוניסטי כדי לשמור על יהדותם.
4) כדי להקים מדינה פעלו היהודים בניגוד לחוק. גם הפלשתינאים פועלים בניגוד לחוק כדי להקים מדינה. בעניין זה, של אמצעים להשגת המטרה, יש מן המשותף.
5) בעיניי, הקמת המדינה ליהודים הייתה צודקת, הקמת מדינה לפלשתינאים אינה צודקת. בעניין זה, של צדקת המטרה, אין מן המשותף.
(הפלשתינאים חושבים בדיוק כמוני בכיוון ההפוך? ברור. עובדה: הם פועלים, גם בניגוד לחוק, כדי להשיג את מטרתם. ואז מה? אני עדיין בשלי - הם לא צודקים!)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2005 00:31 |
|
| |
.
הגיע הזמן לנעול
תוקן על ידי - מואדיב - 23/09/2005 0:30:44
|
|