בית פורומים עצור כאן חושבים

איסור לא תלבש באינטרנט?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/10/2006 01:29 לינק ישיר 
איסור לא תלבש באינטרנט?

איסור לא תלבש הוא שלא יהיה תערובת בין נשים ואנשים. ונשאלה השאלה האם זה שייך גם בוירטואל עולם. אם למשל מי שחותם עצמו בהייד פראק בניק וכותב עצמו כנקיבה או נקיבה כזכר האם שייך בזה איסור לא תלבש שיכול לשוטט במקומות שמיועדים לנקבות בלבד ומחזי כנקבה.או נקבה תסובב במקום שמיועדים רק לזכרים ומקיימת הכתוב ואשה תסובב גבר.

או שנאמר שאיסור לא תלבש הוא רק בבגד? ולא בשמות ועולם הדמיון המכונה וירטואלית.

אות חסרה בכותרת

תוקן על ידי - עצכח - 23/10/2006 9:44:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2006 22:20 לינק ישיר 

אמשלום,
שמא תסבירי לי אחת ולתמיד מנין מקור העוינות הכעורה והבלתי מוסתרת שלך כלפיי, ולאן נעלמה התיזה שהיא מאושיות פורום זה והאומרת שאין דנים אלא לגופם של דברים ולא לגופו (ומינו) של כותב.

ואם כבר דיברת על האשכול ההוא, תרשי לי להזכירך, שהתנ"ך המהווה אצלך מקור השראה, רואה חשיבות רבה מאד בהפרדה בין המינים ותחימת גבולותיהם ומיקומם, ויחד עם זאת רואה חשיבות רבה באיחוד המינים הנפרדים יחדיו (והיו לבשר אחד), וחומרה קשה וגדולה בנסיון איחוד מעוות של מין אחד.

והתנ"ך, שאת אוהבת משום מה להשתעשע בו, סבור שהאיסור על נישואין חד מיניים הוא שוה לאיסור על זיאופיליה (יחסים עם בהמות וחיות) והוא התנהגות בהמית הראויה לעונש גם ללא אזהרה, ע"ע דור המבול, ולפי חלק מהפרשנים גם סדום ועמורה.

לא עלייך טענותיי, אלא על התנ"ך, ומכאן אולי העצבנות והעוינות שלך, אבל זיכרי שאני רק מעביר המסר התנכ"י. אולי יום אחד תקבלי את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > איסור לא תלבש באינטרנט?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext