|
|
| נשלח ב-31/1/2006 15:57 |
|
| |
ממממממממממה????????
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 16:11 |
|
| |
איך הגבתי? לא היה לי ממש הזדמנות להגיב כי הוא ישר ירד מהאוטובוס. ולקח לי כמה דקות להתאושש גם ככה. אני לא חושבת שזה אותו אחד, התקרית הזו הייתה לפני איזה שנתיים, כך שלא ממש נראה לי. אבל לא חסרים אנשים שמתנהגים בצורה כזו, אם תלך בשבת ברחוב בר אילן תיראה שהרחוב מלא חיתולים שאנשים זרקו על בחורים שהתחילו עם בחורות.. (גם את זה ראיתי במו עיני)
ומגי, אה חשבתי שזה היה אותו מקרה. סליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 19:01 |
|
| |
יהודים יקרים משום כך אני בהחלט לא אוהבת את העיתונות קיטרוגים קיטרוגים וקיטרוגים על ישראל ואנחנו בלי לשים לב נופלים אל התהום וממשיכים בסיפורים אחרים של קיטרוגים. אנא למדו סנגוריה על אחיכם והראו דוגמא אישית איך כן להתנהג ולא רק להמשיך לדבר ............ אם זה באמת מפריע בזה שיכבדו אותכם ירצו להיות כמותכם (באופן הכי נמוך של ההסבר). העבודה הקשה היא לא לדבר ולקטרג זה תמיד קל ,אני יכולה עכשיו לשלוף 1000 סיפורי לילה ולילה. אבל, העבודה הקשה זה לסנגר וזה האתגר.........בהצלחה. קראו על רבי לוי יצחק מברדיצ'ב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2006 09:13 |
|
| |
נו הודיה, סנגרי!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2006 10:00 |
|
| |
דורש-אמת: ע' רמב"ם, הלכות חובל ומזיק ג ה (http://www.mechon-mamre.org/i/b403.htm):: "ה
המבייש את חברו בדברים, או שרקק על בגדיו--פטור מן התשלומין. ויש לבית דין לגדור בדבר בכל
מקום ובכל זמן, כמו שיראו. "
קל וחומר לביוש שיש בו גם פגיעה פיסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2006 10:24 |
|
| |
אראל
היום אין את הכח לבית הדין לדון בכגון דא. וד"ל.
|
|
|
|
|