בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

התנהגות שאינה הולמת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2006 15:57 לינק ישיר 

ממממממממממה????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 16:11 לינק ישיר 

איך הגבתי? לא היה לי ממש הזדמנות להגיב כי הוא ישר ירד מהאוטובוס. ולקח לי כמה דקות להתאושש גם ככה.
אני לא חושבת שזה אותו אחד, התקרית הזו הייתה לפני איזה שנתיים, כך שלא ממש נראה לי. אבל לא חסרים אנשים שמתנהגים בצורה כזו, אם תלך בשבת ברחוב בר אילן תיראה שהרחוב מלא חיתולים שאנשים זרקו על בחורים שהתחילו עם בחורות.. (גם את זה ראיתי במו עיני)

ומגי, אה חשבתי שזה היה אותו מקרה. סליחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 19:01 לינק ישיר 

יהודים יקרים משום כך אני בהחלט לא אוהבת את העיתונות קיטרוגים קיטרוגים וקיטרוגים על ישראל ואנחנו בלי לשים לב נופלים אל התהום וממשיכים בסיפורים אחרים של קיטרוגים.
אנא למדו סנגוריה על אחיכם והראו דוגמא אישית איך כן להתנהג ולא רק להמשיך לדבר ............
אם זה באמת מפריע בזה שיכבדו אותכם ירצו להיות כמותכם (באופן הכי נמוך של ההסבר).
העבודה הקשה היא לא לדבר ולקטרג זה תמיד קל ,אני יכולה עכשיו לשלוף 1000 סיפורי לילה ולילה.
אבל, העבודה הקשה זה לסנגר וזה האתגר.........בהצלחה.
קראו על רבי לוי יצחק מברדיצ'ב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2006 09:13 לינק ישיר 

נו הודיה,
סנגרי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2006 10:00 לינק ישיר 

דורש-אמת: ע' רמב"ם, הלכות חובל ומזיק ג ה (http://www.mechon-mamre.org/i/b403.htm):: "ה המבייש את חברו בדברים, או שרקק על בגדיו--פטור מן התשלומין. ויש לבית דין לגדור בדבר בכל מקום ובכל זמן, כמו שיראו. " קל וחומר לביוש שיש בו גם פגיעה פיסית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2006 10:24 לינק ישיר 

אראל

היום אין את הכח לבית הדין לדון בכגון דא. וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > התנהגות שאינה הולמת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.