|
|
| נשלח ב-23/5/2006 16:09 |
|
| |
שלום
תודה לכם זה אל זה, מיימי ומגי על הדברים שכתבתם. נהנתי לקרוא אותם. פז מן
האם באופן כללי את/ה מתכוון לפחדים מהעתיד כמו למשל מה יהיה אם אני לא יצליח וכו, ופחדים שטראומות מהעבר יחזרו כמו למשל- תמיד נכשלתי ולכן לא כדאי להמשיך לנסות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2006 17:54 |
|
| |
מה שכתבת זה חלק משם הקוד פחד כי אנשים משתמשים במילה הזו ללא אבחנה ולפעמים כדאי לשים לב למה כוונו הדברים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2006 14:42 |
|
| |
חחחח
במה נבחנת?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 15:11 |
|
| |
מאוד מענין האשכול הזה על הפחד, יש הרבה במה שנכתב פה, ויש הרבה גורמים לפחד, שיכולים להיות שונים, משונים ובילתי מוסברים. אזרחי תודה על התאוריה שלך לפחד מקטנות, לא חשבתי על זה. אחרי שקראתי מה שכתבת ניראה לי שזה נכון. אני מרגישה שרק עם אמונה חזקה אוכל לעבור פחדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 10:38 |
|
| |
ומה דעתך על אמונה+כדורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 09:03 |
|
| |
כדורים הם דבר האחרון, אחרי שלא מצליח כלום. דעתי הרופאים או מטפלים למינהם, מהר מאד בוחרים בדרך הקלה, גם בילדים לצערי. במקום טיפול מעמיק, רגש לתת כדורים ובזה הפתרון. שוב כדורים הם הדבר האחרון.. גם מקרים כרגש כדורים זה לא מדע מדוייק, אלא ניסוי באנשים. שוב מדובר באנשים רגילים עם מעט בעיות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 11:32 |
|
| |
לדעתי המחשבה הזו היא פרימיטיבית.
וודאי שאם אפשר לשלב עוד שיטות טיפול טובות , למי שצריך, הדבר מבורך,
אבל הכדורים האלו אינם איזה פצצת אטום אלא כדורים רגילים לאנשים רגילים שסובלים מבעיה רגילה.
העניין היחידי הוא השפעות הלוואי, שמומלץ להכיר אותם היטב ולתכנן אופן התנהלות נכון איתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 12:28 |
|
| |
אני חושבת שכדורים זה לא דבר שמתאים לכל אחד , בכל זאת כל גוף מגיב
אחרת לטיפול כימי .
אני לדוגמא מנסה לפתור את החרדה בדרכים שונות כמו היוגה והמדיטציה
ובשבוע הבא אני מתחילה טיפול בדימיון מודרך .
בזמן הריון לדוגמא אי אפשר לקחת כדורים אז מה עושה אישה שיש לה חרדות
והיא בהריון?בכל זאת זה תשעה חודשים וזה לא מעט זמן
אז היא חייבת למצוא אלטרנטיבה אחרת יותר טיבעית
אם אני אקח עכשיו כדורים מה יהיה כשאני יהיה בהריון?בעזרת השם
תשעה חודשים בלי התלות הזאת ?
ומצד שני אם אני אטפל בעצמי וזה לא יעבור שנים?
הדילמה קיימת
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 13:09 |
|
| |
מסכימה במאה אחוז עם סמילי.
כדורים לפחד וחרדה....ועוד. זה לא מדויק כמו אנטיביוטיקה לדוגמה. זה ניסוי בגוף האדם, בהרבה פעמים מיותר.
במחשבה הזאת אני לא פרימיטבית, כי אני בעד תרופות, למנוע כאב או סבל. אבל פסיכיאטריה, צריך קודם דרכים לנפש, ואחרי זה תרופות, רק שאין ברירה.
בכל זאת, זאת דעתי האישית בהחלט.
|
|
|
|
|