בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

"אמא, זה צריך להיות הפוך!"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2006 15:52 לינק ישיר 
"אמא, זה צריך להיות הפוך!"

אתמול הסתכלתי כמה דקות על איזה משחק מהמונדיאל. לא שאני מבינה משהו, אבל הצלחתי לראות משחק אחד או שניים בחיים שלי וליהנות מזה, ובעלי התחיל להתעצבן לי ולריב אתי שאני אעביר, ולהתלונן שהמונדיאל זה שטויות וכולם טפשים (כמובן, רק הוא חכם האדון פיסיקאי), וכו' וכו'...

אז רבתי איתו קצת בחזרה ואמרתי לו שהוא דווקא שלא מבין כלום, וכמה שתחרויות ספורט זה יופי... ואז הבן שלי צעק מהחדר "אמא, זה צריך להיות הפוך, לא?!"

והאמת, בינינו אני אומרת לכם, הלוואי והיה מונדיאל פעמיים בשנה וטורנירים של כדורסל במיוחד בעולם המוסלמי, אז היה להם איפה לשחרר לחץ והיו עוזבים אותנו מהשטויות האלה והאלימות הזאת... לדעתי אם המוסלמים ייכנסו חזק לספורט, לאט לאט הם יעברו את כולם, את כל העולם המערבי.  

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2006 15:23 לינק ישיר 

אזרחי, אני מתפלא עליך. הלא בעל התניא כותב פעמים רבות כי כל מעשה של יהודי משפיע על כל העולם ומכיון שכך ברור כי ככל שבביתה יראו יותר משחקים כך בכל העולם יראו יותר ובתוכם העולם המוסלמי וכך יבוא שלום. :-) אהבתי את הסיפור מעצם המקוריות שטמונה בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2006 12:42 לינק ישיר 

איסוף בולים נראה לי תחביב שקט מדי... ספורט יותר טוב להעלות את המורל והבריאות הנפשית והגופנית, ולשחרר יצר תחרות וכוח בדרכים בונות וחיוביות, במסגרת חוקים מסודרים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2006 09:46 לינק ישיר 

אולו,

איזה תחביבים יש לך?

איזה שכחת?

ואיזה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > "אמא, זה צריך להיות הפוך!"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext