|
|
| נשלח ב-7/1/2011 13:18 |
|
| |
מסע מופלא ביותר שבאמת לא יאומן. אני מבינה שזה עלה באשכול הזה כנקודה למחשבה האם התפתחות מדויקת ותלויה בכל כך הרבה גורמים יכולה להתפתח אקראית, ללא תכנון מוקדם.
אבל יש לי הערה נוספת בקשר לשלבי התפתחות העובר שנצפית בסרטון בצורה מדהימה (אגב, האם זה אמיתי או מבוים?). -האם התפתחות העובר שנעשית בצורה מהירה בד בבד בו זמנית בכל המערכות (כל המערכות החיוניות מוח, לב, מערכת עצבים, שדרה, כבד, ריאות כליות, ידים ורגלים, עצמות, שרירים, עור, וכו'. הכל מתפתח יחד, איש לצד רעהו). אינה מרמזת משהו על התפתחות היקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 10:05 |
|
| |
| שגעת_אותנו כתב: |  |
מסע מופלא ביותר שבאמת לא יאומן. אני מבינה שזה עלה באשכול הזה כנקודה למחשבה האם התפתחות מדויקת ותלויה בכל כך הרבה גורמים יכולה להתפתח אקראית, ללא תכנון מוקדם.
אבל יש לי הערה נוספת בקשר לשלבי התפתחות העובר שנצפית בסרטון בצורה מדהימה (אגב, האם זה אמיתי או מבוים?).
-האם התפתחות העובר שנעשית בצורה מהירה בד בבד בו זמנית בכל המערכות (כל המערכות החיוניות מוח, לב, מערכת עצבים, שדרה, כבד, ריאות כליות, ידים ורגלים, עצמות, שרירים, עור, וכו'. הכל מתפתח יחד, איש לצד רעהו). אינה מרמזת משהו על התפתחות היקום.
|
|
אכן, סרטון מדהים (אני מניח שהשלבים וקנה המידה נעשו באנימציה ע"פ הידוע ברפואה).
הכל מתפתח יחד כי הכל נובע מתוכנית אחת מקיפה שהולכת ומתממשמת בשלבים, בדיוק כהתפתחות העולם והאנושות שבקרבו. מה רבו מעשיך השם, כולם בחכמה עשית.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 13:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 00:47 |
|
| |
"טענות מופרכות
החלטת הבריאתנים לאמץ אסטרטגיה של איתור פרכות בתורת האבולוציה לא עלתה יפה, במיוחד בכל הקשור ליכולתו של התהליך הדארוויני לחולל שינויים מערכתיים. לדוגמה, קיימת חבורת גנים עתיקת יומין, המכונה הוקס, שדי בפעולתו של גן אחד כדי להפעיל מערך גדול של גנים ולגרום בכך לשינויים מערכתיים שלמים, כגון יצירת ראש, גפיים, בטן וגב.
בשנת 2002 הצביעו חוקרים מאוניברסיטת קליפורניה בסן דייגו על אחד משינויי המאקרו הקדומים ביותר. תוצאות המחקר הראו כי די היה במוטציה באחד מגני ההוקס, לפני 400 מיליון שנה, כדי להפוך מפריקי רגליים ימיים לחרקים יבשתיים בעלי שש רגליים בלבד
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4010748,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 20:40 |
|
| |
"טענות מופרכות", תוצאות ה'מחקר' הראו שדי במוטציה אחת.. כאילו שיש דרך להוכיח מי ברא את פרוקי הרגליים ולאחר מכן את החרקים היבשתיים. ברור שאם נניח שהעולם התפתח מאליו חייבים להניח שיש למוטציה אחת או רבות יכולת, אבל זו בדיוק השאלה, האם באמת לפני 400 מליון שנה הפכו פרוקי רגליים לחרקים מאליהם או לא. מוטציה שיכולה להפוך דברים משמעותיים אינה יכולה להיות מוגדרת כטעות שכפול
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 09:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 12:30 |