|
|
| נשלח ב-25/9/2005 21:30 |
|
| |
.
אמר אביי הרבה עשו כרבי ישמעאל ועלתה בידן כר' שמעון בן יוחי ולא עלתה בידן
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2005 23:05 |
|
| |
טוב, לחלק הזה בכלל לא נכנסנו. אנו מדברים לאחר הניתוח ההלכתי.
לגבי ההלכה ישנם אין ספור מראי מקומות שחלקם סותרים לחלוטין זה את זה ואם לשם נכנס ודאי לא נצא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2005 23:55 |
|
| |
לתשומת לב המפנטזים, יש הרבה דברים שקשה יותר ללמוד בגיל מבוגר, וביניהם שפה זרה ונגינה על כלי. מי שחושב להשלים דברים כאלה אחר כך טועה אלא אם כשרונותיו מיוחדים. עבורי פיזיקה היתה אחד מתענוגות גיל הנעורים, יחד עם כדורסל. קשה לי לראות למה צריך למנוע אותם ממי שיש לו נטיה לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2005 00:13 |
|
| |
לכן חשוב לציין כי מי שיש לו נטיה לכך ואין לו נטיה ללמוד תורה מן הסתם יסכימו כולם כי נשלחנו לחוג לנגינה לשארית ימיו וחבל על דאבדין ולא משתכחין.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2005 13:41 |
|
| |
הצורך להשתייך לקבוצה של 100 אלף + (במידה שצורך זה מעצב את הזהות הדתית) לענ''ד מהווה מצב אבנורמלי ואילולי דאגו כל המסיונרים להציבו מול הפרדיגמה הבינרית של ''איזה קבוצה של 100 אלף יותר טובה, אזי הצורך לא היה מתעורר.
עכ''פ, באם מדובר בחשש לשלומו הנפשי ויש כאן כוונה לחייב אותי בתשלומי הפסיכואנליזה, הריני מושך את ידי מהפרשה ומכריז מותר לך מותר לך מותר לך. אני לתומי חשבתי כי מדובר בשאלה רציונלית של בחור משכיל שכתת את רגליו לפורומינו לקבל תשובה שכלתנית.
במאמר המוסגר אני מקווה שכאשר האברך היקר הנ''ל יבוא לביתי בעוד 24 שנה לאסוף כסף לחתן את בתו במז''ט שיזכרו לי זכות נעורים עת המלצתי לו על אופציה אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2005 14:54 |
|
| |
יראה הרב סיינפלד להדפיס הדף ולמסגרו למען ידעו לדור אחרון...
נומאל ואבנורמאל אינם נקבעים לפי הרוב, מסכים שלא מתאים לי להיות אבנורמאל אך מה אפשר לעשות...
לידיעתך, שום שאלה מעשית איננה סכלתנית גרידא, הקשר למציאות הינו עקרוני בחיי המעשה. כוט"ס.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2005 22:22 |
|
| |
תודה לכולם. לתרומות לפסיכולוג\תרפיסט\חתונת בתי היקרה י ש לשלוח... תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2005 00:08 |
|
| |
ידים יקר,
הדיון פה תרם לך משהו או שרק בלבל אותך?
יש לך יועץ חכם כל שהוא שאתה יכול לדבר איתו? רוצה המלצות?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 21:13 |
|
| |
הדיון עזר אך סטה מעט מהנושא כיוון שכוונתי בשאלתי היתה יותר לכיוון שציין מואדיב למעלה כלומר הפן ההילכתי ומהי השקפת חז"ל לעניין זה לכל השיטות מבחינת דע מה שתשיב ועוד נקודה חשובה שלא ציינתי, שאני לא תיכוניסט שגילה במחנה את עולם הישיבות אלא אני לומד בישיבה חרדית תיכונית שהוזכרה כמה פעמים בדיון זה כך שלא חידשו לי שם יותר מדי אלא רציתי לדעת מהי דרך החיים לאו דווקא לפי רוח המחנה. אגב הכיוון שלי אחר הישיבה הןא וודאי ישיבה גדולה והספק הוא בעיקר על לאחר החתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 09:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 07:51 |