בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

כשלא ששים לעזור - מה לעשות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/12/2006 11:03 לינק ישיר 
כשלא ששים לעזור - מה לעשות?

אתם בטח מכירים את הפנים החברותיות של החברים שצריכים את עזרתכם.

לפעמים כשאתם זקוקים לעזרה, הפנים שלהם פתאום נראות יותר אטומות ולכאורה פחות לבביות ופחות שמחות להגיש יד.

כיצד ראוי להגיב?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2006 14:31 לינק ישיר 

לבחור את החברים הנכונים.

התפיסה הזאת, שצריך לעזור לכל אחד כל הזמן נותנת לאדם תחושת גדלות ובבסיסה היא תפיסה רעיונית, אידיאליסטית ולא מציאותית. אבל בחיים, תבחר את החברים שלך לא לפי כמה שהם צריכים אותך, אלא לפי מי שהם באמת. פחות חברים, ולשמור את אלה שהם באמת איכות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2006 15:37 לינק ישיר 

אז מה לעשות עם כאלו שהם בסימן שאלה אצלי ואינני יודע אם הם ממש חברים טובים או לא? לתת להם את הנשמה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2006 13:46 לינק ישיר 

אזרחי,אם הם בסימן שאלה  אז עדין לא קיבלת את התשובה .

אני התאכזבתי מהרבה חברים שנתתי להם את הנשמה והיום אין לי ציפיות גבוהות "כגודל הציפיות גודל

האכזבות ".

אני מתרכזת יותר בבן זוגי ובמשפחתי הם האנשים היחידים שעליהם אני סומכת באמת  הם החברים האמיתים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2006 13:58 לינק ישיר 

אבל האם זה לא פועל בצורה כזו שהאנשים שאנו עוזרים להם, מכירים בכך שאנו אוהבים אותם ואז הם הופכים להיות יותר חברים שלנו? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2006 14:19 לינק ישיר 

חברות היא מערכת יחסיים וככל שהקשר תובעני יותר יש יותר בעיות ובעיקר יותר ציפיות ואז צד אחד נפגע או שני הצדדים

נפגעים ולכן רצוי לשמור על פרופיל נמוך  ולהציב גבולות .

אם חבר נמצא במצוקה אני יעזור לו ואם אחרי זה הוא יאכזב אותי אז אני אתרחק מימנו אבל אני בהחלט לא אצטער על כך שעזרתי לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2006 14:22 לינק ישיר 

אז איך נכון להגיב בשעת האכזבה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2006 17:50 לינק ישיר 

יש לי כמה חברות של שנים , שאחת מהן היא טיפוס "רכלן" תמיד יש לה מה להגיד על האחר היא  תמיד מרכלת 

דבר זה הפריע לי מאז ומתמיד, אבל אף פעם לא אמרתי לה זאת במפורש , ניסיתי לרמוז מדי פעם אבל לא ישירות

לפני כמה ימים סיפרה לי אחת החברות שזו הרכלנית אמרה לה שאמרתי עליה משהו וזה ממש לא נכון זה היה שקר

וכששמעתי את זה אמרתי לה שנמאס לי כבר מכל הריכולים האלה וסיפרתי לה שמרכלים גם עליה , היא התעצבנה והתקשרה

לחברה ה"רכלנית" והחליטה לנתק איתה קשר ואז הרכלנית  התקשרה וצעקה עלי על זה שסיפרתי לה את הריכול

ואמרה לי שביגללי "נהרסה" החבורה ושאני אדם רשע.

מצד אחד הרגשתי שאולי  הייתי צריכה להתרחק מימנה לבד בלי לספר על ריכוליה לאחרים ומצד שני הרגשתי שזה

בילתי ניסבל ומספיק להיות צבועות.

מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > כשלא ששים לעזור - מה לעשות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext