בית פורומים עצור כאן חושבים

ישיבה תיכונית או קדושה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2005 21:30 לינק ישיר 

.

אמר אביי הרבה עשו כרבי ישמעאל ועלתה בידן כר' שמעון בן יוחי ולא עלתה בידן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 23:05 לינק ישיר 

טוב, לחלק הזה בכלל לא נכנסנו. אנו מדברים לאחר הניתוח ההלכתי.
לגבי ההלכה ישנם אין ספור מראי מקומות שחלקם סותרים לחלוטין זה את זה ואם לשם נכנס ודאי לא נצא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 23:55 לינק ישיר 

לתשומת לב המפנטזים, יש הרבה דברים שקשה יותר ללמוד בגיל מבוגר, וביניהם שפה זרה ונגינה על כלי. מי שחושב להשלים דברים כאלה אחר כך טועה אלא אם כשרונותיו מיוחדים. עבורי פיזיקה היתה אחד מתענוגות גיל הנעורים, יחד עם כדורסל. קשה לי לראות למה צריך למנוע אותם ממי שיש לו נטיה לכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 00:13 לינק ישיר 

לכן חשוב לציין כי מי שיש לו נטיה לכך ואין לו נטיה ללמוד תורה מן הסתם יסכימו כולם כי נשלחנו לחוג לנגינה לשארית ימיו וחבל על דאבדין ולא משתכחין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 13:41 לינק ישיר 

הצורך להשתייך לקבוצה של 100 אלף + (במידה שצורך זה מעצב את הזהות הדתית) לענ''ד מהווה מצב אבנורמלי ואילולי דאגו כל המסיונרים להציבו מול הפרדיגמה הבינרית של ''איזה קבוצה של 100 אלף יותר טובה, אזי הצורך לא היה מתעורר.

עכ''פ, באם מדובר בחשש לשלומו הנפשי ויש כאן כוונה לחייב אותי בתשלומי הפסיכואנליזה, הריני מושך את ידי מהפרשה ומכריז מותר לך מותר לך מותר לך. אני לתומי חשבתי כי מדובר בשאלה רציונלית של בחור משכיל שכתת את רגליו לפורומינו לקבל תשובה שכלתנית.

במאמר המוסגר אני מקווה שכאשר האברך היקר הנ''ל יבוא לביתי בעוד 24 שנה לאסוף כסף לחתן את בתו במז''ט שיזכרו לי זכות נעורים עת המלצתי לו על אופציה אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 14:54 לינק ישיר 

יראה הרב סיינפלד להדפיס הדף ולמסגרו למען ידעו לדור אחרון...

נומאל ואבנורמאל אינם נקבעים לפי הרוב, מסכים שלא מתאים לי להיות אבנורמאל אך מה אפשר לעשות...

לידיעתך, שום שאלה מעשית איננה סכלתנית גרידא, הקשר למציאות הינו עקרוני בחיי המעשה. כוט"ס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 22:22 לינק ישיר 

תודה לכולם. לתרומות לפסיכולוג\תרפיסט\חתונת בתי היקרה י ש לשלוח... תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 00:08 לינק ישיר 

ידים יקר,
הדיון פה תרם לך משהו או שרק בלבל אותך?
יש לך יועץ חכם כל שהוא שאתה יכול לדבר איתו? רוצה המלצות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2005 21:13 לינק ישיר 

הדיון עזר אך סטה מעט מהנושא כיוון שכוונתי בשאלתי היתה יותר לכיוון שציין מואדיב למעלה כלומר הפן ההילכתי ומהי השקפת חז"ל לעניין זה לכל השיטות מבחינת דע מה שתשיב ועוד נקודה חשובה שלא ציינתי, שאני לא תיכוניסט שגילה במחנה את עולם הישיבות אלא אני לומד בישיבה חרדית תיכונית שהוזכרה כמה פעמים בדיון זה כך שלא חידשו לי שם יותר מדי אלא רציתי לדעת מהי דרך החיים לאו דווקא לפי רוח המחנה. אגב הכיוון שלי אחר הישיבה הןא וודאי ישיבה גדולה והספק הוא בעיקר על לאחר החתונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 09:25 לינק ישיר 

כלכליסט - טכנולוגי - צעיר ישראלי בן ישיבה תיכונית, עם רעיון עולמי מהפכני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2011 07:51 לינק ישיר 

תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 15/05/2011 07:54:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2011 07:56 לינק ישיר 

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1227904.html

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ישיבה תיכונית או קדושה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.